Митрогол о головима и језичкој баријери саиграча...

Српски центарфор верује да ће Фулам после прве победе играти боље.

Фудбал 27.08.2018 | 20:30
Митрогол о головима и језичкој баријери саиграча...
У последња два гола - три гола. Александар Митровић налази се у сјајној форми и најзаслужнији је за прву победу Фулама по повратку у Премијер лигу.

У 3. колу био је двоструки стрелац против Барнлија (4:2). Погодио је за у 36. минут за 2:1, а онда у 38. за 3:1. Оба пута главом.

"Била је тешка утакмица, са много голова. Барнли је тежак противник", скромно је констатовао српски репрезентативац, а потом се осврнуо на свој учинак.

"Сваки гол је леп, доноси сјајан осећај, али најважније је да смо победили и пружили нашим навијачима лепо поподне".

Фулам после три кола има три бода, али је Митровић уверен да ће екипа тек почети да ређа победе.

"Имамо много нових играча који су дошли из различитих лига и не причају сви енглески језик. Али, ово је најбоља лига и желимо да останемо у друштву најбољих. Верујем да ћемо напорним радом успети у томе. Битно је да се држимо система и верујемо у њега",истакао је репрезентативац Србије.

На сјајну партију Александра Митровића нису остали равнодушни и тренери. Славиша Јокановић је "сипао" похвале на рачун сународника.

"Он је егзекутор! Показао је жељу да следи стил игре који практикујемо и тако наноси штету противничким тимовима. Понашање му је фантастично! Знали смо да је сјајан играч, што је и доказао прошле сезоне у Чемпионшипу. Неки су говорили да је играч само за Чемпионшип, али сада показује да може да игра и на највишем нивоу, а има још много простора за напредак", задовољан је Јокановић.

И његов колега са клупе Барнлија, Шон Дајш, био је под утиском.

"Митровић је био убедљиво најбољи играч утакмице. Направио је разлику на терену", могао је само да констатује тренер гостију.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар