Кежманов повик: ПСЖ? Ништа од тога!

„Сергеј остаје у Лацију“, тврди агент српског репрезентативца.

Фудбал 29.08.2018 | 20:15
Кежманов повик: ПСЖ? Ништа од тога!
Како се прелазни рок ближи крају, тако постаје све извесније да ће мегаломански трансфер Сергеја Милинковић Савића морати да сачека нека боља времена. Тачније, наредно лето. Пијаце у Енглеској и Италији су затворене, мада још раде оне у Шпанији и Француској, што је само по себи повукло одређене спекулације на тему трансфера српског репрезентативца у "минут до дванаест".

Наиме, протекле вечери фудбалско небо обасјала је информација да спортски директор Пари Сен ЖерменаАнтеро Енрике спрема готово сензационални састанак са људима из Лација и Матејом Кежманом, Сергејевим агентом, око трансфера који би додатно померио границе пословања на тржишту. Међутим, Кежман је те спекулације категорички демантовао уз констатацију „Сергеј остаје у Риму“.

“Сергеј ће наставити каријеру у Лацију. Много нетачних спекулација је изашло у јавност“, кратак и јасан је био Кежман.

Не само да ће Сергеј остати у Лацију, већ ће и добити нови уговор, како је и најављено пре неколико седмица. Римски Коријере дело Спорт тврди да договор са Кежманом већ постоји и да ће Сергеј добити највећи уговор у ери Клаудија Лотита у редовима Небескоплавих. На три милиона евра годишње, плус разне бонусе на основу индивидуалних и тимских резултата. Исти ће важити до јуна 2023. године.

Исти уговор чека и Ћира Имобилеа и њих двојица биће најплаћенији играчи Лација у Лотитовој ери. Остаје само да се види хоће ли нови уговор за СМС имати откупну клаузулу и на коју суму.

Извор: моззартспорт

Фото: Схуттерстоцк

Коментари / 0

Оставите коментар