Приближава ли се опозиција Додику?

Предсједник Републике Српске Милорад Додик, након постигнутог јединства у Народној скупштини Републике Српске у вези извјештаја о Сребреници, стигао је и до Добоја, гдје је отворио Међународни рукометни ТВ турнир шампиона "Добој 2018". Прије свечаног отварања турнира, Додик је био и на састанку са градоначелником Добоја Обреном Петровићем.
,

Република Српска 14.08.2018 | 21:51
Приближава ли се опозиција Додику?
О чему су Додик и Петровић са сарадницима разговарали није познато. С обзиром да припадају различитим политичким блоковима у сваком случају дају повода за разне тврдње.

Додик је предсједник Републике Српске и СНСД-а, а Петровић градоначелник Добоја и предсједник локалног СДС-а. Додик је кандидат СНСД-а за члана у Предсједништву БиХ из Републике Српске, а Петровић је носилац листе СДС-а за Представнички дом Парламента БиХ из изборне јединице три.

Нагло приближавање појединаца СДС са Додиком ипак дају право онима који сматрају да ће доћи до заједничког учешћа у власти након избора и да је управо због тога склоњен бивши предсједник СДС-а Младен Босић кога нема на кандидатским листама те странке.

О томе се све више говори у јавности јер контролу над будућим клубом СДС-а, бар по листама кандидата, имаће углавном они који су се и раније залагали за коалицију са Додиком. 



Да се ради о отопљавању односа између појединаца СДС-а и Додика говори и ова посјета локалним сдсовцима у Добоју, као и обећање изречено током отварања рукометног ТВ турнира да ће се већ наредних дана поставити камен темељац за изградњу спорстске дворане у том граду.



Уз ријечи хвале и огромно задовољство што им је био предсједник РС, Петровић је рекао да ће нова спортска дворана коштати око 7,5 милиона КМ и да ће бити саграђена уз помоћ предсједника Републике Српске Милорада Додика и Владе Српске.

Међународни рукометни ТВ турнир трајаће до суботе, 18. августа, и у њему ће учествовати осам екипа. Добојски рукометни ТВ турнир шампиона увршћен је у такмичарски календар Европске рукометне федерације и Свјетске рукометне федерације.



БН ТВ

Коментари / 130

Оставите коментар
Name

Гацко

14.08.2018 19:53

Само слога Србина спасава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

О цему ви

14.08.2018 20:36

Ре Гацко Али постени људи са постеним намјерама.

Name

крле

14.08.2018 20:44

Која је ово држава пресједник отвара турнир,хахахаха ништа друго и не знају.

Name

ре

14.08.2018 20:54

У висепартијском систему нема слоге,таман да су родјена браца.Заборави сссс.

Name

Игор

14.08.2018 20:57

Хахахахахаххахаа ова ти је добра . Таман це у РС и остати људи да се могу лако договорити.

Name

Ре

14.08.2018 21:33

У октобру буди ВУКота а не папак!

Name

Ма јок

14.08.2018 22:19

Све су то иста го*на и позиција и опозиција. Босић је био прави политичар. Али крезуби народ хоће шаторске пјеваче и гусларе. Ово хе дефинитивно крај СДС-а..

Name

Гласац по први пут

15.08.2018 05:14

Зато треба гласати искљуциво за НДП-Драган Чавић - НС - СНС - Слобода. Једини искрено дају подршку Иванићу и Говедарици. Много искренију него њихове странке.

Name

Да ли ће се опозиција у РС коначно побједити.?

15.08.2018 06:14

Пред лидерима опозиционих странака у РС је велики задатак - избори у БЛ......ОНИ СУ ПРЕСУДНИ! Биће то прва прилика у којој ће моћи да се опроба чврстина опозиције. Опозиционе странке су ојачале у претходном периоду, али се уз помоћ накарадног руководства наше земље и усмеравања цјелокупне енергије на уништење опозиције, је ли се ипак то десило. Ово је само доказ и показатељ сумњичавим властодршцима да манипулација гласачима, притисак на медије и уцјењивање не дају резултате, Власт има иновативном приступу гушењу опозиционих гласова - али јели и то довољно? Свако писмен то примјећује. Да ли је опозиција неорганизована и за бојкот? Какав је онда смисао избора? Прелетачи обесмишљавају политичке програме, аутократска власт их купује, корупција цвјета – дјелује као да је немогуће пронаћи здраве основе за политичко дјеловање. Да ли треба о бојкоту размишљати. „Не вјерујем у ту врсту пасивног отпора против оваквог аутократског режима. Можда је парадоксално, али за бојкот је потребна далеко боља организованост него када учествујете у изборној трци. Тако да не вјерујем у бојкот као метод, а посебно не у друштвима као што је српско које је традиционално неорганизовано".Могу и да се запитам: “Зар баш није било ни једно ново лице које би можда могло да привуче досадашње апстиненте или оне разочаране, неодлучне и незадовољне. Да ли би неко ново лице и нова енергија помогла Бањалучанима да крену неким другим путем, а онда можда и цијела РС за њима, тешко је рећи. Искуствено проживљено назадовање, којем се свакако нико није надао пре 14 година, рекло би да за такав оптимизам у РС просто нема мјеста, можда чак ни реалне основе чак, ни за размишљање. Дјелић преживјелог идеализма и политичке наивности, чини ми се ипак неопходних за физички и прије свега ментални опстанак на овим просторима, говори да можда још увијек има неке наде. Данас као привредник имам сасвим јасну идеју шта радити са онима на власти и како задржати младе у земљи. Властодршци, који су покрали народ, морају бити у затвору ангажовани у друштвено корисном раду, да граде путеве рецимо, а младима док не зараде годишње одређену суму новца не наплаћивати порез, уз услов да се одјаве са бироа. Ова политичка понуда са доста конкретним примјерима рјешења бар неких (универзалних) проблема није наравно, ни на једном поличком менију ( ни позиције ни опозиције). Код нас су умјесто стварних животних проблема и даље актуелне велике НАЦИОНАЛНЕ ТЕМЕ или још горе МЕЂУСОБНЕ ИНТРИГЕ на рачун којих она друга, а можда би могла бити и иста страна прикупља јефтине и ситне поене. Судећи према досадашњој предизборној понуди и до сада виђеној (анти)кампањи - МИСЛИМ ДА ЋЕ НАРОД (ако не због ДАВИДОВОГ ТРГА) ИПАК ОДЛУЧИТИ ЗА БОЉЕ СУТРА.

Name

Ре Крле

15.08.2018 06:22

Предсједник ће и јавни WЦ отворити, само да побједи на изборима.

Name

РЕ ПУТ ОПОЗИЦИЈЕ

15.08.2018 07:14

Пост у потпуности прихватам, јер наша српска сцена је ВИШЕ НЕГО ХЕТЕРОГЕНА. ОПОЗИЦИЈА ПОКУШАВА ЗБИТИ РЕДОВЕ.Остаје да се види хоће ли опозициони лидери наставити десетогодишњу игру глувих телефона или ће преузети историјску улогу и одговорност да РС уведу у друштво демократских држава у којој је СМЈЕЊИВОСТ ВЛАСТИ МОГУЋА. Највећа одговорност је на највећим политичким групацијама, СДС и ПДП да покажу ширину према другим партијама грађанске опозиције и отворе се за широку коалицију и воде процес, а Ћавић да помогне подизању мостова са остатком опозиције и прихвати описани оквир за разговор и договор. Што прије то боље. Времена је све мање. Политички трендови наглашавају све извјеснију могућност да опозиционе партије у Скупштини РС имају више од 42 посланика. Отворено је питање: да ли ће се то десити на наредним парламентарним изборима или ће ова шанса бити изгубљена? У највећој мјери ово зависи од добре политичке воље и спремности опозиционих лидера и руководстава да преузму одговорност и ризик вршења власти, способности да кроз дијалог и компромис утврде најмањи заједнички именилац опозиције умјесто инсистирања на разликама. Такође, одговор зависи и од спремности на изградњу политичког предизборног и постизборног компромиса, политичке зрелости.ЊИХОВА ОДЛУКА МОРА БИТИ ЈЕДНОГЛАСНА.

Name

Последњи кинески цар

15.08.2018 08:28

Ми и не заслужујемо ништа боље од овог' што имамо. Сада испаде да градоначелник Добоја не смије разговарати ни са ким ко није у СДС-у, а поготово са предсједником Републике Српске јер се он зове Миорад Додик и предсједник је СНСД-а. Ми смо стварно на нивоу неандерталаца?! Можда смо још и гори. Правац у камено доба, за нас је Кременко Алберт Ајнштајн.

Name

ре

15.08.2018 21:51

Па људи моји зар нико не види ста се десава. Засто сви мисле да неко хоце Додику да се придрузи. Мозда додик хоце да предје у СДС. Па нико га висе не ј... ни 2 % у СНСД-у осим Зељке.Хоце цовјек у побједницки табор док је вријеме ста је ту цудно. Следеци је Спириц сигурно.

Name

Зворник

16.08.2018 19:54

У Зворнику СДС подржава Додика и Жељку, шта онда очекивати. Руководство СДС-а није смјело дозволити да се браћа Далтон (Васићи) нађу на листама СДС-а. Они ће зачинити чорбу Говедарици, а и СДС-у. Све и да су нормални и лојални, није нормално да два рођена брата иду на листу СДС-а. У Зворнику постоји једна опозициона странка, коју нису могли купити црвени, а то је странка Хадзи Јована Митровића. Једино ме брине изборна крађа, а краду увелико црвени. Прошли пут сам гласао за СДС у Зворнику, логиком да су највећа опозициона странка, али сам се жестоко преварио.

Name

Јао крле

17.08.2018 05:38

Реци ти мени дали је игдје било неко отварање било цега да додо није био главни баја. Улио је страх у кости и дјеци кад отварају цоколаде да се крију.

Name

Добојска елита

17.08.2018 15:01

Овим постом је Васке све објаснио о Обрену: хттп://слободанвасковиц.блогспот.цом/2013/06/добој-обренови-двори.хтмл

Name

Ух

14.08.2018 19:55

Али како то уз помоћ , па ваљда је новац свих грађана РС, и институције трдба да одређују приоритете..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Голуб

15.08.2018 06:19

Ух,тацно! Кад процитам да писе: додик издваја средства,додје ми да повратим! Не издваја " цацевину" него новац напаценог народа! Фуј!!! Лако се китити тудјим перјем!

Name

Пикси

15.08.2018 07:07

“Изадјите на изборе, имате опције.” Које опције, свака ће бити одана Систему?!

Name

Ех

15.08.2018 08:52

Босића склонили, Мектића СДС скинуо са позиције шефа изборног штаба, тројка Миле- Мићо-Обрен се удружила...НИКАКВИХ ПРОМЈЕНА НЕЋЕ БИТИ, за кога год гласали.

Name

РЕ

15.08.2018 22:04

ЈА стварно не видим ста сте зинули на Обрена. Као сваки добар Градонацелник се бори за свој град. Јесте рекао да без помоци Владе и Председника неби било могуце, али та влада и тај председник мозда неце бити исти кад се буде градило. А то је на вама народе да одлуците ко це бити.

Name

цаци

14.08.2018 19:56

Миле је купио будзетлије и пензосе лазним повецањем и њему висе гласова од тога не треба. Добија убједљиво изборе. Остали могу да се селе или умиру њега не занима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

14.08.2018 20:27

Благо оном ко рано полуди сав га живот у весељу прође!!

Name

Ре Цаци

14.08.2018 20:38

Тацно. Јос треба додати и понеку будалу која бесплатно гласа.

Name

Никола

14.08.2018 20:44

Замислите да Лука Петровиц градоначелник Требиња прими Младена Иванића у званичну посјету!? Да ли би и то било јединство? Никада,за њих је јединство,само ако они остају на власти и ако могу и даље да краду!?

Name

лилипyт

14.08.2018 21:51

Јос који глас додај на то кроз супљу прицу о мигрантима о Сребреници и њему добро. Осталима остаје само празна прица.

Name

Соки

14.08.2018 19:57

ЗАЛОСНО АКО ЈЕ ТАКО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слазем се

14.08.2018 21:13

Јадно и залосно, дно да не мозе дубље! То би такав кал био и срамота, да је то невјероватно! Ипак сматрам да је ово патка.

Name

Кими

14.08.2018 21:17

Нисам ни у једној странци али сам близи опцији СзП и мислим да једино ПДП нуди људима неку алтернативу, пуно младих, образованих и храбрих људи који раде и труде се, док се СДС бави самим собом и ниста не раде, тако до мој глас иде дефинитивно за ПДП, за Говедарицу глас само зато што не подносим бисерку.

Name

бањалука тодаy

16.08.2018 11:22

Као цлан СДСа знам да нема говора нити о садасњој нити о будуцој коалицији са СНСД-ом. Па нудио је својевремено Додик то СДСу, па ни руководство ни цланови нису били за то. Не због тога сто за народ не би било корисно да у Влади РС сједе и једни и други, у циљу контроле и надзирања како се политицки и економски води РС. Него због тога сто смо и тада,а и сада, свјесни да не мозете и не требате бити веци лазов од лазова да бисте са њим се носили. СДС има своје принципе одговорне и народне странке и неце их напустити. Управо је градонацелник показао како треба да се ради, захвалио и признао оно сто јесте, и са пуним правом мозе да упери прстом на све оно за сто Добој ускрацује тренутна Додикова власт. Укратко-никада СДС неце владати као СНСД, преварамо и лазима..цак и када то привремено има "успјеха" и никада СДС неце имитирати Додика да би имао неки краткотрајни лазни "успјех" који за крајњи циљ има искљуциво материјални просперитет једног малог броја људи.

Name

Рале

14.08.2018 20:01

Е ово је дно дна,сав људски сљам и олос,показасе право лице,ко су и ста су

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

14.08.2018 21:03

Једини који се неби продао је господин Босиц.за остале нијесам убиједјен??

Name

ккк

14.08.2018 20:01

Зао ми је наивних из СДС који су мислили да су Обрен и Мицо против Предсједника Додика.Нови цлан предсједниства БиХ је Предсједник Додик а нови предсједник Републике гдја Цвијановиц.Добој и Бијељина су уз Бања Луку!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.08.2018 21:05

Не лупетај боте, имаћеш прилике да се увјериш , нема ту ништа изузев основне културе.

Name

Ре ккк

14.08.2018 21:19

Аман човјече како ти не досади? Па ти не излазиш из Милиног дупета. За боље и ниси.

Name

Кккк

14.08.2018 22:11

Будало БЛ је уз ВУКОТУ, И ИВАЊИЋА

Name

псст боте

15.08.2018 05:52

Петровића и Мићу нико није побједио од почетка одржавања вишестраначких избора послије Дејтона , јасно је ко ту побјеђује и сада.Чини ми се у утрци за начелника поготово Добоја , да Обрену нису могли прићи на 5000 гласова минимално

Name

АПСТИНЕНТ

14.08.2018 20:04

У последњих неколико мјесеци сам писао како треба изаћи на изборе и рушити секташки режим а поготово ми који на изборе нисмо излазили 15-20 година. Међутим, понашање опозиције у скупштини и састанци Мичића и Радојичића и овај Петровића и Додика ме полако хлади и деморалише. Ако опозиција овако настави и ми апстиненти ћемо и даље остати апстиненти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре апстинент

14.08.2018 21:16

Ајде боту не лупетај, ти ћеш да гласаш за свог Милу ко и увјек. Ваши спинови не пале, има да вас нема у октобру.

Name

Ре Ре Апстинент

14.08.2018 21:29

Човјек је потпуно у праву. Данас Миле прегазио опозицију у скупштини као плитак поток. Жалосно али истинито, све подсјећа на ситуацију са референдумом пред задње изборе.

Name

Бирач

14.08.2018 21:34

Није апститент бот. Тако размишља већина. Која је разлика између Додика, Обрена и Миће? Никаква. Да, ова багра треба да оде, али багра не треба да дође.

Name

Неко

14.08.2018 22:02

Најјаце је кад бот напада некога да је бот. Е моји Срби ста би од некада храброг и поносног народа.

Name

ре

15.08.2018 04:57

Како се избори примицу, све је видљивија спона између СДС а ии СНСД а, него сто је веза између странака и у једној и другој коалицији. Чак јаца него између појединих цланова СНСДа. Ипак преовлађују интереси и понуде, цијеле странке постају предмет "афере папак". Очито да је СДС у неприхватљиво буђење народа и свијест о промјенама.

Name

Србо

14.08.2018 20:07

И кога онда тзв савез за промјене левати ?? толико приче о режиму, криминалу итд.. и сад у коалицију са тим истим људима ?? мени се чини да их је Милорад опет обрлатио и да це он на крају бити побједник а та тзв опозиција коначно угушена..на дужи период.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста није јасно

15.08.2018 06:44

Па сваста це опозиција реци само да би досла на власт. Тако је свуда, не само код нас. Е сад, да ли им вјерујемо бас све, то је друга прица.

Name

Бојан

14.08.2018 20:09

Па и Мићо и Обрен су бољи са Додиком, него са Вукотом. То сви знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зато

14.08.2018 21:37

Гласам за ПДП и професора Иванића и за Вукоту јер за Бисерку нико нормалан неће гласати.

Name

Неко

14.08.2018 22:03

Није Вукота упуцен.

Name

РЕ бојан

15.08.2018 21:59

Сто лупетате глупости. У Добоју није био Миле Додик него Председник Републике СрпскеА вама народе никако није јасно да Миле није РС. А то сто је Обрен успио да доведе Председника да отвори један обицан турнир то је његов плус.

Name

Сакиб

14.08.2018 20:10

Прц Милојка!

ОДГОВОРИТЕ
Name

САМО АКО НАМ ОДГОВОРЕ

15.08.2018 13:54

Иду нам избори, ту су на вратима. Не можемо се одлучити позиција-опозиција. Нећемо се освртати уназад на десетак година овосадашње ВЛАСТи. Само нас интересује неколико важних момената досадашње владавине БИСЕ И БАЈЕ. Можда и даље БУДЕМО ЗА ЊИХ само ако се у предизборним митинзима удостоје и одлуче дати одговоре на нека од питања која нас држе у недоумици ХОЋЕМО ЛИ ГЛАСАТИ ПОНОВО ЗА ЊУХ? . Питања би била из скоријих дешавања ( нећемо ићи у прошлост):1. Ко прикрива пропаст Павловић и Бобар банке,2. Ко својим синовима и ћерима намјешта најбоље послове, милионске кредите, отвара најатрактивније локале, купује станове у инострансту, 3. Зашто БИСА И БАЈА не проговоре зашто наше високо школство не ваља, па се богати синови и ћери школују у инострансву, 4. Зашто Баја дозвољава да крминалац тек што је изашао са Туњица може купити Медицинску електронику,5. Ко ће купити стару локацију Хирургије и је ли то већ планирано за декана Шкрбића који тамо жели МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРЗИТЕТ мимо постојећег Универзитета у БЛ, 6. Да ли ће Баја спојити све Србе у једну државу, 7. Зашто Биса путује у Америку ( са његовом супругом), о чијем трошку, зашто га Биса није СКИНУЛА СА ЦРНЕ ЛИСТЕ, то због тога да би могли имати БУДУЋЕГ ПРЕМИЈЕРА КОЈИ ЋЕ МОЋИ ОТИЋИ У СВИЈЕТ ГДЈЕ ГОД ПОЖЛИ? ЗА ДОБРОБИТ СВОГ НАРОДА. 8. Да ли ће дозволити да да га и даље окружују неписмени, неадекватно школовани и криминализовани министри и коалициони партнери? Још би могли набрајати СЛИЧНИХ ГОРУЋИХ ПИТАЊА - зато велико гласачко тијело је и даље у дилеми јер нема одговора. Али ПИТАЊЕ НАД ПИТАЊИМ ЈЕ ( за обоје) "КО УБИ СИНА ОЦУ". Маса окупљена на ТРГУ није ни мала а ни безазлена - поготово ИЗБОРИ ДОЛАЗЕ А ЊИХОВИ МИТИНЗИ СУ УПРАВО НА ТОМ ТРГУ... Сви постови које читамо НОН СТОП позивају и Бају и Бису да се огласе поводом наведених постављених горућих проблема. Ако не буде валидних одгоора ПИТАЊ ЈЕ КАКО ЋЕ ОНИ ПРОЋИ НА ИЗБОРИМА.........

Name

КОД

14.08.2018 20:13

Нема ту опозиције,то су интересне групе !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

14.08.2018 21:14

Слазем се са вама али нијесу ни никакво ресење. Понекад процитам који коментар и видим да се ГУСКЕ налазе у магли. Нама су потребни људи од струке а не бла,бла тзв политицари.Као сто је господја Ценицка у економији,затим људи струцни у другим областима итд.

Name

Неко

14.08.2018 22:05

Струцњаци су побјегли вани, сад се економијом и правом баве дифовци.

Name

АЛБАТРОС

14.08.2018 20:14

САДА БИ ТРЕБАЛЕ СВЕ ОСТАЛЕ СТРАНКЕ НАПРАВИТИ КОАЛИЦИЈУ И ВЛАСТ, СДС И СНСД ЦЕ ИМАТИ МАЊЕ ОД 42 ПОСЛАНИКА. ЈЕР, МИЋО, ПА САД ОВО...НАСТРАДАЦЕ НДП И ПДП УЗ СДС!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајо

14.08.2018 20:14

Нови папци На видику!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хех

14.08.2018 20:17

Катастрофа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

14.08.2018 20:17

Узас...

ОДГОВОРИТЕ
Name

@&@

14.08.2018 20:18

Ниста није заковано, сада Пдп, Ндп, Днс, Сп и сви други треба да направе скупстинску вецину и владу, а да гласају за некога од независних кандидата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нека

15.08.2018 05:27

Нек си им рекао. Сад це ДНС и СП сигурно похитати Цави у загрљај а исти ни цензус неце преци

Name

амадеус

14.08.2018 20:18

Е нек је Благојевић,Гостић и овај мали смрад од Митровића ту...кад других шупама нема....они су нада и окосница СнСд а Добој!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

14.08.2018 20:19

У Котор Варошу је била коалиција СНСД СДС после је СДА главни без њих немогу ни једни направити вецину. Могу они сви са свим само да додје до власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тим

14.08.2018 20:23

А ста це реци дезурно ..... у СНСД које се зове Р а презива на В и има свој блог? Подрска Вукоти и СДС. Вукота це послије избора бити главни за све или одлуциваце као цестит предсједник Српске о свему! Вукота је будуцност то запамтите!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.08.2018 05:41

Ахахахахаха, видим да познајес материју добро. Па без јединства у својој странци брисаце њиме под као крпом. А он као предсједник свакако нема нека велика овластења. Није ти ово америка или русија да је предсједницки систем.

Name

Ре тим

15.08.2018 15:38

Надам се искрено да це тако да буде.

Name

Игор

14.08.2018 20:23

Ма само јашите , Гаврило Принцип и Апис су отисли у Беч раде као његоватељи .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

14.08.2018 20:24

Када симпатизери опозиције виде Додика и опозицију заједно они ће полако одустајати од избора а кад симпатизери режима виде заједно Додика и опозицију они ће и даље чврсто гласати за Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко

14.08.2018 20:24

Потребна је слога унутар српског корпуса, то је свакако за поздравити, јер само слога, Србина спашава. Толико и довољно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ц

14.08.2018 21:06

Слога јаста фабрике спасавају од српства ибосњаства се незиви докле год та размисљамо оде омладина а свевисе копања по контенерима .

Name

Добрицине

14.08.2018 20:26

Гдје су сад они сто велицају говедарицу? Хахаха залосни сте и једни и други

ОДГОВОРИТЕ
Name

011

14.08.2018 20:26

хајде бреее..навалите на Обрена , издао вас је .Разуман човек .

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

14.08.2018 20:29

Чуј уз помоћ Предсједника-то ће он сигурно дати паре из свог џепа!А ове сумње о приближавању,су оправдане,јер су у питању Срби,историјски даказани као јако превртљив народ по питању личних интереса.Као такви,појединци би сутра прошетали својим мјестом,са ахмедијом на глави,без имало срама,а све у циљу да им буде удобно четири наредне године.Зато се не одазивам на гласање,нити ћу,јер они то ураде како њима одговара,без обзира на повјерење гласача.Као принципијелан човјек,незнам куд бих од срамоте,када би мој кандитат,за кога сам дао глас (а то је дио мене у неком ширем погледу),у циљу да ми учини живот бољим,јер онај претходно изабрани кандитат на тој позицији,ми је 4 године напредак...направио неку заједницу са тим због кога сам овог свог,назови"правог" и изабрао.Немају људи,каратера,нити чојства,поготово политичари и зато сам против губљења времена и средстава за гласање.ОВИ ШТО "ДЕЖУРАЈУ"ИСПРЕД СВОЈИХ СТРАНАКА И МАШАЛАЈУ КАКО ЈЕ ИЗЛАЗАК НА ИЗБОРЕ НЕОПХОДАН,ЈЕР ЋЕ НЕКО ДРУГИ УЗЕТИ ТАЈ ГЛАС,НЕКА О'ЛАДЕ МАЛО,БАРЕМ У КОМЕНТАРУ НА ОВО МОЈЕ МИШЉЕЊЕ,КОЈЕ ЋЕ И САМИ ОЦЈЕНИТИ ИСПРАВНИМ,КАДА УВИДЕ ДА СУ ИЗИГРАНИ И ДА НИСУ НАКОН ИЗБОРА ДОБИЛИ ОБЕЋАНО,КАО ПРОТИВУСЛУГУ ЗА НАПАДЕ НА ОВЕ И СЛИЧНЕ КОМЕНТАРЕ,ОДНОСНО СТАВОВЕ НАС КОЈИ РАЗМИШЉАМО СВОЈОМ ГЛАВОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цовјеце

14.08.2018 20:49

Па ти немас појима како је лијепо зивјети у парламентарној демократији,хе хе...(на балкански нацин).

Name

Крокац

14.08.2018 20:46

Видите како сеприблизавају избори откревају се права лица.Козна до избора ста це се десавати .Сви они пред камерамасе свадја ју док иза камера скупа тросе насе паре од дебелих паусала .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није луд

14.08.2018 20:46

Није Обрен луд, види да Мицо сурује са власти и добија дио колаца а не мозе ни Добој остати тамни вилајет наредних 10 год. јер опозиција нема никакве сансе у догледној будуцности

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИКОЛА

14.08.2018 21:22

А засто би остао тамни вилајет,зар институције неби требало да се институционално понашају,а не персонално!? То је кључни проблем који би народ на изборима требао да препозна и промијени лопова и човјека који дијели Србе односно да га казни одласком са сцене!

Name

СДС

14.08.2018 20:47

Жали Боже искрених патриота и чланова СДС-а који губе на легитимитету у народу због Обрена и Миће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаку Ноћ

14.08.2018 21:03

Док је опозиција оваква каква је, успавана и немоћна, Баја не мора да се брине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

14.08.2018 22:00

Лаку ноц и теби

Name

знају ли извуци поуку

14.08.2018 21:17

Да ли ове млакоње из СДС-а знају извуци икакву поуку? кад их није црвена секта нагузила? од коалиције у сребреници, преко коалиције у заједницким органима, кад су год правили коалицију са црвеним кмерима, дудук их је насадио. и мало им то до сад, треба и даље народ да слузи црвене кмере? одликовани борац се изгони са радног мјеста физицког радника, зато сто не припада црвениј секти, а сдсовци праве коалиције да сацувају милокрада ронхила од пропасти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

15.08.2018 05:09

Вец смо писали овдје одавно како се престројавају људи из позиције и опозиције. Видимо на терену како штите једни друге, одлицно сарађују. Нема ту никаквог сукоба. Опозиција нигдје није иступила да застити неког обицног цовјека, ако сто је овај. Они се само огласавају кад њих неко нагази. И,управо тада сазнајемо за неке велике афере, тад ваде из ладице и објављују,само да би себе заститили.

Name

Голуб

15.08.2018 06:43

Као да су цорави и глуви!? Свака вам цаст на коментару! Браво! Слазем се!

Name

Трула опозиција

14.08.2018 21:25

И Тадиц је 2014. изгубио јер је Обрен избусио СДС у Добоју. Додик опстаје због кнезова у СДС - Обрена, Мице и браце Далтон (Васиц) у Зворнику. Сви раде за њега. И да гласамо за Вукоту који његује такве, а одбацује цеститог Босица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре трула опозиција

15.08.2018 09:42

Немој се обазирати на Србију и Тадића. Гледај РС и Додика. Додк је нажалост пријатељ и са ТАДИЋЕМ ( прије са њим , сада и са ВУЧИЋЕМ. КАКО ДОДИК САДА ТРЕТИРА ВУЧУЋА ТО ЈЕ ЗА ЈЕДАН ВЕЛИКИ УПИТНИК? НИШТА МУ СЕ НЕ МОЖЕ ВЈЕРОВАТИ!

Name

Семберија

14.08.2018 21:26

Дно. Нема даље. Макар 600.000 људи је против овог стања, и опозиција их све тјера од себе. Одавде треба бјезати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

роле

15.08.2018 06:24

Семберац,бјези у Бријесницу и бери сљиве и не млати без везе..Никад боље ниси зивио а ниста не радис.

Name

Добојлија

14.08.2018 21:27

Фуј! Багра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта то значи??????????????????

14.08.2018 21:32

А шта ће бити са случајем Давида Драгичевића након избора???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Папци у најави

14.08.2018 21:34

Онакве дупеувлакачке ријечи овог папка у најави, Обрена су ништа више од најаве новог папанског подаништва Баји. Живи били па видјели. И до сад је Баја био у љубави и са Обреном и са Мићом. Замислите какву поруку Мићо и Обрен саљу гласачима опозиције: не исплати се гласати за СДС јер двојицу људи не контролише Вукота и мора им зеље испуњавати. Обренова зеља да буде носилац листе умјесто пристојног и непоткупљивог Босића и Мићићева зеља да буде потпредсједник СДС који би своју странку изруцио Баји. Људи реално, два припроста ни полуобразована дилбера Мићо и Обрен це доци главе СДС-у. Овај коментар цу сацувати и подајетити све на ово, кад дође вријеме. Дајте талентоване, писмене а не приуцене и вјецне . Људи, зивот нам прође а креирају га карикатуре попут Обрена, Миће и њима слицних.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.08.2018 02:34

А тек сто це треци бити изнанадјење који це издати сдс. Ал нека сацекацемо.

Name

Па

14.08.2018 21:41

То вам је врло глупо запажање, ваљда је нормално да гррадоначелник Добоја и пред РС сарађују. Хахаха. Петровић и Мићо су на власти 20 година а ви мени причате о опозицији. Је ли тачно да су на власти дуже и од Додика, сви знамо да јесу. Додуше свако у свом округу. Павић Приједор, Петровић Добој, Мићо Бијељину, Додик Б. Ђуку осталој сиротињи мрвице и сви задовољни

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ааааа

15.08.2018 06:48

Рекох ли ја поодавноооо !!! Сви су исти и увезани!! Једни те исти у ктуг од ратаа до данас !!

Name

Цццц

14.08.2018 21:41

Дошло вријеме да се срби сложе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

абоб

15.08.2018 06:56

Једни те исти људи се врте у круг само косуље пресвлацееее !!! Дно дна !! Одавде је најбоље само бјезати овдје дрзаве никад неце бити само приватни велепосједници у 21 вијеку!!!! Историјо писи и запамти за наук дјеци у букваре !!!

Name

Боба

15.08.2018 07:09

Или велепосједници да се слозе!! Грехота је народ са њима поредити !! Народ је увијек слозан био и бице!! Али сад је народ разбјезан није груписан !!! Младост дезорјентисана по бијелом сбијету или покупована од политицара уцијењена од велепосједника робови робовласницког друства углабном народ нема ниста са овом политиком од рата до данас ! Св избори су били договорани па и ови це нормално ниста ново на овим просторима !! Само се стити капитал стецен од рата до данас ! Стета а само фали закон и правна дрзаба ! А лопове у затворе а покрадену имовину одузимати и у фондове лоповску приватизацију понистити али не иде нема ту воље ни моци јер треба неко треци а то су ови који не гласају а они су растјерани на све стране бас због тога

Name

Галеб

14.08.2018 21:52

Ако тај народ поново гласа за криминалце ,плацкасе ,корупционасе И сав тај сљам који је видјен до сада Боље да тај народ изумре са те земље и оцисти је да постен свијет се на сели И да зиви постено конацно на тој земљи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

14.08.2018 21:57

Доста је СДС који јос Радована подрумаса има политика И ако тај СДС се не огради од таквих теско постеним цлановима који незели да буде дио те политике гдје би продали и матер родјену за власт и новац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

14.08.2018 22:03

Опозиција Додику, а Додик опозицији. Ко је схватио, схватио је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тибор

14.08.2018 22:19

И опозиција изгледа само јури фотеље, сви су ИСТИ...а као они су лопови..они су ово..оно...СЗП нема мој глас...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАДОВАН ИИИ

14.08.2018 23:30

Надам се да је грађанима коначно јасно да је наша тзв.опозиција у ствари продужена рука власти. Дакле, иста идеологија, иста интересна група, иста банда...само подијељена у 4-5 гангова тако да без обзира на резултате избора увијек они владају. Овакво стање се може промјенити само грађанском револуцијом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

макy

15.08.2018 02:16

Играцете ви око Доде као Лазарице.Додо је Краљ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБОЈ

15.08.2018 03:44

Додик губи у Добоју изборе за то и долази сваких седам дана!!!А зељка це дозивјети у Добоју прави потоп ни бијеле цизмице јој неце помоци!!!Зиви били па видјели!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Ма јок

15.08.2018 04:50

Браво,браво, бравооооо за коментар. Таман се мало народ смирио због истискивања Босица на рацун Обрена, кад, гле сад. Обер и Додик. Шаљу нам поруку да немамо за кога гласати, а ако не гласамо, зна се ко је у предности. Изгледа да је то циљ СДС.а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wодолија

15.08.2018 05:23

Вукота мора под хитно да се јавно изгласи да неће бити никакве коалиције са снсд. Ако то не учини, изгубиће без потребе много гласача.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадо

15.08.2018 05:33

Хаха..каква прица о криминалу а опозиција бих са њима у власт?? Све је то исто, сви хоце да се доцепају фотеља..то им је основни мотив!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

КСС

15.08.2018 06:07

Ово је стварно дно дна,поквариште ми дан,мука ми је.Правда за Давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРОЉУБ

15.08.2018 07:45

Само Иванић је човјек ово су ФУКСЕ ОД ЉУДИ!

Name

Зеx

15.08.2018 06:24

Ако бог да, да тако и буде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоци

15.08.2018 06:29

Само слога измедју срба нас мозе спасити тада би били најаци а не овако да се пљујемо . Зивило србско јединство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

15.08.2018 06:48

Све сама го..а! збогом и пријатно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Томо

15.08.2018 07:26

Сви су политицари исти.Пљуц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Дали це опозиција у РС конацно побиједити

15.08.2018 07:30

Слободно размисљајуци и онда тако и гласати неби било потребно то питање ;дали це опозиција у РС конацно побиједити;Побједа је висе него сигурна,медјутим пријетње и уцјене резима не дају право ни да слободно размисљамо ни да слободно гласамо.Ту се нема ста много реци вец осам година резим се одрзава на власти силом никако вољом градјана.Управо правда за Давида је показала колико има градјана који све то пасивно посматрају цак и негодују .Када би се на Том скупу појавило из РС 320 000 то занци без оних који долазе из федерације онда би се могло реци да је народ поцео слободно да размисља и дјелује.Овако промјена резима је јос увијек упитана ипак надати се промјенама је сваког нормалног градјанина нада,ако не за брзи опоравак онда барем за слободу.За сада нам је упитна слобода многи то неце или несмију да схвате,а тек да им се деси несто попут породице Драгицевиц,а и оних прије Вукелица Дјуровица Кнезевица па нетреба заборавити ни породицу Зељка Вулица .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коалиција

15.08.2018 07:35

Гласацемо за независног кандидата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗОРАН

15.08.2018 07:42

ИПАК ЈЕ ОВДЈЕ САМО ИВАНИЋ ИНТЕЛЕКТУАЛАЦ И ПОЛИТИЧАР КОЈИ ДРЖИ РИЈЕЧ И НЕ ЛУПЕТА! Сви који се љубе са човјеком који је на ЦРНОЈ ЛИСТИ АМЕРИКЕ НИСУ НОРМАЛНИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Студент

15.08.2018 07:57

Предсједниче гдје су фабрике? Ово радиш управо неби ли како наљутио гласаче СДС, Е ПА НЕЋЕШ ПРОКУЖИЛИ СМО ТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

15.08.2018 08:03

Ма никад, какво приближавање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина и правда

15.08.2018 08:21

Није он никад дао своје паре,да будемо јасни,паре су од поробљеног и опљацканог народа.За њега је сверц све,а иако опет купи,тамо неке папке,има народ,ваљда је досло до краја с тим папцима и криминалом! Доста висе тираније!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

15.08.2018 09:43

Казе ми цовјек добили смо асфалт. Ја казем бас сад пред изборе и знате да це тај асфалт за годину двије бити пун рупа и одрона. Он је ипак задовољан мада треба јос да зна да тај асфалт је урадјен са пар капи зноја,али ми це мо то крваво платити. То знаци рецимо тај асфалт је костао 200 хиљада марака а у њега је улозено до 100 хиљада марака. Да ли смо ми тога свјесни нисмо и зато нестајемо.

Name

Пеђа

15.08.2018 08:50

Баја је предсједник још мјесец дана и све и да хоће пара нећеш видјети од њега, а камен темељац може поставити ко хоће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира

15.08.2018 09:51

Све је то исто, само борба за лицни интерес. Брига и позицију и опозицију за народ и РС. Вазно се дограбити фотеље и узивати јос 4 године. Вец 20 -година исте фаце, само се ротирају у фотељама, док младост и памет оде из дрзаве јер не види ниста боље и другације, на залост. Нико од њих нема програм, како промјенити несто, побољсати зивот овог сиротог народа, отворити радна мјеста омладини. Јос увјек покусавају на ратној прослости и националној угрозености добити гласове. Сви це се они продати за лицни интерес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАДРАНКА

15.08.2018 10:06

ИЗДАЈНИЦИ КОЈИ ИЗДАЈУ БИРАЧЕ СДС-а БИЋЕ ПРОКЛЕТИ ЗА СВА ВРЕМЕНА И НЕЋЕ ИМАТИ СРЕЋЕ НИ У ЧЕМУ КАД СУ ПРОДАЛИ ДУШУ ЗА ШАКУ МАРАКА И ТО ОПЉАЧКАНИХ ОД СВОГ НАРОДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

15.08.2018 12:51

Па људи није ми јасно о цему прицате каква опозиција у Р.С.то је све исти сљам какву год глупост лупи дудук они га подрзе а народу бацају прасину у оци као ми то нецемо даит немозе он како хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

15.08.2018 12:52

ПУНА РС УВЛАКАЧА.МИ СМО ТАКВИ И НИКАДА НЕЋЕМО ДОБРО ПРОЋИ.КОЈА ВИЈЕСТ ПА ВАЉДА ВЛАСТ ТРЕБА СВАКИ ГРАД ГЛЕДАТИ ИСТО. СВЕ ЈЕ НА КРЕДИТ А НАРОД ВРАЋА ШТА ЈЕ ТУ СПОРНО.ТО ЋЕ ВРАЋАТИ НАША ПОКОЉЕЊА.ТО НЕМА ВЕЗЕ СА ПРИБЛИЖАВАЊЕМ ПОЗИЦИЈЕ ИЛИ ОПОЗИЦИЈЕ ТО СУ НАРОДНЕ ПАРЕ. КАКО РАЗМИШЉАТЕ ДОБРО И ПРОЛАЗИТЕ.АЛИ ИМА ЈОШ НЕШТО АКО ИМ ВЛАСТ ПОНУДИ ПОЗИЦИЈЕ ОДЛЕПРШАШЕ БЕЗ ПОВРАТКА. ПАРЕ ВРТЕ А НЕ КАРАКТЕР И ВИЈЕРА.ПРИЧАТИ О ЈЕДИНСТВУ ЈЕ ШУПЉИКА СВЕ ЈЕ ИНТЕРЕС И ТО ЛИЧНИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јебе се њима

15.08.2018 14:23

За мало па и да ме убједе да це се несто промјенити !!!! Ма не треба гласати,треба пустити Додика да докрајци ово,нисмо боље ни заслузили.Другација неце ова омладина ни отици одавде,а оваква каква је опозиција само це продузити им агонију.Ста има један од високих функционера СДСа радити са Додиком,цовјек је био за затвора дугогодисњег јос 2008,треба их обојицу у исту целију на по 40 год,ниста овај није бољи од њега.Био и као опозиција градонацелник,накрао се,сад балансира да неби одговарао.Е мој Говедарице....ма нецу гласати,исти сте,нема висе сумње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@#@

15.08.2018 14:34

Додик Савезу за Побједу није ни до кољена. Може им само чистит ципеле. То је обичан бахати лажов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

15.08.2018 14:36

Не гласам дефинитивно,јебите се !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комсо

15.08.2018 14:59

Говедарице,умјесто да си дао сансу људима који нису офирани,који имају муда као нпр Адам Сукало,ти си по устаљеној пракси по којој губите сваке изборе изротирао старе лопузе као сто је овај криминалац Петровиц.Искрено,гадими се сва ова политика,и позиција и опозиција иста г.....!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ратко

15.08.2018 21:48

Срамно је чим се све служи наш предсддник да би купио опстанак на власти, то на Сицилији можда има смисла али ово је Република Српска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

У ИМЕ СВИХ "БОСИЦА"

16.08.2018 06:26

ОДБАЦУЈЕТЕ ДОКАЗАНО ОБРАЗОВАНЕ КУЛТУРНЕ ПОСТЕНЕ ЉУДЕ А ЕТО ВАМ РЕЗУЛТАТА СА ОНИМА КОЈИ НА ЊИХОВО МЈЕСТО ДОЛАЗЕ.НЕМА ТУ ПУНО СТА ЗА РЕЦИ,САМО ТО ДА СЕ СА ТАКВИМА ИЗЈЕДНАЦАВА ПОЗИЦИЈА И ОПОЗИЦИЈА..БРАВО МАЈСТОРИ,УСПЈЕХ ВАМ ЈЕ ЗАГАРАНТОВАН НЕМА ВЕЗЕ КО БУДЕ,ВАЗНО ЈЕ ДА "ВАМА" НИСТА НЕ ЗАФАЛИ А СИРОТИЊА ЈЕ НАВИКЛА ДА ЈЕДЕ ГО*НА-БИЛО КУДА КИКИ СВУДА...ВАМА ДОБРО А НАМА СЕ ИСТО ПИСЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

16.08.2018 15:47

Само требамо сви сложно устати против секте црвене и пустити воду да г....на одуууу!!!!