Милојевић: ОВДЈЕ Звезда припада!

"Звезда је много пропатила, сада смо јој вратили достојанство"! Тренер Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да је пласман у Лигу шампиона веома велики успех и да је клуб сада тамо где припада.  "Да ли смо заслужено или незаслужено, није толико битно, битно је да је Звезда после много година ушла у Лигу шампиона", поручио је тренер Владан Милојевић после највећег до сада успеха с екипом.  

Фудбал 30.08.2018 | 13:15
Милојевић: ОВДЈЕ Звезда припада!
Вратили смо Звезду тамо где припада! "У овом тренутку је Београду, Звезди и Србији потребно да дођу велики клубови. Надам се да ће то бити спектакл за све нас", најављује тренер црвено-белих.

Милојевић је додао да су навијачима пробуђене емоције и вера.

"Јако велики успех. Веровали смо све време. Вратили смо Звезду где припада, иако тога можда још нисмо свесни. Да ли смо заслужено или незаслужено, није толико битно, битно је да је Звезда после много година ушла у Лигу шампиона. Апсолутно сви заслужују ово, од навијача, управе, стручног штаба, а највеће заслуге иду играчима који су показали карактер и колико воле овај клуб ", рекао је Милојевић на конференцији за новинаре у Салцбургу. 

Звезда се пласирала у групну фазу Лиге шампиона, пошто је након 0:0 у Београду играла нерешено 2:2 са Салцбургом у Аустрији, иако је имала два гола заостатка. 

"Било је изузетно тешка утакмица. Противник је фантастичан, који има систем и начин игре, кога смо се прибојавали. Не одустају од свог плана. Једноставно, нисмо били ти на полувремену и били смо дужни. Играчи су то урадили и честитам им и хвала им за лепе тренутке", казао је Милојевић. 

Истакао је предиван амбијент. 

"У животу је најгора ствар када некоме пробудите емоције. Можете и да погрешите, али је јако тешко кад неком пробудите емоције и онда нема даље. Мислим да смо навијачима пробудили емоције и веру. Цео регион са нама. Много порука сам добио из Грчке, са Кипра, колико људи воле Црвену звезду... Момци су то урадили резултатима, игром и борбеношћу и нема назад. Било је битно да ми њих пробудимо, а они нама приређују нешто што не можете да купите", истакао је Милојевић. 

"Много је Звезда пропатила годинама уназад. Драго ми је да је ова генерација бар донекле повратила достојанство јер је Црвена звезда ипак велики клуб", додао је тренер Црвене звезде. 

Није желео да коментарише суђење Џунејта Чакира и пенал који је досудио за Салцбург. 

"Искрен да будем, нисам видео ситуацију. Не треба гледати на све то, имамо поверење, ипак је Чакир један од најбољих европских судија. Кад се свира пенал против некога, он негодује, али то у овом тренутку мислим да није битно", додао је тренер црвено-белих. 

Најавио је велику борбу у Лиги шампиона. 

"Показали смо да имамо континуитет. Улазимо у сам крем европског фудбала. Можда нисмо свесни, видећемо на жребу. У овом тренутку је Београду, Звезди и Србији потребно да дођу велики клубови. Надам се да ће то бити спектакл за све нас", рекао је Милојевић. 

Звезда ће ривале у групној фази Лиге шампиона добити на жребу који ће почети у четвртак у 18.00 у Монаку.

Извор: Бета

Коментари / 0

Оставите коментар