Путинов свадбени поклон Карин

Предсједник Русије Владимир Путин стигао је данас у Аустрију, гдје ће бити гост на свадби министарке иностраних послова Аустрије Карин Кнајсел, а као поклон довео је – козачки ансамбл.

Свијет 18.08.2018 | 15:55
Путинов свадбени поклон Карин
Аустријски медији биљежи да је шеф руске државе нешто послије поднева слетио на аеродром у Грацу.

Путин ће у Аустрији боравити свега пар сати пошто у 18 часова има састанак са њемачком канцеларком Ангелом Меркел на једном њемачком дворцу.

Министарка иностраних послова, која се не обазире на критике, мада се таквом госту позив и не отказује, удаје се за бизнисмена Волфганга Мајлингера у Сулцталу, у јужном дијелу покрајине Штајерска.

“Младенци” ће бити у народној ношњи, вјерује се и добар број званица, а присуствоваће, разумије се, младине колеге, чланови аустријске владе.

Међу њима је и шеф посланичког клуба Слободарске партије Аустрије (ФПО) Јохан Гуденус са супругом Тајаном, српског поријекла, и са заједничком кћерком.

Пошто је Кнајсел велики љубитељ паса расе немачки боскер, њена два боксера Винстон и Џеки, који су добили имена по Винстону Черчилу и Џеки Кенеди, присуствоваће свадби, а спекулише се и да би могли унијети прстење којим ће се пар, који нема дјецу, завјетовати на вјечну љубав.

Кнајслова је званично позвала Путина на вјенчање почетком јуна, а потврдан одговор добила је у јулу, подсјећа ОРФ.

Аустријско Министарство спољних послова саопштило је да свако има право да на такав догађај позове кога хоће у приватном својству. Министарство је, такође, нагласило да Путиново присуство на вјенчању нема политичку страну, подсјећа ТАСС.

У Аустрији је због доласка Путина на улицама присутан велики број припадника полиције и војске.

Иначе, Кнајслова је из популистичке Слободарске странке и више пута је истицала да Аустрија и Русија имају одличну сарадњу.

Након вјенчања, Путин ће се упутити ка Њемачкој гдје треба да се састане са Ангелом Меркел, њемачком канцеларком.

Путин заплесао са младом 



Специјални гост Владимир Путин прусуствовао је венчању аустријске министарке спољних послова Карин Кнајсел (53). Са младом је и заплесао.

Како пише “Раша тудеј“, Путин је на венчање стигао са огромним букетом цвећа за младу, а убрзо су стигле и фотографије на којима је забележен плес двоје званичника.

Поред Путина, “ВИП“ гости су и аустријски канцелар Себастијан Курц, вице-канцелар Ханс Кристијан Штрахе и министар Норберт Хофер.



Да подсетимо, Кнајсел се удала у Салцталу на југу Штајерске за бизнисмена Волфганга Мајлингера (54), а Путинов долазак главна је вест у светским медијима. Због тог доласка многи “дижу обрву“, а Путин ће право са венчања на састанак са немачком канцеларком Ангелом Меркел.

(Тањуг/Б92)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

П.С. Монсанто - ХААРП

18.08.2018 13:59

Ово није Путин, погледајте мало боље... Па није ни он луд!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

18.08.2018 16:40

Јок, видим тебе..

Name

Путиново вријеме

18.08.2018 15:33

Ста реци осим цеститати младенцима а Путин као и увијек на висини задатка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кога

18.08.2018 20:18

це звати него најмоцнијег цовјека свијета ..ста би хтјели снсд да зову рудоњу да пјева..

Name

Мишо

18.08.2018 16:49

Бивша риба из младости... Старе љубави су вјечне ...

ОДГОВОРИТЕ