Берлин цаллинг: Марко Грујић пред вратима Херте?!

У питању једногодишња позајмица, без права откупа.

Фудбал 19.08.2018 | 15:15
Берлин цаллинг: Марко Грујић пред вратима Херте?!
Кардиф није био опција, Торино је одбијен, али би трансфер прича око новог клуба Марка Грујића ускоро могла да буде завршена. Херта би врло лако на једногодишњу позајмицу могла да добије репрезентативца Србије.

Према појединим информацијама МОЗЗАРТ Спорта, из извора блиских клубу из главног града Немачке, Херта је послала понуду на адресу Ливерпула, а Редси су прихватили опцију да талентовани српски везиста наредну сезону проведе у Бундеслиги.

Тренер Јирген Клоп верује да би Грујић на Олимпијском стадиону у Берлину имао све предуслове да се развија и већ наредног лета озбиљно закуца на врата првог тима вицешампиона Европе. Такође, како се може чути Ливерпул није желео да у уговор о позајмици убаци обавезну клаузулу о откупу. Можда је то најбољи доказ да на Енфилду и даље озбиљно рачунају на некадашњег играча Црвене звезде, који се јануара 2016.године преселио на Енфилд за седам милиона евра.

Херта би могла да буде добра опција за Грујића. Искуства српских играча у Бундеслиги показују да би Немачка могла да буде плодно тле за рођеног Београђанина. Уосталом, у Немачкој су се брендирали и Грујићеви исписници, попут Мијата Гаћиновића и Луке Јовића.

Херта је прошлу сезону завршила на десетом месту, а ове године имају скривене амбиције да се домогну европских такмичења.

Тренеру Палу Дардаију потребна су појачања у вези. Још један разлог због којег Грујић може да рачуна на озбиљну минутажу.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар