Кружи лажна наградна игра

Неколико мјесеци уназад, друштвеном мрежом Фацебоок кружи лажна наградна игра у име трговачког ланца Тропиц. Лажне Фацебоок странице које се представљају као овај трговачки ланац, у свом називу имају неправилности. Донедавно била је актуелна лажна страница „Тропицц“, која је у међувремену угашена, а прије неколико дана појавила се нова под називом „Тропиц Босна“.

Босна и Херцеговина 22.08.2018 | 08:34
Кружи лажна наградна игра
„Лажне Фацебоок странице већ неколико мјесеци промовишу лажну наградну игру у име нашег трговачког ланца, обмањујући кориснике ове друштвене мреже и обавјештавајући их да су срећни добитници поклон бона у износу од 200 КМ. Наш трговачки ланац није организатор наведене наградне игре. Све наградне игре које организујемо поштују законску процедуру и ни у којем случају не подразумијевају слање фотографија личне карте, што администратори лажних страница траже од наводних срећних добитника. Злоупотребу имена нашег бренда пријавили смо надлежним органима,“ навела је Александра Марковић, портпарол домаћег трговачког ланца Тропиц.



Официјелне Фацебоок странице трговачког ланца Тропиц су хттпс://www.фацебоок.цом/тропицисплатисе/ и хттпс://www.фацебоок.цом/ТропицБијељина/ и то су једине странице на којима се објављују информације о наградним играма које овај трговачки ланац организује. Сва важна и званична обавјештења се уз Фацебоок странице објављују и на официјелној интернет страници www.тропиц.ба.

Из трговачког ланца Тропиц поручују да се ограђују од лажне наградне игре и упозоравају све Фацебоок кориснике којима у долазно сандуче пристигне порука обавјештења да су срећни добитници, да исте поруке одмах обришу и не достављају личне податке нити фотографије својих личних докумената.

„Уколико су Фацебоок корисници послали фотографије личних карата, апелујемо да одмах пријаве надлежним органима, како би спријечили евентуалну злоупотребу својих личних података те да на друштвеној мрежи Фацебоок изврше пријаву лажних страница,“ поручују из трговачког ланца Тропиц.

БН ТВ

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Срамота

22.08.2018 06:51

Срамота је да ми рођени Бањалучани не можемо радити у Тропику. Конкурисао сам ове године и био на разговору и нисам примљен. Имам осјећај да траже длаку у јајету. Тражили су радника обезбеђења. Мада имам огромно искуство у то послу јавили су ми да нисам примљен

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.08.2018 10:08

Па јадан ти, ста је то, нека титула "родјени бањалуцанин", цццццц! Па ста би да си родјени Сокоцанин, да си из Сокоца! Е мој кукавце сињи

Name

Ре срамота

22.08.2018 08:28

Најбоље ти је да промијенис мјесто родјења и постанес "родјени Српцанин" и слицно, мозда добијес и бољи посао. Јебало вас висе"родјени бањалуцанин" па као да сте се родили у сред Париза, а ни основну сколу цестито немате, мајмуни бањалуцки, неписмени! Кад казес "родјени бањалуцанин" као да си потег'о Бога зà ону ствар!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.08.2018 10:06

У праву си! Ста би да је родјен у Сарајеву или Београду, уринирао по народу, цццццц

Name

За ре срамота

22.08.2018 11:37

Па од вас који сте се накотили из гламоца грахова и ко зна одакле не моземо се ми родјени бањалуцани запослит у допственом граду

Name

Богдан Уса

23.08.2018 02:57

Моје дјете ради под притиском у геодезији зато схто је родјени сарајлија господја директорица дала је себи право да му смањује платудали она зна да смо ми сви били у логору силос тарцхин и да је дјете добило дојаву дасмо сви побијени треба и она да то дозхјви пада свати схта знацхи бити у тесхкој ситуацији.

ОДГОВОРИТЕ