Магични Вагнер уљепшао Милеров празник!

Бајерн поново испрашио ХСВ - 4:1.

Фудбал 16.08.2018 | 10:15
Магични Вагнер уљепшао Милеров празник!
Бајерн је, после великих 5:0 против Ајнтрахта у финалу Суперкупа Немачке, наставио да показује своју снагу, а овог попднева искалио се на старој муштерији ХСВ-у којем није пропустио шансу да натрпа мрежу головима.

Истина, није било по шест, седам или осам голова, као што је био случај раније, већ сасвим подношљивих 4:1 за комбиновани тим шампиона. Без Роберта Левандовског који није ни допутовао на север Немачке, Нико Ковач је извео комбинован, али ипак снажан тим. Од искусних на терену су се нашли Нојер, Рафиња, Горецка, Руди, Санчес, Робен, Вагнер и Коман.

ХСВ је у уводних 30 минута био равноправан противник, а водећи гол Каледа Нарија у 25. минуту (пре тога је погодио стативу) после несебичне асистенција Луиса Холтбија био је заслужена награда за добру игру и пресинг који су пулени тренера Кристијана Тица приказали. Ипак, Бајерн је од 30. минута додао гас, а Сандро Вагнер прво са беле тачке, затим и петом до полувремена преокренуо на 2:1.

Оба тренера измешали су поставе, а Томас Милер у наставку са два гола у 73. и 86. минуту ставио је тачку на ову утакмицу и доминацију Бајерна. Занимљиво, он је данас постигао голове на истом стадиону на којем је дебитовао у Бундеслиги пре тачно десет година.

Филип Костић није одиграо ни минут на овом мечу па је јасно да на њега у ХСВ-у одавно не рачунају.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар