Никола нам олакшава живот на терену!

Кошаркаш Денвер Нагетса Гери Херис рекао је за Б92 да је плеј-оф на видику за Денвер јер је прошле године већи део тима био повређен, а "накупило се" 46 победа.

Кошарка 17.08.2018 | 09:30
Никола нам олакшава живот на терену!
Додаје и да српски центар Никола Јокић свима у тиму олакшава посао јер "некако све добро иде када је на терену".

Радује се новој сезони и верује у плеј-оф. Прошле сезоне је и сâм имао проблема са повредама, као и Јокић и Милсап и верује да ће од октобра делити минутажу са Вилом Бартоном.

"Што се мене тиче, мислим да већ играм можда и највише минута у екипи и не мислим да ћу играти више. Мислим да ће Бартон да ускаче и сматрам да ће све бити добро", каже Херис за Б92.

Један је од играча од којих се очекује добра игра и у одбрани и у нападу.

"Није притисак, само изађем и се и такмичим, не бих тражио ништа више и мање. Трудим се да напредујем и када то радим, онда могу да урадим све како бих помогао тиму да дође до плеј-офа", објашњава и описује улогу Јокића у тиму.

"Никола не чини само мени игру лакшом, него свима нама, такав је играч. Све некако иде добро када је на терену", каже Херис.

У последњој утакмици регуларног дела сезоне, Денвер је остао без плеј-офа у дуелу са Минесотом, а када је реч о изгледима за плеј-оф ове сезоне кратко поручује да је то план.

"То је план. Имали смо 46 победа прошле сезоне са тимом који је током већег дела сезоне био повређен. И много утакмица које је требало да добијемо изгубили смо, а били смо на једну утакмицу од плеј-офа. Више је него изводљиво", прича Гери.

За утакмице које Денвер чекају на Западу против Леброна Џејмса каже да ће бити као и сваке друге, а о томе како би се Денвер "снашао" на Истоку са 46 победа каже да о томе није размишљао.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар