Бањалучка пивара уз "Рекреативо"

Бањалучка пивара ће и у наредној сезони стати уз бањалучки ФК „Рекреативо“, који је на прагу обиљежавања деценије постојања. Настао на иницијативу неколицине ентузијаста, чистих заљубљеника у фудбал, ФК „Рекреативо“ данас је један од најпознатијих фудбалских клубова у Републици Српској, који његује и пионирску селекцију.

Република Српска 24.08.2018 | 12:53
Бањалучка пивара уз "Рекреативо"
„Подржавајући праве вриједности, здрав живот и спортски дух, Бањалучка пивара већ неколико година поносно стоји уз име овога клуба.Посебно нас радује чињеница да клуб улаже велике напоре у раду са младим селекцијама промовишући истинске, праве вриједности. Добробит шире друштвене заједнице и промоција позитивних животних циљева чине основу сарадње ФК Рекреативо и Бањалучке пиваре“, изјавила је ПР менаџер Бањалучке пиваре Милка Станивуковић.



У Клубу истичу значај подршке Бањалучке пиваре, захваљујући којој су реализоване бројне спортске активности и хуманитарне акције, а млади „Рекреатива“ стигли су и на велике фудбалске терене попут стадиона „Камп Ноу“, чувене „Ла Масије“ и дворану „Блауграна“ у Барселони.

„Вишегодишња подршка Бањалучке пиваре за нас има вишеструко значење. Осим оног егзистенцијалног, јер без њихове помоћи не бисмо успјели да опстанемо из године у годину, радује нас што постоје људи као што су то људи у менаџменту Пиваре који су препознали наш ентузијазам и нашу борбу да одржимо један спортски клуб. Захваљујући томе наша дјеца имају прилику да здраво и нормално одрастају  учећи се позитивним вриједностима.  Посебно смо поносни управо на ту нашу сарадњу на пројектима за дјецу и трудићемо се да их буде још више и да они буду још квалитетнији“, изјавио је предсједник ФК Рекреативо Горан Арбутина.



Поводом наставка сарадње са Бањалучком пиваром, за представнике ФК „Рекреативо“ организован је и обилазак Историјске поставке „Вијек и по пиварства“, која је отворена у славу 145 година пиварске традиције на овим просторима.

Везана за Бањалуку, Републику Српску и Босну и Херцеговину као домаћа компанија и једини произвођач пива у Републици Српској, Бањалучка пивара ће и у годинама које слиједе бити ослонац широј друштвеној заједници, добрим и квалитетним пројектима те дубоко посвећена развоју спорта и културе.

БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Екипа са Врбаса

24.08.2018 19:04

Пиво, пиво, Рекреативо0 ..! (:

ОДГОВОРИТЕ