"Имамо предуслове да живимо нормално"

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић истакао је да Република Српска има велике ресурсе и одличне предуслове да сви живимо нормално, а ПДП план да то и оствари.

Република Српска 30.08.2018 | 21:39
"Имамо предуслове да живимо нормално"
У Добоју је вечерас одржана јавна трибина “Програм обнове Републике Српске” на којој су о економској и демографској обнови говорили предсједница Економског савјета ПДП-а Јелена Тривић, предсједница Форума жена добојског ПДП-а Оливера Недић, предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић и одборник ПДП-а Слободан Васиљевић.

„Имамо јасан и најбољи програм, конкретне мјере које ће нам омогућити да живимо добро, да живимо нормално. Побиједићемо на изборима и кренућемо у стварање бољег друштва и амбијента за живот.“ истакао је Бореновић.

Он је нагласио да је Савез за побједу у Сарајеву чувао интересе Републике Српске и њених грађана, заразлику од СДА, ХДЗ и СНСД, чија је највећа издаја усвајање Закон о акцизама.

„Акцизе су изгласали СДА, ХДЗ и СНСД. Завукли су руку у џепове грађана и то је највећа издаја.“ додао је Бореновић.

Јелена Тривић, предсједавајућа Економског савјета ПДП-а представила је дио економских мјера које ће ПДП спровести у дјело.

„Након избора 7. октобра, када побједимо и креирамо нову власт са партнерима из Савеза за побједу смањићемо намете привредницима, изборићемо се да једна особа може примати плату само по једном основу у јавним институцијама, а не једна особа да заузима пет радних мјеста као што је то сада случај.“

Предсједница Форума жена добојског ПДП-а Оливера Недић је истакла да ПДП има јасне мјере популационе политике.

„Људи одлазе, губимо читаве градове, и то се мора зауставити. Морамо омогућити људима да овдје живе, раде и стварају породице. Кад спроведемо у дјело наше мјере почеће рјешавање овог проблема.“

Одборник ПДП-а Слободан Васиљевић истакао је да ПДП има и јасан програм на нивоу локалне заједнице.

„У Добоју гдје чинимо власт направили смо и локални програм. Дио мјера већ смо остварили и то је дало позитивне резултате.“

Након уводног дијела, посјетиоци трибине постављали су питања и на њих добили конкретне одговоре. Посјетиоци су пружили пуну подршку ПДП-у и Савезу за побједе, саопштено је из ПДП-а.



БН ТВ

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Саљивдзија

30.08.2018 19:47

Разговарају два лудака а један од њих плете дземпер. Казе овај извини а које боје це ти бит дземпер? Казе овај јел знас ону боју трула висња? Казе овај знам. Е бице исти такав само зелени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре саљивђија

30.08.2018 19:55

Је ли тебе некад нешто ударило у главу. Не мораш признати ако нећеш.

Name

За ре

30.08.2018 20:04

Мене није а за тебе не знам.

Name

Ре Саљи

30.08.2018 22:44

А сто би га ударило у вугла. Прије да је тебе. У овој земљи све је абормално. Цуј нормалан зивот. Гдје то има.

Name

Ре Саљивдјија

31.08.2018 08:54

Магарчино једна па човијек се шали а то што се ти правиш паметан прави се у својој кући ако смијеш.

Name

Бајина Лука

30.08.2018 21:22

„Акцизе су изгласали СДА, ХДЗ и СНСД. Завукли су руку у џепове грађана и то је највећа издаја.“ додао је Бореновић. А ко је завртао руку тим истима? ЕУ ? А да сте се ви питали колико дуго би се опирали и шта би сте са тим постигли? Одлагали би само ту одлуку и на крају опет пристали !!! Али сад имате стрељиво за опалит против свих који су били као “за”. Једноставно ми смо преслаби и премали да би се кобрцали . МОРАЛИ СУ ! Прије или касније ! Па боље онда прије ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па завртали су

30.08.2018 23:00

Завртали су и висе,сдс је у власти на дрзавом нивоу,али није посустао и подлегао притиску.Него ви црвени памтите по дан два,зато рудоња тако лако и манипулисе са вама

Name

Боб

31.08.2018 02:45

Није ЕУ него ММФ.А за завртање руке је крива власт која без нових кредита не мозе да финансира будзетску потросњу.

Name

WСТ

31.08.2018 00:15

Да је фалило гласова за усвајање акциза, први Бореновић би подигао руку, шупљатор са дна каце! Осим ако умјесто пара од ММФа не би тражио велики и мали од руса. Понудите програм да ћете се одрећи бијелог хљеба, да ћете себи смањити плате на 2 просјечне, да ће Иванић умјесто у Ауди од 200+ хиљада марака узети Шкоду Октавију за 35 хиљада. Потпишите да ће се начелници општина и министри возити у Шкоди Фабији и најјефтинијим голфовима идућих 20 година. Потпиши да ћете сви летити економском класом на "службена" путовања. Понудите нешто конкретно лопови! Ништа ви бољи нисте од Додика и екипе, иста говна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ккк

31.08.2018 06:18

Нешто су поријетко поредане столице али није чудо кад је у позадини застава са звјездицама! Е мој Бореновићу, никада нећете у Републици Српској доћи на власт. Да сте нормални људи за 12 година колико сте опозиција дали би шансу неким другим људима да покушају да нешто промијене али не ви сте се дохватили фотеља и не попуштате!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народе

31.08.2018 08:57

Ма бјажжии што би рекао Дјуро, бјажи гднегод ко може. Овдје никафа неће бити ни људи ни мајки ни породице ни државе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо Република Српска

31.08.2018 10:22

Ама какве трибине сзп стално,па кампања није јос поцела,цик да реагује!!

ОДГОВОРИТЕ