Терзић: Звезда опет постаје озбиљан клуб!

"Радимо системски и враћамо Звезду на фудбалску мапу Европе", усхићен је генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић после пласмана у плеј-оф за улазак у Лигу шампиона.

Фудбал 15.08.2018 | 21:50
Терзић: Звезда опет постаје озбиљан клуб!
Црвена звезда је обезбедила пласман (бар) у групну фазу Лиге Европе, али пред њом је историјска шанса да уђе у групну фазу Лиге шампиона и заради око 15 милиона евра.

Стога је и логично задовољство генералног директора клуба Звездана Терзића, који је оценио да овај успех "није случајан", и поручио навијачима да ће "бити поносни на Звезду, која поново постаје озбиљан клуб".

"Понос! То је оно што ме испуњава после победе у Словачкој и још једне обезбеђене јесени у Европи. Поносан сам на све што је Звезда урадила. Овим успехом смо показали да прошла сезона није била случајност, да радимо системски и да Звезду враћамо на мапу Европе", рекао је Терзић за клупски сајт.

Он се захвалико играчима, стручном штабу, али и свим сарадницима чији допринос није видљив јавности у тој мери.

"Заједничким напорима учинили смо да Звезда пред собом има још једну фантастичну спортску, али и финансијски стабилну годину. Рад у Црвеној звезда је задовољство, али и огромна обавеза. Зато немамо времена да уживамо у овом успеху јер нас већ данас чекају нове обавезе и припрема утакмица плеј-офа са Салцбургом. Показали смо да поново постајемо озбиљан клуб и могу да обећам да ће навијачи бити поносни на Звезду", поручио је Терзић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар