Салах, Нејмар и Мбапе – Београде радуј се!

Жребом у Монте Карлу одлучено је да ће Црвена звезда у Лиги шампиона играти у групи Ц са фудбалерима Пари Сен Жермена, Наполија и Ливерпула.

Фудбал 30.08.2018 | 21:10
Салах, Нејмар и Мбапе – Београде радуј се!
Из прве када се погледа чини се да теже није могло, међутим са спортске стране лепо је видети европске клупске великане у престоници Србије.

Црвено-бели ће имати сјајну прилику да виде колико су далеко од најбољих клубова Европе, пошто Пари Сен Жермен, Наполи и Ливерпул спадају у ту групу.

Београд домаћин ће бити светским фудбалским звездама попут Единсона Каванија, Нејмара, Килијана Мбапеа, Мохамеда Салаха, Роберта Фирмина, али и Марека Хамшика.

Ради се о три невероватно нападачки потентне екипе, све играју на гол више и биће занимљиво видети како ће се шампион Србије супроставити таквим тимовима.

Пари Сен Жермен прошле године био је првак Француске, Ливерпул је уз Сити играо најлепши фудбал на Острву, док је Наполи водио борбу за Скудето све до последњих неколико кола.

Када је реч о вредностима екипа Наполи вреди 489.000 милиона евра, Пари Сен Жермен 810.000, односно Ливерпул 876.000. Са друге стране Звездин тим вреди нешто преко 30.000 милиона евра и то јасно показује у каквој се ситуацији налази српски представник.

Са такмичарске стране Звезда и навијачи не могу никако да буду задовољни пошто су шансе веома мале да се заузме евентуална трећа позиција, која би донела нокаут фазу Лиге Европе. Било како било, Звезда игра коначно Лигу шампиона и то је у овом тренутку најважније.

Лига шампиона креће 18. септембра, а распоред утакмица још није познат.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар