Јадна слика српског фудбала је и ово...!

Српски фудбал – тренер га избацио из тима, он кренуо у линч са пријатељима! У недељу се у Ужицу догодио срамотан инцидент који, нажалост, за српски фудбал не представља преседан.

Фудбал 21.08.2018 | 14:00
Јадна слика српског фудбала је и ово...!
Фудбалер Слободе Немања Кнежевић незадовољан избацивањем из екипе дошао у клупске просторије са неколико пријатеља како би се физички обрачунао са тренером Миланом Босанцем.

Кнежевић је у Слободу дошао овог лета из локалног Јединства, али га је Босанац уочи утакмице против Новог Пазара у суботу одстранио из екипе због оштрог старта над саиграчем на тренингу у петак.

Фудбалер је у недељу ујутру упао у просторије клуба тражећи Босанца, а несагледиве последице спречили су спортски директор клуба Божидар Опачић и припадници МУП.

Клуб је одмах раскинуо сарадњу са Кнежевићем, а у саопштењу за јавност је навео да се "оваква и слична понашања не смеју дозволити и толерисати, јер ФК Слобода Ужице не прихвата притиске и уцене као начин функционисања клуба".

Слобода је због овог инцидента остала и без тренера, јер је Босанац одлучио да раскине сарадњу. За новог тренерасрпског прволигаша је Јован Чучковишћ.

Ужички клуб је у прва два кола нове сезоне Прве лиге Србије освојио један бод.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар