Бане: А, да почнемо и сљедећи меч са десеторицом?!

Фудбалери руског Зенита забележили су једну од историјских победа у европским куповима (8:1) и то без публике и с играчем мање.

Фудбал 17.08.2018 | 14:15
Бане: А, да почнемо и сљедећи меч са десеторицом?!
Руски тим је након 0:4 у Минску, надокнадио тај минус против белоруског Динама на свом терену и изборио продужетке.

Гости су успели да смање на 4:1 чиме су стекли нову предност и то од два гола, међутим, Зенит је и то надокнадио, и више од тога. 

“Борили смо се до краја. Чак и када је деловало да немамо више никакве шансе ми смо знали да ћемо се и даље борити. Први меч јесмо одиграли веома лосе, али смо веровали у победу. Одиграли смо одличан меч”, рекао је Ивановић за “Меч ТВ” после величанственог тријумфа. 

Клуб из Санкт Петербурга се на крају пласирао у плеј-оф квалификација за Лигу Европе. 

Победа је тим импресивнија јер је екипа нашег Бранислава Ивановића чак четири гола дала са играчем мање, јер је Паредес искључен у 72. минуту. 

“Чини се да смо били бољи са десет играча на терену. Можда би требало да са истим бројем почнемо и следећу утакмицу. Да, Зенит је имао сјајну утакмицу, али ускоро нас чека нови меч и немамо много времена да размишљамо о овој победи. Оно што јесте важно то је да је екипа показала висок морал од првог до последњег минута”. 

Хет-трик забележио је Артјом Дзјуба, а код једног гола асистирао му је управо Ивановић, који је споменуо и одсуство публике. 

“ Тешко је играти без навијача, али ми смо их чули иако су били ван стадиона. То нам је дало крила”. 

Зенит ће у плеј-офу за ЛЕ играти против норвешког Молдеа.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар