Побједа: Новак бољи од Раонића

Новак Ђоковић савладао је Канађанина Милоша Раонића са 2:1 у сетовима (7:5, 4:6, 6:3) у четвртфиналу мастерса у Синсинатију. Противник најбољег српског тенисера у полуфиналу биће хрватски тенисер Марин Чилић.

Србија 18.08.2018 | 07:59
Побједа: Новак бољи од Раонића
Новак Ђоковић је и трећи меч на овогодишњем турниру у Синсинатију добио након три одиграна сета.

Српски тенисер је показао завидну физичку припрему, пошто је у истом дану довршио Димитрова и потом у три сета био бољи од веома незгодног Раонића.

Први сет Ђоковић је освојио након што је успео знатно мање да греши од ривала, који је имао чак седам дуплих сервис грешака у том делу игре. Новак је у завршници сета успео да веже неколико гемова и исти освоји након нешто више од сат времена тениса.

Раонић је рано у другом сету стигао до брејка, који је успео да одбрани до краја сета. Покушавао је у неколико наврата Новак да врати брејк, али је фантастичним сервисима канадски тенисер црногорског порекла успео да задржи свој сервис.

И трећи сет је почео на исти начин, рани брејк Раонића, али овога пута је Новак већ у наредном гему успео то да анулира.

При вођству од 4:3, Ђоковић стиже до брејка, који је преломио меч, да би убрзо потом Новак сигурно сервирао и дошао до више него заслужене победе, након два сата и 32 минута игре.

Противник српског тенисера у полуфиналу биће Хрват Марин Чилић, који је у другом четвртфиналу био бољи од Карења-Бусте са 2:0 у сетовима.

(РТС) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Горан

18.08.2018 12:35

Браво Ђоле, Република Српска је уз тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво,браво

18.08.2018 20:24

Цеститке из Републике Српске...волимо Те ,навијамо ,дрзимо палцеве...