Јевтовић зове навијаче: Побједом у Салцубрг!

Крилни фудбалер Црвене звезде прижељкује велику подршку и повољан резултат у суботу против Чукаричког.

Фудбал 25.08.2018 | 09:00
Јевтовић зове навијаче: Побједом у Салцубрг!
После викенда паузе због одложеног гостовања у Крушевцу и ремија са Салцбургом (0:0) у првој утакмици последњег кола квалификација за Лигу шампиона, фудбалери Црвене звезде враћају се суперлигашким обавезама. 

У 6. колу, у суботу од 20.30 (пренос на ТВ Арена Спорт), играју код куће против Чукаричког.

"Одмах после сусрета са Салцбургом окренули смо се мечу са Чукаричким. Потпуно спремни дочекујемо ту утакмицу јер, како наш тренер Милојевић увек истиче, најбитнија је само прва следећа утакмица. Јак темпо је присутан на нашим тренинзима и сви смо максимално спремни и мотивисани. Даћемо све од себе да забележимо још једну победу и да наставимо са стопостотним учинком у домаћем првенству", изјавио је крилни нападач црвено-белих.

Извесно је да ће Владан Милојевић за предстојећу утакмицу одморити већину играча који су играли у уторак против аустријског шампиона, а Јевтовић истиче да то неће бити проблем.

"Имамо велики фонд играча, на свакој позицији по двојицу или тројицу одличних фудбалера. Наш стручни штаб најбоље зна шта ради, кога год да уврсте у стартну поставу сигурно ће то бити добитна комбинација. Ми живимо за утакмице и успехе, тако да нам не представља проблем то што играмо на свака три дана, већ нас додатно мотивише".

Црвено-бели су због казне УЕФА против Салцбурга играли без публике на свом стадиону, па Јевтовић позива публику да дође у суботу.

"Видело се против Салцбурга колико нам значи подршка са трибина. Невероватно је то што су Делије нашле начин да их и на празном стадиону чујемо. Меч са Чукаричким ће бити одлична прилика да нас подрже и зато их зовем да дођу у што већем броју и да, надам се, заједно прославимо нову победу".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар