ЛЕ - Јулман: Партизан тешко прима голове...

Али верујем у своје играче.  Тренер Норшелана Каспер Јулман верује да ће његови фудбалери дати све од себе против Партизана и да могу да остваре позитиван резултат.

Фудбал 16.08.2018 | 08:45
ЛЕ - Јулман: Партизан тешко прима голове...
"Даћемо све од себе и надамо се најбољем. Свакако верујем да можемо да остваримо позитиван резултат, људи не дају Партизану тако лако голове, али наравно да верујем у своје играче", рекао је Јулман новинарима у Београду.

Норшелан ће у четвртак гостовати Партизану у реваншу трећег кола квалфикација за Лигу Европе.

Партизан је победио са 2:1 у првој утакмици прошле недеље у Данској. Јулман је казао да Партизан има предност, али да ће његови фудбалери имати шта да покажу у реваншу.

"Наравно да није исто када почињете утакмицу са 0:0 и када треба да јурите резултат, али наравно да нећу вршти притисак на своје играче. Партизану је много играча седело на клупи за викенд, чувају се за ову утакмицу и сигурно ће дати све од себе. Са друге стране, знам какву снагу има моја екипа, имамо шта да покажемо и надамо се најбољем", казао је Јулман.

Дански клуб Брендби остварио је победу против Спартака из Суботице и на корак је од пласмана у наредну рунду такмичења, али је тренер Норшелана рекао да то никако не утиче на његов тим.

"Има много ствари које нас мотивишу, али Брендбијев резултат не утиче на нас. Мене мотивишу млади играчи и квалитет који имамо у екипи. Трудимо се да покажемо да смо све бољи и бољи да померамо границе из утакмице у утакмицу. Играмо у европској лиги и то довољно говори о нама", рекао је Јулман.

Утакмица ће се играти у четвртак од 20.30 на стадиону Партизана.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар