Прије Салцбурга - дерби: "Неће бити скроз нови тим!"

Немања Милић је почео да тренира, Лоренсо Ебесилио још није, а стање Вујадина Савића биће познато до краја дана.

Фудбал 25.08.2018 | 09:45
Прије Салцбурга - дерби: "Неће бити скроз нови тим!"
Црвена звезда мислиће на Салцбург све до среде, али ће те мисли морати да стави у други план у суботу увече, када ће на "Маракани" гостовати Чукарички, у дербију 6. кола Суперлиге.

Екипа Владана Милојевића између две утакмице плеј-офа за Лигу шампиона игра против такође још непобеђених "брђана" (три победе и два ремија) у мечу који ће почети у 20.30 часова (директан пренос на ТВ Арена спорт 1).

Тренер црвено-белих Владан Милојевић изјавио је у петак, у најави утакмице, да је његова екипа потпуно фокусирана на дерби против Чукаричког и да тренутно не размишља о Салцбургу.

"Долази нам екипа која је последњих година показала да је у врху српског фудбала, која има високе циљеве и добар тим у континуитету. Позвао бих навјаче да помогну играчима, нисмо навикли без њих, а ми ћемо се спремити да одиграмо што бољу утакмицу. Очекујем да ће обе екипе пружити добру игру", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

Према његовим речима, Звезда има велике амбиције на сва три фронта, посебно када је домаћа титула у питању и у овом тренутку нико не мисли на Салцбург. У складу с тим, Милојевић сигурно неће извести потпуно нови тим против клуба у којем је освојио први трофеј у тренерској каријери - Куп Србије.

"Чукарички је екипа у мом срцу, био сам дуго тренер, моје дете је тамо играло. Не треба сумњати у моје емоције и увек ћу бити неко ко ће навијати за Чукарички. Предност је што имају костур тима и нису имали велике промене, сем одласка Николе Дринчића, то су све играчи који су изнели велики терет претходног првенства. Долазак искусног тренера Крунића је такође прави потез и није слуцајно што показују добре резултате".

Када је реч о Звездином играчком кадру Немања Милић тренира и конкурише за тим, Лоренсо Ебисилио и даље је ван строја, док ће се о повреди капитена Вујадина Савића више знати до краја дана.

Упитан за Џонатана Кафуа Милојевић је рекао да сви знају о каквом играчу се ради.

"Кафу је показао своју класу и цела јавност то зна. Другачије је кад нисте радили са екипом, он се касније прикључио, вредан је момак, добар, потребно му је само мало времена да се врати у такмичарски ритам", закључио је Звездин тренер.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар