Пола Бернабеуа је долазило само због Роналда!

Шампион Европе Реал Мадрид суочава се са најмањом подршком навијача у последњих девет година, односно након одласка Кристијана Роналда.

Фудбал 21.08.2018 | 10:00
Пола Бернабеуа је долазило само због Роналда!
У првом мечу сезоне у ЛаЛиги, у победи над Хетафеом (2:0) на старту шампионата, на трибинама Сантјаго Бернабеуа било је "само" 48.466 гледалаца.

На Бернабеу је дошло тек мало више од половине капацитета стадиона, што се није десило од последњег меча у сезони 2008/2009 против Виљареала, када је Реал био у очајном низу од пет пораза, међу којима је 6:2 од Барселоне.

Убрзо после тога Реал је реаговао доводјењем Роналда за тада рекордних 94 милиона евра из Манчестер Јунајтеда и започео сјајну еру на челу са Португалцем, крунисананом са четири Лиге шампиона.

Сада када нема петоструког освајача Златне лопте и најбољег стрелца у историји краљевског клуба (450 голова), а ни његове замене, број присталица најбоље говори колико има је значио Роналдо.

Герет Бејл, коме је намењена улога наследника Роналда, постигао је гол у јучерашњем тријумфу, пре него што је Дани Карвахал "начео" градског ривала.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар