ПСЖ нашао лијевог бека - стиже Бернат за 15.000.000 евра!

Шпански фудбалер потписаће уговор на три године.

Фудбал 30.08.2018 | 08:15
ПСЖ нашао лијевог бека - стиже Бернат за 15.000.000 евра!
Изгледа да је Томас Тухел коначно договорио долазак левог бека по свом укусу. Пари Сен Жермен и Бајерн пронашли су заједнички језик и Хуан Бернат би у завршници прелазног рока требало да задужи опрему шампиона Француске.

Радио станица Кадена Копе јавила је да ће Бернат потписати трогодишњи уговор, а да ће минхенски клуб на име обештећења заради око 15.000.000 евра. Наводно је и шпански фудбалер договорио личне услове са богатим париским клубом и недостаје још само да обави неопходне лекарске прегледе пре стављања парафа.

Бернат је дошао у Бајерн у лето 2014. године из Валенсије на изричит захтев тадашњег тренера Пепа Гвардиоле. Ипак до данас није оправдао велика очекивања тако да је Бајерн свакако био спреман да га прода уз адекватну надокнаду. Прошле сезоне шпански фудбалер малтене је био тек трећи избор на позицији левог бека.

Уместо повређеног Давида Алабе чак је пре Берната играо и Рафиња којем је примарна позиција на десном беку. Такође, Бернатов уговор са Бајерном истиче за годину дана, тако да је ово практично била последња шанса за немачког шампиона да заради на овом трансферу. Шпанац је за Бајерн одиграо 113 утакмице, постигао пет и наместио десет голова.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар