Редитељ Дени Бојл напустио пројекат

Компанија ЕОН Продуцтионс је званично објавила да је редитељ Дени Бојл напустио позицију редитеља 25. филма о Џејмс Бонду.

Забава 23.08.2018 | 10:15
 Редитељ Дени Бојл напустио пројекат
Компанија ЕОН Продуцтионс је званично објавила да је редитељ Дени Бојл напустио позицију редитеља 25. филма о Џејмс Бонду.

На званичном 007 Твитер налогу објављена је следећа порука од продуцената и звезде филма: "Мајкл Г. Вилсон, Барбара Броколи и Данијел Крег су данас објавили да, због креативних разилажења, редитељ Дени Бојл више није део Бонда 25."

Иако није разјашњено о каквим се конкретно "разилажењима ради", познато је да је Бојл поставио ултиматум ЕОНу и МГМу, по којем филм мора да прати сценарио Џона Хоџа (Трејнспотинг), а не званичног који су студију приложили ветерани Бонд франшизе, Нил Пурвис и Роберт Вејд.

"Имамо идеју, Хоџ и ја, и он је тренутно пребацује на папир," изјавио је Бојл у марту.

"Све зависи од тога како ће тај сценарио испасти, ништа више не бих откривао."

Снимање Бонда 25 је требало да почне у децембру ове, како би премијера била 8. новембра 2019. године.

"ЕОН и Бојл су били у раној фази потраге за новом Бонд девојком и главним негативцем, пре него што би снимање почело у децембру. Продуценти раде "прековремено" како би нашли замену за редитеља," пише

Бонд франшиза је актуелна ових дана - Астон Мартин је одлучио да обрадује страствене колекционаре са серијом баснословно скупих ДБ5-ица опремљених (скоро) свим Бонд-справицама.

Што се оригиналног возача дотичног аутића тиче, у вечној трци за новог Бонда главни претендент је тренутно Идрис Елба.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар