Мурињо "пуца по шавовима"!

Мистерија да ли се појавио на тренингу! Менаџер Манчестер јунајтеда Жозе Мурињо налази се под великим притиском у "Црвеним ђаволима" због лошег старта сезоне у Премијер лиги.

Фудбал 30.08.2018 | 14:15
Мурињо "пуца по шавовима"!
Мурињо проживљава можда и најтеже дане на "Олд Трафорду" после пораза од Тотенхема резултатом 3:0, због чега је Јунајтед после три кола тек на 13. позицији са само три бода.

"Који је био резултат? 3:0. Шта то значи? Три-нула", поновио је Мурињо после тог меча показујући три прста.

"То значи и три Премијер лиге. Освојио сам више Премијер лига него свих осталих 19 менаџера заједно. Поштовање, поштовање, тражим поштовање".

Навијачи, али и управа клуба су упркос убедљивом поразу од "Певаца" пружили подршку португалском стручњаку, да би се током дана појавиле нове, поприлично опречне информације.

Наиме, енглески медији прво су пренели да се Жозе није појавио на јутрошњем тренингу у Карингтону, да би се потом исправили јер је фотографисан како седи на задњем седишту аутомобила који га је одвозио из тренинг центра Јунајтеда, иако обично седи на месту сувозача.

Оно што је сада јасно јесте да ће дуел против Бурнлија за викенд бити можда и пресудан за даљи наставак сарадње.

Мурињо има уговор са Јунајтедом до 2020. године, па би у случају раскида сарадње добио обештећење.

Уколико би дошло до разлаза, први избор за наследника био би Зинедин Зидан, који је овог лета напустио Реал Мадрид после трећег трофеја Лиге шампиона у низу.

Фудбалери Манчестер јунајтеда гостују Бурнлију у недељу од 17 сати.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар