Родитељи брину за своју дјецу

Родитељи чија дјеца бораве у бањалучком вртићу ''Јежева кућића'' забринути су, јер се у дворишту ове образовне установе налази запуштен објекат. Тврде и да бивше просторије Удружења жена ''Дуга'' сада посјећују сумњиви људи. У Центру за предшколско васпитање и образовање наглашавају да је ријеч о случајном пролазнику и да су предузели све како се овакви догађаји не би понављали.

Република Српска 23.08.2018 | 22:51
Родитељи брину за своју дјецу
Страхујемо за нашу дјецу, поручују родитељи чији малишани бораве у вртићу ''Јежева кућица''. Озрен Ћалић прича да је претходних дана у запуштеном објекту, који је у истом дворишту са вртићем, видио човјека за којег мисли да је бескућник.

У Центру за предшколско васпитање и образовање кажу да су по сазнањима да се непознато лице појавило у дворишу вртића реаговали. Утврдили су, наводе, да је човјек којег су родитељи видјели случајно пролазио кроз двориште вртића.



Први човјек града каже да се Градској управи нико од грађана није желио.

Просторије из којих су прије четири године деложиране жене Удружења ''Дуга'' је у све горем стању. За спорни простор ''Дуга'' и Центар за предшколско васпитање и образовање водили су судски спор 18 година.



Док су једни тврдили да на овај простор већ дуго чекају дјеца у вртићу ''Јежева кућица'', други су да ће управо на том мјесту бити изграђен пословни простор. Данас овај објекат, који се налази уз Административни центар Владе Републике Српске, зјапи празан и запуштен.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Робин Худ

23.08.2018 18:29

Као они незнају...то је купио Талић и ту је предвиђена стамбено пословна зграда за Рудоњу и Бисерку,Талића и све њихове....мали су то простори ..по 100-200 м2 сваком ...шта је то ..."јебо вртић"...направиће они нови,већи,бољи,скупљи...али дјеце бити неће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гс

24.08.2018 03:15

СТА РАДИ ПОЛИЦИЈА ЈЕЛИ НЕ ХАПСИ ЛОПОВЕ СВАКО ЗНА ДА ЈЕ. БЛ НЕБЕЗБЈЕДНА МАФИЈА ХАРА ПО БЛ РС ЈЕ УГРОЗЕНА ПО ПИТАЊУ БЕЗБИЈЕДНОСТИ.

ОДГОВОРИТЕ