Пике: Повратак у Јунајтед? Барса је мој дом!

Фудбалер Барселоне Ђерар Пике одбацио је могућност повратка у Манчестер јунајтед, пренели су енглески медији.

Фудбал 31.08.2018 | 13:00
Пике: Повратак у Јунајтед? Барса је мој дом!
Пике је дошао 2004. године у Јунајтед, након што је прошао омладинску школу Барселоне, али није успео да се избори за место у енглеском тиму, пошто је одиграо само 12 утакмица.

Он је био на позајмици у Сарагоси, а 2008. године се вратио у Барселону. Од тада је освојио седам шампионских титула у Шпанији и три Лиге шампиона, а са репрезентацијом Светско и Европско првенство.

Упитан да ли би се вратио у Енглеску, Пике је за Дејли Стар рекао: "Не верујем. Срећан сам овде. Овде је мој дом, са породицом и пријатељима, а играм за клуб за који сам одувек сањао. Надам се да ћу освојити још трофеја".

Пике је недавно рекао да би фудбалер Манчестер јунајтеда Пол Погба добродошао у Барселони, а сада је похвалио Јунајтедове ривале Манчестер сити, али и Ливерпул.

"Мислим да Јирген Клоп обавља добар посао у Ливерпулу. Њихов стил игре је супротан стилу Пепа Гвардиоле. Они воле контранападе и имају веома брзе играче који постижу голове, Мохамеда Салаха, Роберта Фирмина и Садија Манеа. То ће бити велики изазов за Сити, пошто Ливерпул има сјајан тим. Мислим да ће бити прилично узбудљиво, пошто и Сити има добре играче", рекао је Пике.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар