Снага народа се не мјери шаторима

На Тргу Крајине у Бањалуци, 150. дан заредом тражи се правда за Давида. Поруке - мир и достојанство за истину и правду.

Република Српска 22.08.2018 | 21:33
Снага народа се не мјери шаторима
Давор Драгичевић, отац убијеног Давида, 150 дана заједно са грађанима Бањалуке на Давидовом тргу, тражи истину о смрти свог сина и 150 дана од институција не добија конкретне одговоре.

Зато је на кратко зауставио саобраћај у центру града са само једним питањем "Ко је убио Давида Драгичевића?". Имао је још једну поруку за предсједника Српске Милорада Додика који је најавио расписивање новчане награде од 500 000 марака за сазнања о Давидовом убиству.

„Ево шта нам предсједник РС нуди, то закачи на свог Игора и Горицу, мој син нема цијену и гурни себи знаш гдје и ти и твоји, Давид нема цијену. Одакле вам 500 000 марака да подијелите између себе, да се расталите, расталили сте се на прес конференцији, господо“, поручио је Давор Драгичевић, отац покојног Давида.

Давидов отац је рекао да, уколико буде одржана још једна сједница Народне скупштине о убиству његовог сина, и мајка Сузана ће стати пред посланике.

„На тој сједници очекујем све са прес конференције 26.3. све саучеснике и убице да сједе пред народом у лајв преносу гдје ћу им ја свима рећи ко је убио, ко је наредио и зашто је Давид Драгичевић убијен. Сви ћете сједити у скупштини све и један“, истиче Давор.

Чланови групе Правда за Давида, који су од самог почетка уз Давора и његову породицу, поручили су да ће остати уз њих до краја.

„Снага народа се не мјери шаторима и на основу тога колико је ражњева печења отишло. Не, господо. Снага нас обичних малих људи се мјери нашом вољом жељом и истрајношћу у борби за истину. Рекли смо већ да ми нисмо разуларена банда. Ми смо писмени и лијепо васпитани људи, господо“, каже Данијела Ратешић, група Правда за Давида.

Правда за Давида је када дјед од 70 година не пропушта ниједан скуп али и када један отац дође овдје и пита се „шта да је то било моје дијете“. Људима је доста лажи и мрака и зато нећемо одустати док истина о Давидовом убуству не изађе на видјело, поручено је са Давидовог трга.

(БН) 

Коментари / 66

Оставите коментар
Name

Серб

22.08.2018 19:44

Пуна подршка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.08.2018 21:21

Апсолутна.

Name

Кими

22.08.2018 21:24

Више оваца под шаторима него нормалног народа..

Name

ЖИКА Ж

23.08.2018 05:26

Ко ће да упали свјетло у Републици Српској.

Name

ГЛАС НАРОДА

23.08.2018 09:29

Ко је убио Давида Драгичевића??? Зашто тзв пропали прецедник кобасичар миле крије убице и саучеснике??? Ко је ћелави егзекутор који је убио Давида???

Name

Владимир

23.08.2018 10:24

Проћи ће избори, самим тим и ово, а самим тим и БОТ- подрска. Сутрадан када схвате да су изгубили и да неце сјести у опстинске столице, столице јавних предузеца, када схвате колике су марионете биле нестаце и подрске за Давида. Ста послије? Зато и разумијејм све веце и веце нападе на владајуцу структуру ( прнем се и на њих, али су мање злод од ових). ПДП у Градисци прозива на "вандалски цин" униставања Давидовог трга!!! Знате ли ви колико младих изгинулих Градисцанаца има и нико нема свој трг? Колико је младих Градисанаца погинуло у рату али нема нити улице? Ко је питао народ за тај трг на којем никога никада није било , нити било какве подрске осим јадника који су по странацком морању морали застати тамо?

Name

За ДАВИДА

22.08.2018 19:46

Правда НЕМА ЦИЈЕНУ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глас народа

22.08.2018 19:58

Не изводи дјецу!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балканика

22.08.2018 21:14

Али ми купујемо сладолед у то вријеме. Зашто да не излазе дјеца?? Осим ако имате нешто против родитеља! Па то је само сладолед!!

Name

За бота

22.08.2018 21:26

Никакав ти глас ниси, поготово не народа!!!!!! Не изводи Давор дјецу, њему су дјете убили, а дјецу доводе људи да им не доживе исту судбину.

Name

Даворе

23.08.2018 04:37

Уз тебе смо,до краја! Правда за Давида и за све нас!

Name

Теско вуку кога пси гоне

23.08.2018 06:10

Политика није курвање, нити је кооперативност испуњавање туђих жеља. Када би ови који воде тренутно РС то знали, можда би политика и нама промјенила свијет на боље, али они курвање и испуњавање туђих жеља имају не као принуду и разлог за стид, већ као карактерну особину којом су се изгледа поносили као вјештином и прије бављења политиком. Да није тако наша штампа не би са поносом истицала колико се пута МОЈА ВЛАДА са успехом улизивала у току дана. За ову тренутну ВЛАДУ најпогубнија је ситуација у правосуђу РР- представља парадигму процеса којем смо сви изложени већ неколико деценија, с тим што је у правосуђу највидљивији јер су посљедице у њему најтеже. Реформа јест покренута са циљем да наше друштво буде правно уређно и да се развиј у складу с моралним нормама које кроз историју носе свако друштво, па и ово наше у РС. Међутим, друштво у РС, и правосуђе, суочени су са експериментима који показује резултат. То је на првом мјесту ГУБИТАК ВЈЕРЕ У ПРАВНУ ДРЖАВУ, У ПРАВДУ УОПШТЕ. Зато су тако често појаве "узимање правде у своје руке". Човјек може овако или онако да поднесе повећање или смањење плата или пензија,али осјећање обесправљености, осјећање да се до ПРАВДЕ тешко стиже претвара се у осјећње немоћи у очима обичног човјека који је од правосуђа очекује ПРАВДУ. А шта нам чине Додик и Влада? Стоје потпуно на супротној страни од СВОГ НАРОДА. Највећи проблем Бисе и Миле је љубоморни су на од себе образованије, отменије и напредније ОБИЧНЕ МАЛЕ ЉУДЕ ИЗ ; нажлост СВОГ НАРОДА. Неподношљиво им је кад морају признати да су ти људи изнад њих. Онда их мрзе, презиру, па ако им се не исплати да их отерају, изналазе све могуће начине да их ПРОГОНЕ. Лагање је најбоља врлина ове Владе на челу са Милом губитником…Обадвоје лажу да би варали сами себе, да тјеше друге, они лажу за опрост, они лажемо да би се борили против страха, лажу да охрабрују друге, лажу да би скривали свој и нечији други јад. Лагање је облик њиховог патриотизма и потврда наше урођене интелигенције. А НАРОД се цијелог живота опредјељује. Живот је, нарочито у политици, стални процес доношења одлука и преузимања одговорности. 'Међутим, људи то не желе. Већина људи донесе мали број одлука а остало остави у недефинисаном стању. То данашња ситуација не трпи. Тражимо да људи буду „за“ или „против“. Чудан је НАРОД, он то доживљавају као притисак. Будим их из сна, а они не воле да их неко буди из тог сна. Да би промјене успјеле већина чланова друштва које је ушло у промјене мора да се свакога јутра будити са осјећањем изузетног историјског тренутка, с осјећајем нечег великог и ванредног. Сретан је народ који страхује за свога, а не од свога владара. А ТЕШКО МИЛИ ВУКУ КОГА ПСИ ПРОГОНЕ.

Name

РЕ Теско МИЛИ ВУКУ

23.08.2018 06:38

У потпуности текст са којим је слазем и свака ;аст. ТАКАВ СМО МИ НАРОД. А ко нас буди из ЛЕТАГИЦНОСТИ. ТРАГЕДИЈА ЈЕДНОГ ОЦА И МАЈКЕ.ДАВОРОВ глас је лако надјачати, али истину не! Ако још има правде, тада се нема чега бојати. Ако је нема, значи да се боје они које хоће његову главу. ДАВОР, дакле, немам због чега бјежати. Ако човјек нешто може,то је слобода;али ако нешто мора,ту слободе нема. Без ентузијазма се не може ни бити увјерљив. Ентузијазам је заразан, и особа која га има под својом контролом, обично је добродошла у било којој групи људи - ОЧИГЛЕДН ПРИМЈЕР ДАВИДОВОГ ТРГА. Човјеку ништа није тако тешко као чекати вријеме - својих пет минута. Јер стално вам се чини да је то вријеме дошло ево баш сад и, ако прилику сада не искористите, послије ћете се кајати цијели живот. Тако резонује мајка и отац који ИЗГУБИШЕ СИНА У ЦЕНТРУ БАЊА ЛУКЕ. Даворе, будите и даље мудар и критичан! Не допустите да са НАРОДОМ НА ТРГУ манипулишу. Надасве будимо људи великог срца и ширине, разумијевања и толеранције.ТАКО СЕ ПОБЈЕЂУЈЕ ДОДИК - ЛАКАЧ - ИЛИЋ.

Name

Ре за бота

23.08.2018 06:53

Управу сте овде се трази слобода за насу дјецу. Треба сви да будемо захвални Давору сто је уз нас и уз насу дјецу. Ботови немају дјеце то су дзукеле.

Name

ЗА ГЛАС НАРОДА

23.08.2018 07:02

ШТО ТО ДА СЕ НЕ ИЗВОДЕ ДЈЕЦА, ШТА ТО ПЛАНИРАТЕ, КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА.ОВДЈЕ ЈЕ ЧОВЈЕКУ ДИЈЕТЕ УБИЈЕНО, ОВДЈЕ ЈЕ САМО МИРНИ СКУП ЗА ИСТИНУ И ПРАВДУ И ОВДЈЕ ОСТАЈЕМО СВИ ДО КРАЈА ЗА ИСТИНУ И ПРАВДУ ЗА ДАВИДА И СВЕ НАС.

Name

ТЕШКО ЛУКАЧУ КОЈЕГ САВЈЕСТ ПРОГАЊА

23.08.2018 07:28

ПОРУКА ЛУКАЧУ: Кажемо дан је нови - А И ДАЉЕ ОД ТЕБЕ НЕМА ИСТИНЕ И ПРАВДЕ.. Нећемо журити па рећи красан, јер све је релативно. Некоме сване, неком се смркне. А шта наредни дани доносе теби ЛУКАЧУ? Ето рецимо на ПРИЛИКУ ; он је злотвор , он је вукојебињашка проклетиња, он је касапин МЛАДОСТ, он злотврски јадо; ОН се јутрос пробудио и намјерно устао на десну ногу. Џаб – џабе му. На његовом столу стоје таблете за смиривање. Нису се од јуче макле. И остаће му пред носом док је вјека и НАРОДА НА ДАВИДОВОМ ТРГУ. А онда ОН ће ићи даље. Боље вам је да не знате какво је то његово даље. Најтеже у његовом бједном животу што НЕ ЗНА ШТА УЧИНИТИ СА ОКУПЉАЊЕМ НА ДАВИДОВОМ ТРГУ, а и даље од тог трга. ЗАТО С ЈАДО ЈАДНИ НОН СТОП СМИРУЈЕ А МИРА ЗА ЊГА НИГДЈЕ НЕМА!

Name

Ре Ре

23.08.2018 09:32

Плаћена крезуба ботино и биједни паћениче.Ти си један од организатора отмице и убиства Давида Драгичевића.Само полако олошу нећеш се нигдје моћи сакрити!

Name

Ре БАЛКАНИКА

23.08.2018 10:25

Онда ви и не дајете подрску него једуци сладолед навратите да видите ста има. Беспосленост уби.

Name

Ре Даворе

23.08.2018 10:27

Уз њега сте до краја, а крај је одмах послије избора.

Name

Wодолија

22.08.2018 19:59

Да озалосцени отац преко 150 дана трази правду на улици, то вам је слика друства у коме се тренутно зиви. И јос битније питање, коме је вазна ова Република Српска каква је сада ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

22.08.2018 21:27

Баш тако.

Name

Глас народа

22.08.2018 22:56

Има ли доказе???

Name

ре

23.08.2018 05:27

Наравно да има доказе.

Name

ЗА ГЛАС НАРОДА

23.08.2018 07:53

ТИ СЕ ИЗГЛЕДА БОЈИШ ГУЗИЦИ ПА СТАЛНО ГЛУПА ПИТАЊА, ЧОВЈЕК СТАЛНО ИЗНОСИ ДОКАЗЕ, ПА ШТА КО ПРЕДУЗИМА НИКО НИШТА, НЕШТО СЕ ВЕЛИКО ВАЉА ИЗА БРДА АЛИ ТИ СИ ГЛУП ПА ТО НЕ ВИДИШ, ВЈЕРОВАТНО СЕ НЕКОГ ГУЗОЊЕ КРИЈЕ СИН ИЛИ НЕКО ВАЖАН ДОК СЕ ОВАКО РАДИ, САМО МОГУ РЕЋИ ДА ЈЕ ОВО СТРАШНО ДА СТРАШНИЈЕ НЕ МОЖЕ БИТИ, ЧИСТА ПРОПАСТ ВЛАСТИ.

Name

ЈЕЛЕНА НИКОЛИЦ

22.08.2018 20:04

КО ЈЕ УБИО ДАВИДА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Злочин заслужује казну

22.08.2018 20:13

У центру града, у Бањалучком крилу одведоше младића, багра тукла једног! За кога људи моји, због кога!!! Ово зло вам се вратило као бумеранг, нећете му утећи. Злочин заслужује казну!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СВАКА ЧАСТ

23.08.2018 07:57

НАРАВНО ЗЛОЧИН ЗАСЛУЖУЈЕ КАЗНУ ТАКО ТРЕБА И ДА БУДЕ, ПРАВДА ЈЕ ДОСТИЖНА КАД ТАД. ВЕЛИКА ПОДРШКА РОДИТЕЉИМА ДА ИСТРАЈУ И ДА СЕ КАЗНЕ И УБИЦЕ И САУЧЕСНИЦИ.

Name

Непоштовање протеста, народа...

22.08.2018 20:16

Људи се окупљају 150 дана, у мирним протестима, тражеци само истину о злочиначкој смрти дјетета, од 21 године. Власт игнорише протесте, игнорише народ на Давидовом тргу, игнорише бројни народ РС-е, који жуди да коначно чује истину и види правду, бар у овом случају... Родитељи су измучени, изиграни, мјесецима варани и понижавани, да је овакав однос владајућих изгубио сваки смисао... Не да није власт у служби народа, него нам се ругају, дрско и бахато оваквим понашањем?.. Ово убиство је специфичан случај, али исто је понашање шта год покушавамо, од својих права, да остваримо. Свугдје је безакоње, осионо понашање фотељаша, игнорантски став према "обичном човјеку", свакодневно ударање бичем неправде, јер нико не одговара ни за шта. Логична је ријека и младих и старијих који бјеже од ових робовласника, али је тужно коме остадоше природна богатства, некретнине, све је обесмишљено... Ово је највећа поруга и промашај за погинуле, РВИ-е, поштене учеснике рата, који су обезглављени и затечени овим безобразлуком, док врхушка БОРС-а лагодно уживају, нека се стиде ако и то умију, а дезертери кајмак скидају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

22.08.2018 20:31

300 000 људи це дати глас Додику. То је раланост. Ја у таквој средини нецу да зивим . Предсједник Додик, Премијерка Цвијановиц , Министру један гори од другог . Па ста је то Мупетсхоw ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Игор

22.08.2018 21:17

Ста кога брига гдје цес ти да зивис јадан био.

Name

Ре

22.08.2018 21:18

А јел баксузе треба да зивимо по васем.

Name

Ре

22.08.2018 21:45

Не него РС које воде политицари некада бивши сељаци који су напустили села дошли у град заузели мјеста у ториовима ( политичке партије) и воде сељачку политику ..

Name

Ре

22.08.2018 22:15

Па само ова група има толико чланова а подржавају их многи којима је трг далеко и из других мјеста.Сад би Додо дао све да ово ријеси али изгледа да и он несмије зуцнути. Правда за Давида и све Давиде у БиХ.Стоп криминалу и корупцији.

Name

Патриота

22.08.2018 22:28

Као прво тоје трг краине и народа није појединца и недозволи себи да правис циркус то непролази код народа реци мотив за убиство и једном ко и засто

Name

Хис

23.08.2018 05:11

Е баш ми зао што ти се не свидјају! гласај за Мекетала

Name

Ре Игор

23.08.2018 05:19

Додику че дсти глас сви зспослени у РС који су добили тсј посао преко странке .Инсче отказ.Само у ад инистративном сектору имс тродупло више људи који сједе ништа нре доприносе вишак .Али су ту бсш због гласова.Полиција има их више него народа нико ниптс нерсди сједе по ксфичумс у клсдионсма сви избацили трбушиине тјерсју нсрод и стсрце са пијаце да неби кварили панораму са АГАППЕИ.И они че сви глласати зс бају јер морсју иначе отказ у министарствима скупштини плус њихове фамилије јер свако је негдје неког убацио нс посао.Сви су уцјењени.Плус краџа гласова.А онда посље избора че сљедити откази али касно Марко на косово стиже.Зато се бојим да не узме изборе.А онда онај ко је остао нај..бао је.обичанчовјек мислим.

Name

Ре патриота

23.08.2018 05:34

Патриото, не треба да коментаришеш јер си неписмен. Прво у школу па послије остало. Сигурно ћеш бити мало образованији.

Name

Ре Патриота

23.08.2018 09:54

Кад већ спомињеш мотив што не питаш надлежне који је мотив да Давида прогласе наркоманом,лоповом и самоубицом или мотиви за подметање доказа, крађу гаћа ..........???

Name

За Игора

22.08.2018 21:08

Потпуно си у праву, овакво друство са будалином Додиком на целу, глупом, одвратном и рузном Зељком, министрима од зла оца и јос горе мајке, па ста овде тразити и цекати! Јос ако си млад бјези и не осврци се на све ово. Ово висе није нормално!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РУЗА

22.08.2018 21:17

ПУНА ПОДРСКА НАРОДЕ ИЗДРЗИТЕ ДО КРАЈА ИСТЈЕРАЈТЕ ТУ ЗМИЈУ ИЗ ЈАЗБИНЕ. ПРАВДА ЗА ДАВИДА,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неутрон

22.08.2018 21:38

Даца је вецерас говорила о убаченим елементима у групу. Очигледно да је Група испред њих у свим покушајима. Знају ко их посматра и на тргу и у групи, ко је подршка , а ко снима ситуацију да може пратити збивањ и преносити информације. Имају добре ИТ стручњаке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свитац

22.08.2018 22:02

Даворе лавееееее....не дај се....правда за давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цуцко

22.08.2018 22:22

Свака цаст Даворе..зелим да истрајес..зелим да побједис багру која све нас прави будалама..дјакац, твоја породица и ти заслузујете истину..подрска и нада за успјехом..недозволи лазне ујаке око себе и породице..ујак је велико зло...подрска..правда за Давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нена

22.08.2018 22:41

Подрска родитељима,правда за све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бака

22.08.2018 22:47

Крвници,убице И злотвори,ДАВИДОВ ГРОБ ВАС ЈЕ ПОБИЈЕДИО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гадови

23.08.2018 09:55

Давид је на монструозан нацин ликвудиран а ви смеце једно имате образа да коментарисете мртвог Давида и његовог оца ,Давор трази истину и правду...зацепи бандо погану лабрњу ,која је пуна гована..

Name

Цуз

22.08.2018 23:09

Ста возис?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.08.2018 05:50

Несрецо једна па зар у то доба постављас таква питања? Спаваш ли ти? Да није неко твој прозван?

Name

Мрак!!!

23.08.2018 08:40

Бас НЕСРЕЦА!!! Док нормалан и спокојан народ спава НЕСРЕЦА ДЕЗУРА!!! Ко зна?! Мозда има ГРИЗУ САВЈЕСТИ??? Ко зна?! ЦИЈИ МУ ЛИКОВИ ДОЛАЗЕ ПРЕД ОЦИ??? ХВАТА ГА СТРАХ ОД СНА!!! ИСТИНА И ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!

Name

ЦУЗ

23.08.2018 09:38

Ја знам који је ћелави егзекутор убио Давида и знам број таблица од аута који вози тај убица!!!

Name

ре

23.08.2018 10:14

КО ЈЕ УБИО ДАВИДА ДРАГИЧЕВИЋА?

Name

Радован

23.08.2018 05:22

Засто Давор не казе које убио његовог сина он то најбоље зна али не сме да казе. Одкуд његово дете са тако опасним кроминалцима и сад треба полиција РС да цува Давиде од његови криминалаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада

23.08.2018 05:39

Колико знам , нигдје у свијету се није десио овакав злоцин, нигдје у свијету се није десило да управо власт у толикој мјери блати зртву да се такво морбидно блацење мозе поредити са лудилом, нигдје у свијету се није догодило да једна од највазнијих полуга функционисања правне дрзаве цути толико времена и не ради на откривању убица ама бас ниста. И цека изборе. Забога, па ста избори имају са истрагом о смрти убијеног? Валда је најнормалније да тузиластво ради свој посао без обзира ко је на власти и кад це се одрзати избори. Каква је то дрзава - ентитет , како хоцете у којој полицајци и инспектори краду и униставају доказе о нацину смрти ? Све се зна. Објављено је и име ко је украо Давидов доњи вес. И нико не реагује. Људи , па гдје ви то зивите? Ста сте све дозволили да вам раде ! ? И докле ? До следецег истог или слицног злоцина. Само је питање ко од вас или ције дијете це бити следеце. Ако им дозволите да овако несто екстремно затаскају , они се неце зауставити. А тада нека вам је Бог на помоци. Забога, зар вриједи зивјети зивот са страхом за дјецу , за економски опстанак од данас до сутра, понизен на радном мјестом и примањима и понасањем надредених, без наде за боље сутра . Страсно, све је то превисе страсно. Подрска за Давидове родитеље. Ста ти људи све подносе ! Издрзавају и оно сто је немогуце издрзати и боре се неманима и даље. Ја им се само могу дивити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

23.08.2018 06:07

ПУНА ПОДРСКА ЗА ДАВОРА. ЉУДИ ВЕЛИКА ЗВЈЕРКА СТОЈИ ИЗА ОВОГ УБИСТВА, НЕКО ОД 5, 6 НАЈМОЦНИЈИХ ОСОБА У ВРХУ РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стара лола

23.08.2018 06:37

Јел то народ мајку вам јебем да русис Дрзаву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ СТАРИ ЛОЛО

23.08.2018 07:33

ИДИ СТОКО ОБРАЗУЈ СЕ МАЛО. КОМЕ ЈЕ СТАЛО ДО ОВАКВЕ ДРЗАВЕ?? САМО ПОЛИТИЦАРИМА, КРИМИНАЛЦИМА, И ОНИМА КОЈИ СУ ДОБИЛИ ПОСАО ПРЕКО СНСДа КАО ГЛАСАЦКО ТИЈЕЛО. КАКВА ЈЕ ТО ДРЗАВА ГДЈЕ НОРМАЛАН ОБИЦАН ЦОВЈЕК НЕМА НИКАКВА ПРАВА? КАКВА ЈЕ ТО ДРЗАВА ГДЈЕ КРИМИНАЛЦИ ИМАЈУ СВА ПРАВА? КАКВА ЈЕ ТО ДРЗАВА У КОЈОЈ ИСТИНА И ПРАВДА НЕ ПОСТОЈЕ? УКЉУЦИ МАЛО МОЗАК ПРАЗНОГЛАВЦЕ.

Name

Питање

23.08.2018 07:40

А ко је за тебе дрзава?

Name

РЕ

23.08.2018 07:50

ОН НЕМА МОЗГА. ЗА ЊЕГА ЈЕ ДРЗАВА МИЛОРАД ДОДИК. МА ТО СУ ТЕСКИ БОЛЕСНИЦИ.

Name

МЕХО

23.08.2018 09:41

Паћениче на твоју жалост живиш у Држави БиХ и у њеном јадном биједном и пропалом ентитету рс гдје полиција дила дрогу и убија властиту дјецу.Вириш из милетове гузи*е и видим да ти је лијепо тамо смраду!

Name

инсајдер

23.08.2018 07:45

хттпс://градски-инсајдер.блогспот.цом/2018/08/модна-блогерка-запослена-као-правни.хтмл

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

23.08.2018 07:48

БЕЗБОЗНИЦИ УЗИВАЈТЕ ОВАЈ КРАТКИ ПЕРИОД, АЛИ СТЕ ЗАБОРАВИЛИ ДА ВАС ЦЕКА ВЈЕЦНА МУКА. СТА ВРИЈЕДИ ДОДИКУ СВЕ БОГАТСТВО КАД ГА ЦЕКА ВЈЕЦНИ ПАКАО, КРЦКАЊЕ У ОГЊЕНОМ ЈЕЗЕРУ, ЈАУК И СКРГУТ ЗУБА , ВЈЕЦНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

✊✊✊

23.08.2018 09:33

СНАГА ЉУБАВИ И НЕИЗМЈЕРНЕ НЕСЕБИЧНЕ ПОДРШКЕ! УЗ ПРАВДУ И ИСТИНУ за ДАВИДА ДО КРАЈА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архандјело Михаило

23.08.2018 10:31

Правда за насег Давида!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

само истина

23.08.2018 11:37

Је ли могуће да нас има и тквих који осудјују оца и мајку што им убише сина од 21 годину у центру Бањалуке а који траже само истину у вези свога мртвога сина. Прво задесна смрт, па онда УБИСТВО. Зар може бити веће љубави од љубави према своме дјетету. Па то је за сваку осуду од иоле моралног човјека. Свака пдршка родитељима да истрају достојанствено у својим намјерама. У све ово не укључујте политику јер она нас је у све ово и довела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина и правда

23.08.2018 11:45

Давида су убили СРБИ,изроди људски,ови сто пису болесне и нељудске коментаре.Убијен и муцен данима у миру,далеко од рата.Зато це казна бити примјерна,по заслузи.Имате јос мало времена да овако срамно пљујете по мртвом дјетету,које не мозе да се брани.Ту сте најјаци!!! И кад је требало убити,15 на једног,ето васе снаге! О обрани РС-е,тек,срамите се...вецина вас рат није дозивјела и кријете се иза заслуга других!Давиде,дусо наса поцивај у миру.Имао си тату,маму брацу,сестру,цуку и зеље...и љубав за цитав свијет,зато це те памтити многи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Мехо

23.08.2018 20:02

Република Српска, на твоју велику жалост, није ни јадна ни пропала, напротив, на твоју велику жалост и несрећу, врло је стабилна и веома драга њеним становницима, што ти очито ниси,па зато и пишеш такве коментаре пуне "саучешћа и разумијевања" за унесрећну породицу.

ОДГОВОРИТЕ