Куртоин трансфер одговара Јунајтеду!

Де Хеа ће потписати нови дугогодишњи уговор! Шпанцу уговор истиче следеће године.

Фудбал 16.08.2018 | 14:45
Куртоин трансфер одговара Јунајтеду!
Манчестер Јунајтед је сигуран да ће Давид де Хеа потписати нови, дугогодишњи уговор са тимом са Олд Трафорда, пише Гардијан, као и Скај спорт и остали релевантни извори са Острва. Са тим потписом добиће и повећање плате која тренутно износи 200.000 евра недељно.

Шпанцу уговор истиче следеће лета, мада треба рећи да Јунајтед по садашњем уговору следећег лета може да продужи сарадњу на још годину дана. Ипак, Манчестер жели раније да заврши посао и да Де Хеапотпише нови уговор.

Манчестер може да каже да му је ишао на руку трансфер Тиба Куртое у Реал Мадрид јер су Мадриђани у неколико наврата покушавали да отму Де Хеу Манчестеру. Сада су Црвени ђаволи барем из тог угла гледано - мирни. Сећамо се и 2015. године када Де Хеа није отишао у Реал само због закаснеле папирологије.

Неке су информације да би Де Хеа потписао нови уговор на Олд Трафорду и да Куртоа није отишао у Реал, мада то не можемо да знамо.

Откако га је Сер Алекс Фергусон довео у Манчестер за 21.000.000 евра, што је био рекорд за голмане у енглеском фудбалу тада 2011. године, Де Хеа је успео да освоји Премијер лигу, ФА Куп, Лига Куп и Лигу Европе.

И по свему судећи - гледаћемо га још дуго у дресу Манчестер Јунајтеда.

Додајмо и да би нови уговор са Манчестером требало да потпише и Андер Ерера. Он је ушао у последњих 12 месеци уговора, али се очигледно његова одисеја у Манчестеру овде неће зауставити.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар