Не желим завршити као Давид!

Љубинка Кулишић из Зворника, несуђени кандидат за српског члана Предсједништва БиХ на овогодишњим општим изборима, због пријетњи које она и њена породица већ дуже вријеме добијају, одлучила је да напусти Републику Српску.

Република Српска 29.08.2018 | 08:20
Не желим завршити као Давид!
Своју одлуку ова млада хармоникашица саопштила је путем друштвених мрежа, образложила зашто одустаје од борбе те најавила да ће земљу и родни град напустити најкасније у наредних мјесец дана.

"Људи драги, пошто су пријетили да ће да ми баце бомбу на недужну породицу ја вас лијепо поздрављам и напустићу земљу у року од мјесец дана. Желим вам много среће у свему", написала је Кулишићева.

Након поменуте објаве прецизирала је да је пријетње добијала, између осталих, и њена бака.

"Ја ћу отићи и нека вам је просто али ако ова старица коју сте звали умре вечерас, ВИ сте је убили. Моја бака је стара и болесна, зашто сте њу звали. Зовите оног ко вам се исмијавао али њега не смијете јер је `јачи`. Ја сам само подијелила да се зна како се долази до посла због свих младих који пате и мисле да су они криви што немају шансу", написала је она.

Потом је нагласила да је “спорни” пост о “доласку до посла” избрисала након што је кренуло узнемиравање њене породице.

"Поздрав народе, морала сам да обришем посљедњу објаву која је сурово истинита и то цијели Зворник зна и шире, јер су звали моју баку и узнемиравали је, пријетили тужбом и она мисли да ће ме убити. Не желим завршити као Давид!", написала је млада Зворничанка.

Убрзо су јој се почели јављати и ученици којима предаје музичку културу, а који су констатовали “да је отићи ипак најбоља опција”.



"И боље вам је, наставнице, да напустите земљу! Скоро сам размишљао о томе. Паметни људи нису за нашу државу! Овдје се рад, труд, доброта не цијене. Зато и немамо добре политичаре и зато нећемо имати никада ништа. Данас се дипломе које су муком стечене не цијене!

Цијене се неке друге ствари! Ако овдје останете само можете да трпите пријетње како ће да баце бомбу на вашу породицу и слично! Зашто вам то треба? Нема потребе да мучите себе! Паметни људи нису за ову земљу", написао је, између осталог, један од Љубинкиних ученика.

Подијеливши поменуту поруку, Кулишићева се запитала каква будућност чека младе нараштаје.

"Хтјела сам се борити и за моје ученике. Каква њих будућност у овој земљи чека? Не дају ми. Нису ми дали као да сам највећи хохштаплер. Ја вам, у сузама гарантујем да су ученици којима сам предавала добри и праведни људи и да никада неће постати налик данашњој власти.

Они желе боље, видјела сам то у њиховим очима. Не желе напуштати своје родитеље и другаре из дјетињства, браћу, сестре", навела је она.

Подсјећамо, Кулишићева је најављивала кандидатуру за Предсједништво БиХ као нестраначка личност, позната је по врло критичном ставу према власти у Српској, те често јавно објављивала конкурсе на којима су примљени кандидати блиски локалним властима.

Прве двије године основних студија Кулишићева је завршила у Берну. Посљедњу годину бацхелор програма и мастер студиј завршила је у Лугану на југу Швајцарске. У исто вријеме, радила је у једној музичкој школи у Швајцарској, а паралалено се едуковала и као музички педагог. Годину дана радила је као асистент у Торонту, гдје је уписала докторски студиј.

Умјесто иностранства, одлучила је да посао потражи у Републици Српској, у родном Зворнику. Нажалост, како тренутно стоје ствари, Српска би је овога пута, на нашу велику жалост, могла трајно изгубити. Нека је на част одговорним. 

(Српскацафе)

Коментари / 86

Оставите коментар
Name

Босна и Херцеговина

29.08.2018 06:23

Је пропао пројекат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коо

29.08.2018 07:05

Ваљда мислис на РС!? С дрзавног нивоа те нитко не малтретира нити пријети. Проблем је твоја локална полиција која не стити овакве градјане од мафије и политике.

Name

Никола

29.08.2018 07:46

Драга Љубинка,у потпуности те разумијем али ипак размисли јос једанпут о својој одлуци,тамо негдје далеко када одес гријаце те сунце тудјег неба,суоцицес се неким другим проблемима,стисни зубе и издрзи

Name

Будала

29.08.2018 08:11

Ето ова лутка је умислила да је много важна па пријете њеној баби!? Важно је привући пажњу ако не свирком онда барем причом о пријетњама.

Name

Не окреци се кцери

29.08.2018 08:18

Љубинка само кидај одатле дијете.То је тамни вилајет.Акоово злопоново побиједи наизборима онда готово је с нама.Ако не побиједе онда це требати 30 година да се стање у дрзави нормализује.С тим даморас водити рацуна да се народ гуси у неком блесавом национализму тако да мозда опет за цетрири године изаберу некојос веце зло.Мој савјет:пакујесе аковец ниси.Немој улудо своју младост трацити.

Name

дно дна

29.08.2018 08:38

Да је друштво дотакло дно, случај је и силованог младића из Шековића, кога су напаствовали татини синови и све се то покушава заташкати. Силовани младић ј је ментално заостао, а извршиоци овог дјела су синови једног полицајца, једног пропалог политичара и др. Позивам ТВ БН да испита овај случај и објелодани ово гнусно дјело...

Name

Ре Будала

29.08.2018 08:47

Овде није вазно да ли си битан или ниси криминалци то и не распознају мозес да нестанес и то је крај. Добро си се представио будала моје је само да потврдим.

Name

сајо

29.08.2018 08:53

Иди не свиђаш ми се

Name

Ре

29.08.2018 09:36

Све је то нормално у РС, па шта очекивати од људи који су не челу институција... Милорад Додик, Жељка Цијановић, Недљко Чубриловић, Драган Лукач...па само потпуно луд човјек може очекивати нешто позитивно од оваквих људи

Name

Ре Будала

29.08.2018 12:14

Не само баби, него цијелој породици.Баба се само прва јавила на телефон!Знаци да нико није постедјен! Да ли се у оваквој земљи мозе зивјети?!Или је боље отици?

Name

Слободна Српска

30.08.2018 06:39

Безнцајна персона, умислила да је некоме потребна. Брзо цес се ти вратити, јер оцигледно немас никакав потенцијал.

Name

децко за слободну српску

30.08.2018 07:00

У иностранству се далеко висе цијене млади и сколовани људи, него у "слободној српској", и далеко негдје људи знају да искористе и открију потенцијале у сваком цовјеку, док у "слободној српској" ако се мало разликујес од вецине и "таласаш воду", једноставно те одбаце јер несто "трипујес"! Јадо моја, "слободна српска" је илузија!

Name

тетка

30.08.2018 10:04

Дијете драго, сто си дозволила да те, сто се казе ,развлаце по медијима? Ухвати се хармонике ,какав ти српслки ццлн предсједнистваß То је за вукове а не за тебе. И ко це тебе убити, такву лијепу и младу? сСупља прица:

Name

ЗА Будалу

30.08.2018 12:16

Твој ницк све говори, Да бог да се ти насао у њеној кози , па да видис како је када пријете твојој породици и теби. А наци цес се ботино црвена, бог све види, доци цес на ред , не брини .

Name

Брод

30.08.2018 12:34

Отјера нам Додик наше најмилије, дјецу, ....и ми ћемо за њима

Name

Је ли то опет Ћизина мала кандидат?

31.08.2018 11:17

Писала је нешто против Ћизине мале, па кажу да је Ћиза, "ратни херој", пријетио баби да ће бацити бомбу. Не мислим да је Ћиза може угрозити, јер Ћиза не зна бацити ни петарду, а камоли бомбу. Ћиза је видио бомбу само на ТВ-у.

Name

Са ДАВИДОВОГ ТРГА

29.08.2018 06:29

Кајање због прошлости, а НЕПРАВДА због садашњости, као и страх пред будућњошћу, ето то је живот. Народ је то схватио и поручује са ДАВИДОВОГ ТРГА. Оно што би требало да се ради са будућношћу није да се она предвиђа, већ да се креира. Садашњост на ТРГУ је велика једино са будућношћу. Не стрепимо због онога што још није дошло, нити жалимо за оним што је прошло. Онолико колико можемо да сагледамо прошлост, толико можемо да спознамо будућност - А НАРОД СЕ ПРОБИДИО ИЗ УЧМАЛОСТИ! Онај који се окреће да види своју прошлост не заслужује да испред себе има будућност. Најважнија ствар на свијету није питање гдје смо данас, већ гдје идемо! Најбољи начин да се предвиди будућност јесте да се она креира - НАДАМ СЕ ДА ЈЕ ДАВИДОВА СМРТ УЧИНИЛА ДА ПОЧИЊЕМО КРЕИРАТИ НОВУ БУДУЋНОСТ. Мој интерес је у будућности, јер тамо намјеравам провести остатак свога живота. Будућност припада онима који уче оно што морају да науче, како би урадили оно што морају да ураде. Ако немамо садашњост, морамо се побринути за будућност. Прво морамо изградити статус, који ће нам дати за право, да уопште смијемо имати будућност. Будућност је луксуз, тога нема у изобиљу - зато постали још освјешченији задњим дешавањима да морамо КРЕИРАТИ БОЉУ БУДУЋНОСТ БЕЗ СТРАХА, ЗАСТРАШИВАЊА, ЗАТАШКАВАЊА, НАСИЉА, ПОДМИЧИВАЊА, НЕРЈЕШЕНИХ УБИСТАВА.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

29.08.2018 07:18

Покажи ми некога ко је стигао до будућности. Наравно да нећеш јер тај не постоји као што не постоји ни будућност. Има само прошлост и садашњост.

Name

ре Е

30.08.2018 07:41

Покажи ти мени садашњост и прошлост. Је ли то био контракоментар? Не контам.

Name

Брука

29.08.2018 06:31

Страсно. Републико пробуди се! Крајње је вријеме. 7.октобар је близу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалност

29.08.2018 09:40

Једино гласањем на изборима можемо промијенити стање! Ови који су сада на власти су нас довели баш у тешку материјалну ситуацију а још горе је са стањем општег безнађа у којем се налази 90% становништва. Колико толкко добро је јос једино ухљебима из владе, електропривреде, пореске управе и слицних институција које слузе искључиво за ухљебљавање страначких војника из странака које чине власт у РС! Стоп уништавању друштва од стране СНСД-а, ДНС-а и СП!

Name

БиХ

29.08.2018 06:39

Све најбоље теби и твојој фамелији.Назалост другог избора немас али за такву интелигенцију као сто ти имас,овај резим није ни заслузио.Странци су допустили да злоцинци и криминалци буду на власти умјесто високо образовани и постени људи.У Свици це те наградити за твој труд и рад и нецес зивјети под страхом и злоцинцима око себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИН

29.08.2018 06:57

Тачно тако !!!

Name

Босан@ц

29.08.2018 07:45

Слицно сам судбину и сам имао.. И треба да Идес. Вани се цјене Рад и знање а не лапрдање. У тренутку када је Било Јасно да је ово дискриминаторска дрзаве водјена саторским пјевацем, то је бола једна исправна одлука. Све могу узети, али знање не. Поцетак је сваки тезак. Данас зивим у свјетској Метрополи као цјењени струцњак са знањем стеценим на СА и БГ Универзитетима. Вријеме Апартхеида и саторских пјеваца никоме не треба. На за лост, много интелектуалци не Виде даље од властитог носа или су се уклопили у саторским и националистицку околину.

Name

БУДУЋНОСТ КОЈУ КРЕИРА НАРОД

29.08.2018 06:42

Нема ништа теже, и због тога ништа вриједније, од способности доношења праве одлука! А одлука ове младе дјевојке је оправдана. ЗАШТО ДА ЈЕ ТРЕНУТНА ВЛАСТ УБИЈА; ВИДИМО ЗА ШТА ЈЕ СПОСОБНА ИЗ ПОСЉЕДЊИХ ЗБИВАЊА У БЛ. Никада не треба да одбацимо интуицију, али у њу не смијемо потпуно да се поуздамо. Околности за одлуку никада нису црне или бијеле. Најчешће су то разне нијансе сиве! Свака одлука да се дјелује је ствар интиуиције. Изазов је у томе да пређемо од наде у вјеру да смо донијели праву одлуку. Најискуснији планер је НАШ сопствени ум. Колико смо важни зависи од наших одлука. Најлакше је донијети исправну одлуку када нема лоших опција. Две ствари човјек мора имати да би успио у животу. Прво је срећа: то је оно кад се човеку пружи повољна прилика. Друго је памет: она човјеку омогућује да искористи повољну прилику. Паметан човек наћи ће воду и у пустињи, а будала ће крај ријеке умријети од жеђи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАРОД ВЈЕРУЈЕ САМО СЕБИ

29.08.2018 07:08

Мислим да политичка филозофија ВЛАДАЈУЋИХ није поглед на политику споља. Политичка филозофија је дио политике, у смислу да ЉУДИ У ПОЛИТИКУ УНОСЕ СКУП УВЈЕРЕЊА О ПРАВДИ И НЕПРАВДИ. Ова врста увјерења о исправном и погрешном представљају дио онога што људи уносе у политику; то је оно што их води и што их острашћује у политици. Стога мислим да ће људи који мисле, „Неједнакост која постоји у РС је огромна, неправедна, неправична, недемократска“,наћи начина да боље разумију и осмисле своја убјеђења. ДАВИДОВ ТРГ је пронашао убједљиву аргументовану одбрану својих убјеђења, то НАРОДУ СА ТРГА помаже да их ојачају.Вјерујем у НАРОД КОЈИ ЗНА ШТА ЈЕ ИСТИНА И ПРАВДА. Јако је значајно да кажемо: „Спремни смо да прихватимо законске посљедице, зато што верујемо“ – а Кинг је веровао – „да је политички систем у основи легитиман, али сматрамо да постоји једна екстремна неправда“. А том неправдом се не бави наша обична политика. Морамо да изађемо – ово је кључна теза – морамо да изађемо из оквира обичне политике, али када изађемо из оквира обичне политике, онда апелујемо на осјећање праведности за које вјерујемо да је још увијек присутно у срцима и умовима наших суграђана. Сам овај апел показује повјерење у политичко-морални сензибилитет наших суграђана. То је апел на оно најбоље у нашој земљи и њеним политичким традицијама, и израз наде да ће овај политичко-морални сензибилитет остати жив. Мислим да одјек који ДАВИДОВ ТРГ има у јавности показује да је та нада оправдана. Мислим да је јако битно стално истицати фундаменталне принципе, идеје о правди. И када то кажем, не мислим да би ДАВИДОВ ТРГ требало да ради нешто другачије од онога што сада ради. Ја само захваљујем ТРГУ – људима који су ангажовани у њему – на њиховом свакодневном ангажовању, и на томе што у својим апелима остају на висини ових принципа.

Name

куку нама са нама

29.08.2018 06:43

Камо среце да смо '92-ге сви нагулили пред"алахуегбер"..сад би били иоле нормални и породицни људИ.,а ово легло криминала површине 49 посто БиХ,неби ни постојало.ЦУРА ДРАГА,А ПОГОТОВО МОМЦИ,НЕ БРАНИ СЕ ТАКО ДЈЕДОВИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луминара

29.08.2018 08:55

Не брани се тако,тацно. Али није је лако ни бранити кад имас непријатеље и унутра и вани. Нисмо ми висе способни иста да бранимо

Name

ајде!!

29.08.2018 09:12

Дједовина би требало да припада нама а не политичко-мафијашко-секташкој СНСД! Како да бранимо оно што је само приватна прћија данашњих моћника који раде што им се прохтије, пребијају, убијају крчме ово мало добара које је преостало у РС... Да бранимо туђе? или да пустимо да нам изваде мозгове па да као зомбији пљешћемо под шаторима? Коме? Комунистичким камелеонима који су прогонили наше дједове који би се усудили имати своје мишљење у СФРЈ? Куку теби са тобом биједо режимска!

Name

X

29.08.2018 06:45

Секо драга немес ти са дзукелама млада си јос

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

29.08.2018 08:22

Не мозе нико са њима јер не бирају средства. Тацније, мозе само по принципу "клин се клином избија". Зато не кривим опозицију ако игра прљаво.

Name

ангy

29.08.2018 06:46

Као сто вам је рекла васа уценица ви сте превисе паметни за ову средину.Ако ствари се не промијене у сто крацем року најтацнија це бити она "Ко задњи изадје нек угаси свијетло" У свакој земљи свијета младни амбициозни људи се наградјују дрзава води бригу о њима и њиховом сколовању и запослењу а код нас такве убијају и прогоне из земље.Нас предсиједник није у стању да састави једну реценицу граматицки исправну а висе пута је у јавности истакао да му не требају паметни него послусни а то су нам резултати окрузења у којем зивимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дзоо

29.08.2018 07:11

Кукавицлуг млада дамо.Борбу треба наставити ако одустамо сви изгуби цемо и ово сто имамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кико

29.08.2018 07:37

Бјези цурооо овдје је дни дна

Name

Тамо Далеко

29.08.2018 07:20

Ови политички криминалци нису пали с кишом. Драги и глупи мој народе Ви сте их довели. Ви сте им продали гласове. Ви ћете то исто поново у октобру да урадите. Нема вам спаса и није ни на видику. Одратово сам четири године и давне '96 видио да у Српској нема мјеста за поштене и паметне. И отишао сам исте те године. А Ви се још нисте дозвали у памет. А како видим и нећете. И није чудо што ова млада, паметна и образована дјевојка одлази из те вук*јебине. Са пристојне удаљености вама желим још који кубик шљунка или дрва.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турбоскара

29.08.2018 07:33

Безбедносна ситуација у РС је стабилна и под контролом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

29.08.2018 08:55

Бјези и не окреци се !!! Овдје дојеле по кубик дрва и по сто марака и то је то а сви паметни бјезите овдје ни за 50 година нецемо се опоравити од овога зла туга голема јадни народ опљацкани

Name

ја

29.08.2018 08:21

Ове ствари не разумијем ,народ бјези у иностранство због бахате власти ,умјесто да изадју и смјене ту власт они безе па где ти је храброст народе зар смо сви толике кукавице да безимо од права на зивот због појединих политицарских мафијаских кабадахија па ово нема смисла,Народе сабери се и веци и јаци су смјењивани у свјету од народа а зар да се оласимо ових сеоских варалица ,придрузимо се правди за Давида и не само за њега вец за насе право на слободан зивот и мјењајмо ове лопове на изборима и не дозволимо да насе гласове купују или фалсфикују .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста чекаш?

29.08.2018 10:22

Народ је изгубио и вјеру и вољу да це да буде боље.Превисе је изваран а зивот продје . А боље неце бити само горе.

Name

1

29.08.2018 08:22

Овде ми је нешто сумњиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сретно

29.08.2018 08:34

Сретан пут. ако треба бесплатан превоз стојим на располагању. Иди и не брини за нас који остајемо, знамо се ми изборити за себе. И тамо где одеш немој причати ружно ни о држави коју напушташ ни о људима који овде живе какви год били.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врсајко

29.08.2018 08:36

Самом кандидатуром хтјела си скренути пажњу на себе знајући да немаш никакве шансе. Има болести које не боле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

30.08.2018 17:47

А засто нема сансе. Ста јој фали. Млада лијепа и образована. Има све сто ови на власти немају нити це кад имати. Па упореди ову младу зену са Бисерком, Мајкицком или било којом клепетусом из СНСД-а. Измедју ње и бисерке за педседника ја бих увијек изабрао Љубинку.

Name

Саска

29.08.2018 08:42

Ако мозес и имас прилику трази себи и својој породици љепсе сунце. Овој земљи пријети пропаст, а ни рат није исљуцен. Омладини треба добра скола и љубав према другој омладини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворник

29.08.2018 10:03

Гдје је звирницки Сдс да дигне глас против тираније и злостављања?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еx Зворницанин

29.08.2018 18:52

Нема га нигдје.Људи су пробали несто да ураде, и то годинама.Борили се са минималним средствима против гангстера који с имали и имају неограниxен будзет и овластења.Медјутим, превелик број људи продаво се за 50 марака.Сматрали сте Драгомира будалетином....У праву сте. Био је будала, мислеци да вас Зворницане мозе анимирати за промјене.Медјутим....пљунули сте му у фацу....Ови га дотукли и то је то..........Сад само преостаје да се ие из града....

Name

ре

30.08.2018 07:47

Наравно да нема СДС а. Они важнији су у СНСД у, а остали се завукли у рупе. СДС је исто тако крив , као и ови. Ништа они нису радили, исти систем власти примјењивали, бахатили се......

Name

Поштар

29.08.2018 10:08

Нецес срећо. Немој се поредити са нечим са чиме се поредити не можеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

29.08.2018 11:03

А кога ти познајес из ове прице? Ову малену или си познавао Давида? Рекла бих да никога не познајес. Битно је, срецо, имати поганстину у дуси.

Name

МИЛОЈКО

29.08.2018 14:34

МИСЛИС ДАЈЕ У ЕУ БОЉИ КУ..Ц ЗАТО ТИ ОДЛАЗИС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворник Зворник

29.08.2018 15:27

Дјевојка је испљувала, омаловазила и изврједјала пола града...склона манипулацији и лазима...и ова прица је измисљотина како би скренула пазњу на себе. Гнусности и лази које писе о људима превазилазе сваку мјеру. Интелектуалци како се она представља, не раде такве ствари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

30.08.2018 07:51

Драги увријеђени господине, никад до синоћ не чух за ову дјевојку. Али за ваш град и оно што се у њему ради сам чула од Васковића безброј пута. Није вам тамо ништа сјајно. Не знам шта би појединци радили у појединим опстинама да није њега и Вуксановића. Боли то кад неко унесе лампу у тотални мрак. А, како по вама изгледа интелектуалац. Није ли то особа са изразито наглашеним критичким мишљењем?

Name

дезинформација

30.08.2018 09:29

Драга господјо, Васковић свој рад и писаније наплаћује дебело и ко није спреман да му да рекет упада у његову мрежу лажи, дезинформација и обмана.И ове Кулишићке су са њим на линку и сервирају му гомилу лажи и тако заједно на силу покушавају да створе лажну слику о Зворнику и животу у њему.Двије исфрустриране персоне покушавају да омаловаже свакога ко не мисли ко оне.Разне приче колају о њима и вјерујм да су већином тачне гледајући како се понашају и шта су умислиле...И мислим да су ових дана саме себи дале ауто гол и да ће многи проговорити и показати шта су писале, какве гадсоти, гнусности и лажи...Пишу па бришу кад се уплаше и праве лажне профиле са којих саме сабе хвале и измедју себе се дописују.Ускоро ће све бити изњето и доказано.

Name

Наси дани

29.08.2018 16:28

Господја студирала у Свајцарској и нека је хвала Богу. Сто не казе на какав линц и против кога писе на свом фб профилу. Баба јој изварала дрзаву Свајцарску за одстету, али су оне морална вертикала. Сто не казе засто је остала без посла у Новом Саду? Зели пазњу по сваку цијену, ни свестенство Српске православне цркве није постедила свог пљувања. Народ у Зворнику зазире од ње, и избјегава је у сироком луку. Ово јој је нацин да постане позната. Лазима и клеветама. Зна Зворник добро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зива истина

29.08.2018 21:11

Направили пар лажних профила па она, сестра, брат и тата пишу са истих па онда са правих профила као дискусују... Стварно су претерале и умислиле да су неке интелектуалке и склоне су понижавању био кога ко не мисле ко оне и писању бљувотина и лажи.. Са таквим понашањем, прљавим језиком и умишљености ни један послодавац у било ком граду неће их пожелети у свом колективу... Дзаба им школе кад немају културе.

Name

ккк

30.08.2018 07:58

Управо тако, све сте управу! Зна Зворник!

Name

Уз

29.08.2018 17:03

Мала змија види јој се по фаци. Ајде ти кцери,ипак боље да ниси овдје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

29.08.2018 18:14

Наставили се са праксом постављања подобних, ускоро це и мртви из ове земље одлазити јер неце хтјети њихова родбина да их покопа тамо гдје це бити толика хајдуција да це бити присиљени да це морати своје мртве да селе зарад изградње пословног комплекса. Тај све је реалнији. Оно сто је некад било надреално, данас је сасвим нормално. Стандард за нормално тј. прихватљиво се данас промијенио и јос це да се мијења све док неко не казе доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еx Зворницанин

29.08.2018 18:41

Љупце моје....вјеруј ми на ријец....Боље ти је иди из те дринске Долине Суза.Вјеруј ми....Такво паметно дијете попут тебе, нема ста тразити у тој рупи.Боли ме, кад написем ово "рупа"-али назалост тако је како је.Отисао сам 2012.....Сваки пут, кад несто видим у вези Зворника, вјеруј ми најезим се.Јос доста мојих пријатеља и фамилије зиви у Зворнику и околини....Цесто, гледајуци далек хоризонт, мислим нс њих......Вјеруј ми Љупце, ако ти не требас Зворнику, не треба ни он теби.Ту 90% зитеља зиви само зато сто мора и не мозе нигдје отици.Ти мозес.Ти заслузујес све најбоље и НАЈЉЕПСЕ У ЗИВОТУ.Зворник ти то не мозе приустити.То је мафијаски град.Град под строгим надзором цетвороструке мафијаске структуре....Ту постен цестит и успјесан цовјек нема ста да трази....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архандјело

30.08.2018 04:30

Правда за насег Давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

xнxx

30.08.2018 05:14

Баш си мустра да ти неко пријети никад нико чуо за тебе није

ОДГОВОРИТЕ
Name

ааа

30.08.2018 07:29

хахаххахахах... Љубинка ајде мало искулирај, нико не зна за тебе и ником ниси ни битна да би се тобом бавили. Пропао покушај прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре слободна српска

30.08.2018 07:38

Твој коментар је у контрадикцији са именом, с којим се потписујеш. Добро би било да нам објасниш какве везе има слободна српска са прогоном ове цуре. Она је као огледало. Кад њу видите, видите какви сте ви. Наравно, има изузетака и међу вама. А, баба се може и жртвовати, а да останемо добри? Болесно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да смо зиви и здрави.

30.08.2018 10:19

Лазно оптузују, мрзе без границе. Изманипулисале и Рестарт и ПДП, народ им се овим партијама смије у Зворнику колико их је слагала и изманипулисала. Толико су упласене да баба љетује на мору свих ових дана, бас се насикирала. Такодје, ова дјевојка вец одавно планира да иде на посао ван Зворника, али константно прави зртву од себе и хоце у центар пазње по сваку цјену. Не поклапа јој се образовање и звање са понасањем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД-СДС-ДНС-СП РС-ПДП у Зв су једна партија

30.08.2018 12:03

Мени је чудно то што подржава ПрДеПе, а у Зворнику је та партија под апсолутном контролом СНСД-а и Зорана Дебелог. ПДП у Зворнику води Пашалић, чијег је оца СНСД поставио за в.д. ректора Универзитета у И.Сарајеву. Нешто не штима у овоме. Прошле изборе ПДП-ови људи у бирачким одборима су "гинули" за отимање гласова и дописивање истих СНСД-у и Дебелом.

Name

Мрачајски прото

30.08.2018 12:04

Ко год се упушта у бој мора знати да га свашта тамо чека. Зато, кукавице врло рано се предају, јер за то довољно храбрости немају. Миле Ронхил ратни је кукавица, као и већина који данас владају. Буди и ти као и они, неће ти нико ништа, ил још боље отиди одавле и туђе сунце гријаћете јаче и милије него претке твоје. Кукавице части немају, јер им час не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бозија басца

30.08.2018 12:44

Какве гадости и вулгарности писе о Зворницанима, то образовано? То дипломе силне има? Позната по опцији писи - бриси...извредја, напљује, обрисе...на десетинама људи у Зв ставила мету на цело, неко јој је крмак, неко примитиван...сто би рекао народ до подне мрзи себе од подне цео свет. Све то пакује као борбу против неправде и за младе људе...насрнула је вербално на сваког професора у музицкој сколи, извредјала, назива их криминалцима...подигла хајку, слагала људе а она и бака узивају на мору, и смеју се како су излагале народ. Оне се ни Бога ни људи не боје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ни ја нисма Давид

30.08.2018 13:02

Заиста не могу да схватим које "помрацење свијести" мора да има неко ко је студирао у Берну, Торонту или гдје вец и додје да зиви и ради у Босни. Па јос у Зворнику. И треба да одес. Мене док је притиснуо мој бивси директор (једне болнице) и условљавао ме уписом у његову странку покупио сам ствари и нестао. И срецан сам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранко

30.08.2018 13:57

Ако не пијеш много алкохола и не дрогишар се .не идеш ноћу по неосветљеним теремо,а ,мале су шансе да упаднеш у ријеку што се догодило несрећном Давиду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Ранко

30.08.2018 16:29

Родила је мајка убицу. 9 мјесеци носила, дојила, учила, васпитала да би једног дана убио бољег од себе. Јбг не може свако бити фајтер, неко мора и у чопору да удара. А ти сељаче, чисто сумњам да си Давида познавао. Окален си, рођени?

Name

Ранку

30.08.2018 16:58

Еј разгули, људска сподобо.

Name

Босна и Херцеговина

30.08.2018 13:59

Јесте пропао пројекат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

30.08.2018 15:23

Мени је стварно зао овог јадног и заглупљеног народа. Схватите људи да це се ствари овде ресавати не на изборима него на улици. Не да баја власт. Бице крадје, лазирања резултата избора. Проци це на крају као Слободан Милосевиц, а мозда и горе. НАЗАЛОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворник

30.08.2018 15:53

Тачно је да дјевојка има заслужену диплому и тачно је да јој следује радно мјесто јер јој се отац борио и РВИ. То би требало да се цијени само у нашој држави поштују се дезертери. Требала је добити посао ту нема приче.Нису све њене објаве лажи. Тачно је и да је лајавица као и њен отац и наравно погријешили су са много лажних профила са којима тата, брат и кћер пљују по свакоме без реда и поштовања. Борбу подржавам али културну и са дигнитетом. Овако....

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

30.08.2018 16:29

Одакле ова изби? Свими да буду предсједник ово нема ни у Судану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лепа девојко

30.08.2018 16:58

Остати или отици, одлуци сама. Ма ста да се деси, било где,сама си одлуцила. Ако икада приметис да си погресила, немој никада признати,никоме. Одлуку си донела сама, бар ти нико неце кројити судбину. Зива,срецна,здрава и весела увек била,ма где да одес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

30.08.2018 20:41

Опасна ти ова фаца дјевојко...сумњива си са тим вјештачким кезом..можда је штета што неможеш да ускочиш и ти са овом гергом да наставите јахати народ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

РУЗА

30.08.2018 21:13

Браво дјевојко најпаметниј сто си могла уцинити. Бјези из криминалне дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАД

30.08.2018 21:41

БЕБИ ДУГ ЖИВОТ И ДОБРО ЗДРАВЉЕ ТЕБИ ДА ТЕ ЗДРАВЉЕ СЛУЗИ А СТОКЕ то имамо колико ОЋЕШ ПА БИЛА У БЛАЈБУРГУ. ПД. БЈ. ЗВ.ТР.ИМАМО СВОЈЕ ТАКВЕ СТОКЕЕЕ ЧУВАЈ СЕ!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јао, јао

31.08.2018 06:09

Јао срце слатко, бас ми те зао. Цуо сам да се и ЦИА интересује за тебе. А цитао сам и Нострадамуса и он те помиње у својим прорицањима. Цувај се, јер ако тебе "утепају" наступице свеопста пропаст свијета. Извини, морам хитно да се исповрацам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Море

31.08.2018 07:41

Јаооо, јаоооо како сте Ви сто се пецате на овакве ликове наивни. Болан зена пљује цио град, писе ста јој падне на памет, хода и зеза се по мору, а ви насједате на њене лази. Сваста и од Вас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сине драго

31.08.2018 08:23

Еј срце моје драго, иди куци попиј млијеко и на спавање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВУК

31.08.2018 10:59

ДОК СУ НА ВЛАСТИ ОНИ КОЈИ НЕДАЈУ ПОСАО ОМЛАДИНИ СА ДРЗАВНИМ ФАКУЛТЕТОМ И ПОСЕБНО АКО НИСУ ЦЛАНОВИ ОДГОВАРАЈУЦЕ СТРАНКЕ ИЛИ КУМОВИ РОДЈАЦИ ИТД.НЕГО СТА АКО ИМАС НЕКОГА ВАНИ ИДИ СТО ПРЕ ОВИ ОВДЕ СУ СЕКТАСИ,КЛАНОВИ.НЕЗНАМ КАКО ДА ИХ НАЗОВЕМ.САМО ИДИ СТО ПРЕ СВА ОМЛАДИНА ДОК СЕ ОВДЕ НЕСТО НЕ ПРОМЕНИ.ПИЗДРАВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бакица

31.08.2018 11:24

Драга душо видиш да си погријесила сто си одабрала Републику Српску кад си рођена да радиш по иностранству то ти боље иде хармонику у руке и пут бијелог свијета ја имам мало више школе од тебе па се не усуђујем да будем толико храбра ми стари волимо превише РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Море и море

31.08.2018 16:20

Љубинка Кулисиц одлуцила напустити дрзаву тако сто је отисла на море, као и бака. Уредно се одмарају и лозе вас како су угрозене. Зворник то зна а ви остали насједате као будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срамота

31.08.2018 21:12

ЈЕдан ироничан савјет овима из СНСД.Узмите и даље гурајте те полуписмене ликове док образовани који су учили не могу да привире, даље, све из сваке бранше само по једну фирму гурајте вашег неког послушника и никог више, остали могу да се селе, и онда кад људи крену аутобусима ка иностранству реците УРРААА ПОПРАВИ СЕ СТАТИСТИКА, скидосмо их са бироа.Срамота.

ОДГОВОРИТЕ