Тузла: Правда за Данијелу

Бањалучанима и Сарајлијама који већ мјесецима протестују тражећи објављивање истине о смрти Давида Драгичевића и Џенана Мемића, придружују се и Тузлаци који најављују окупљање под називом "Правда за Данијелу".

Босна и Херцеговина 21.08.2018 | 22:43
Тузла: Правда за Данијелу
Група грађана под називом "Правда за Данијелу", позива јавност и медије да се окупе на тргу Слобода у Тузли, у суботу 25. августа с почетком у 18 сати.

Циљ окупљања је, како стоји у позиву "Правда за Данијелу и за сву дјецу убијену од стране режима".

"На скупу ће сви родитељи имати прилику да изнесу свој случај о убиству дјеце", стоји у позиву, преноси "Радиосарајево.ба".

Подсјетимо, Данијела Аранђеловић изгубила је живот прије 15 година, званично у саобраћајној несрећи. Њена мајка до данас жели да докаже да су околности Данијелине смрти биле другачије, а недавно се обратила и на скупу "Правда за Давида" у Бањалуци.

(Агенције) 

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Десава

21.08.2018 21:22

Десава се народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАШНО

22.08.2018 06:30

БОЖЕ ЉУДИ ШТА СЕ СВЕ ОВО СВЕ ДЕШАВА. КАКВИ СУ ТО ЉУДИ КАД НЕШТО УРАДЕ ДА СЕ КРИЈУ ИЛИ ПОТУРАЈУ НЕКОГ ДРУГОГ ЗА УБИСТВО ПА ТО ЈЕ СТРАШНО. КАКО МОГУ МИРНО ИЋИ ОВОМ ЗЕМЉОМ И КАКО МОГУ МИРНО СПАВАТИ ПА ТО ЈЕ КАТАСТРОФА. ТО ЗА МЕНЕ НИСУ ЉУДИ ТО СУ УБИЦЕ, МОНСТРУМИ. ИМАЈУ ЛИ ТИ ЉУДИ СВОЈУ ДЈЕЦУ КАКО СЕ НЕ БОЈЕ БОЖИЈЕ КАЗНЕ ДА ИХ СТИГНЕ. ЖАЛОСНО ЈЕ ТО ШТО НЕ СТИГНЕ ОНОГ КО ЗАСЛУЖИ ВЕЋ ОНОГ КО НЕЋЕ КРИВ БИТИ НИ ЗАШТО. БРУКА И СРАМОТА СВИХ ОНИХ КОЈИ УЧЕСТВУЈУ У ОВАКВИМ УБИСТВИМА И УЧЕСНИЦИ, САУЧЕСНИЦИ, ПОЛИЦИЈА, СУДСТВО СВИ СУ КРИВИ КОЈИ ЗАТАШКАВАЈУ ОВАКВА ЗА МЕНЕ ЗЛОЧИНАЧКА УБИСТВА. НЕ ДАО БОГ МОЖЕ СЕ ДЕСИТИ СВАКОМЕ ДА НЕШТО ПОГРИЈЕШИ АЛИ ЉУДСКИ ЈЕ ПРИЗНАТИ А НЕ ЧУВАТИ СВОЈУ ГУЗИЦУ РАДИ ТЕ БИЈЕДНЕ СТОЛИЦЕ НА КОЈОЈ СЈЕДЕ. ЗАР ТРЕБА МАЈКА ДАНИЈЕЛИНА, РОДИТЕЉИ ДАВИДОВИ, РОДИТЕЉИ МЕМИЋЕВИ, РОДИТЕЉИ ОВОГ МОМКА ИЗ БАЊАЛУКЕ КОМЕ ЈЕ ЈУЧЕ БИЛО 7 ГОДИНА И ЈОШ КО ЗНА КОЛИКО ИМА ТИХ ПРОКЛЕТИХ ДЕШАВАЊА ДА ТРАЖЕ ИСТИНУ, ПА ЗАР ВАС ГЛАВНИХ НИЈЕ СРАМОТА ДА РАДИТЕ НА ТИМ МЈЕСТИМА ЗА КОЈЕ НИСТЕ СПОСОБНИ, НЕ ДАО БОГ ДА САМ НА ВАШЕМ МЈЕСТУ НЕ САМО ДА БИХ ПОДНИО ОСТАВКУ ВЕЋ НЕ БИХ СМИО ОД СРАМОТЕ ХОДАТИ ОВОМ ЗЕМЉОМ. ТО ЈЕ СТРАШНО ШТО РАДИТЕ, ТО ЈЕ КАТАСТРОФА ЗА НОРМАЛНОГ ЧОВЈЕКА, ТАКВЕ ОСОБЕ ДА ПОДРЖАВАТЕ И ДА КРИЈЕТЕ ТО ЈЕ ЈОШ ГНУСНИЈЕ УБИСТВО ПРИКРИВАЊЕ ТАКВИХ ОСОБА, ПА СВИ КОЈИ ПРИКРИВАЈУ ОВАКВА УБИСТВА, КОЈИ СЕ КРИЈУ А ПОЧИНИЛИ СУ УБИСТВО СУ ГОРИ ОД ОВИХ ШТО СУ УРАДИЛИ, ЈЕР ДА НИЈЕ ВАС ГЛАВНИХ ДА ИХ ШТИТИТЕ НЕ БИХ ДО ОВОГ ДОЛАЗИЛО. ПА ЗАР ТРЕБА ДА ЈЕДНА МАЈКА ЧЕКА 15 ГОДИНА, ИЛИ ОВИ РОДИТЕЉИ 7 ГОДИНА И СЛ. ДА ТРАЖЕ ИСТИНУ И ПРАВДУ ПА ТО ЈЕ БРУКА И СРАМОТА И ТО СУ ЉУДИ НЕЗНАМ КОЈУ БИ НАЈГОРУ РИЈЕЧ УПОТРЕБИО ЗА ЊИХ ШТА СУ ТИ ЉУДИ. АЛИ ЈЕДНО МОГУ РЕЋИ НЕК СВЕ ОНЕ ШТО СУ СЕ ОГРИЈЕШИЛИ ЗА ОВАКВА УБИСТВА ПОЧЕВ ОД СВИХ УЧЕСНИКА, САУЧЕСНИКА И ОСТАЛИХ ЈА КАО РОДИТЕЉ ПОРУЧУЈЕМ ИМ ИСТО ДА СЕ ДЕСИ , СВИМА КОЈИ СУ КРИВИ ПА ДА ВИДЕ КАКО ЈЕ ИЛИ ЋЕ КАКО ПОЈЕДИНИ КАЖУ НА ВЛАСТИ ДА СУ ЊИХОВА ДЈЕЦА НАШЛИ БИ ПОЧИНИОЦЕ У 24 ЧАСА, ПА НЕК ВАС ЈЕ СРАМОТА И ОВО СУ ДЈЕЦА СВОЈИХ РОДИТЕЉА ИСТО КАО ВАША АЛИ ЈЕДИНО ЈЕ БОГ ПРАВЕДАН БОЖИЈА КАЗНА ЈЕ ПОСЛЕДЊА. ИСТИНА И ПРАВДА ЗА ОВУ ДЈЕЦУ И ПОДРШКА ОВИМ ЈАДНИМ РОДИТЕЉИМА, СТРАШНО НЕЗНАМ КАКО ЈАДНИ МОГУ ВИШЕ ДА ИЗДРЖЕ, ЈА НЕМАМ РИЈЕЧИ АЛИ ЉУДИ ИМА ЛИ ВАС, ДАЈТЕ ДА ИКО НОРМАЛАН ДОЂЕ ДА ОВО РИЈЕШИ, ОСТАВИТЕ ТЕ СВОЈЕ ПРОКЛЕТЕ СТОЛИЦЕ ИЛИ РАДИТЕ КАКО ТРЕБА ДА ОВИ ЦРНИ РОДИТЕЉИ ДОЂУ ДО ТЕ ИСТИНЕ ЗА СВОЈУ ДЈЕЦУ, КАКО СЕ САМО БОГА НЕ БОЈИТЕ ЗА СВОЈЕ. ИСТИНА И ПРАВДА ЗА СВУ ДЈЕЦУ И ВЕЛИКА ПОДРШКА ЊИХОВИМ РОДИТЕЉИМА.

Name

МИЛИЋ БЛАЖАНОВИЋ И ИВОВА БАЈО

24.08.2018 03:09

ПРАВДА ЗА МИЛИЋА БЛАЖАНОВИЋА УБИЈЕНОГ У МАНАСТИРУ ПАПАЋА И ИВОНУ БАЈО У БИЈЕЉИНИ.

Name

Кл

22.08.2018 00:08

буахахахахахахаха каква спрдња.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

22.08.2018 09:07

Ста ти је спрдња идиоте? Сто нам дјецу убијају без казне. Надам се да нецес никада то дозивјети. Бог таквом олосу дјецу,и не даје. Да се зла клица сотоне не сири.

Name

ЗА КЛ

22.08.2018 10:27

КАКВА ТИ ЈЕ ОВО СПРДЊА СОТОНО ЈЕДНА, ЈЕЛИ ШТО СЕ ДЈЕЦА УБИЈАЈУ. ДОЖИВИ И ТИ ОВО СОТОНО ЈЕДНА ПА СХВАТИ КАО СВОЈУ СПРДЊУ. ПОДРШКА ВЕЛИКА ЗА ДАНИЈЕЛИНУ МАЈКУ, НЕМАМ ВИШЕ РИЈЕЧИ КОЈУ БИХ МОГЛА РЕЋИ САМО СТРАШНО И ЖАЛОСНО ЈЕ БИЛО СЛУШАТИ А ДА ЧОВЈЕК НЕ ЗАПЛАЧЕ НА ПОДРШЦИ ДАВИДУ У Б.ЛУЦИ. САМО ОНА БИЛИ ТУЖИТЕЉИЦА НЕКА СЕ О СВОМ ЈАДУ ЗАБАВИ. 15 ГОД ЈЕ ВЕЛИКО ЗЛОСТАВЉАТИ ОВУ ЖЕНУ КОЈА ТРАЖИ ИСТИНУ ЗА СВОЈУ ДАНИЈЕЛУ. НЕК СВИ ЗЛОБНИЦИ ПОЦРКАЈУ КОЈИ ЈОЈ ОДМАЖУ ДА САЗНА ИСТИНУ ЗА СВОЈУ КЋЕРКУ.

Name

Делфин

22.08.2018 11:25

Какв си ти идот,назалост тваких као ти свски дан све висе,

Name

бл

22.08.2018 01:36

Правда за Данијелу

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИЗ САРАЈЕВА

22.08.2018 02:16

ПОДРЗАВАМ СВЕ СКУПОВЕ КОЈИ ИДУ У ПРАВЦУ ИСТИНЕ И ПРАВДЕ.МОЗЕ ЛИ НЕКО ДАТ ИНФОРМАЦИЈУ КАКО ЈЕ И ГДЈЕ ОВА ДЈЕВОЈКА ПОГИНУЛА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ИЗ САРАЈЕВА

22.08.2018 10:44

ОТИЂИТЕ НА ИНТЕРНЕТ УКУЦАЈТЕ ИСТИНА О ДАНИЈЕЛИ АРАНЂЕЛОВИЋ ИЗ ТУЗЛЕ ИЗЈАВА И ТУ ЋЕ ТЕ НАЋИ.

Name

будјење

22.08.2018 04:51

Надам се да це се овај народ пробудити не само код нас него у цијелом свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИПОВО

22.08.2018 10:23

ПРАВДА ЗА СВУ ДЈЕЦУ!!!

ОДГОВОРИТЕ