Меланија броји дане до развода?

Прва дама Сједињених Америчких Држава (САД) Меланиа Трамп броји дане до развода од супруга Доналда Трампа, тврди бивша замјеница америчког предсједника Омароса Неwман.

Забава 14.08.2018 | 18:17
Меланија броји дане до развода?
Неwман је у књизи "Унхингед" (Ван контроле), која треба бити објављена, описала дане проведене у Бијелој кући. Она се осврнула на односе у Бијелој кући и између осталог, тврди како прва дама САД-а Меланија бира одјећу којом изражава пасивно-агресивни дух.

"Када погледате одјећу коју носи Меланиа Трамп, види се да побуна у стилу која има један циљ. Вјерујем да Меланиа свој стил користи да казни супруга", сматра Неwман која тврди како Меланиа носи одређену одјећу да понизи супруга.

Неwман тврди и да је Трамп, да би исправио властите грешке, натјерао супругу да иде у центар у којем бораве имигранти, због чега је Меланиа носила јакну на којој је писало ”И реаллy дон’т царе” (заиста ме није брига).

Такође, бивша савјетница тврди да је брак Трампових на ивици и да се Меланиа жели развести чим заврши мандат америчког предсједника.

"Мислим да Меланиа броји минуте до истека мандата њеног супруга како би се могла развести од њега", написала је Неwман.

Неwман је била једна од ријетких Афроамериканки у Бијелој кући током Трамповог мандата. Подржавала га је током изборне кампање, а након што је изабран на функцију америчког предсједника, била је и његова асистентица.

Она је у новој књизи у којој је описала дешавања током боравка у Бијелој кући, америчког предсједника описала као расисту, а Трамп је то демантовао.

(Вијести/АА)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Деба

15.08.2018 10:58

Увену она крај занемоцалог деке Трампа, за њу је пастув Змај од Сипова па да је он распандрка!

ОДГОВОРИТЕ
Name

м.

15.08.2018 14:17

...или ти, нпр!? Друзе мој, овакве , мозес само на тв да видис.

Name

Ре м

15.08.2018 17:00

Боље су насе стварне и природне зене од ових пластицних са тв.

Name

Ре м.

15.08.2018 19:50

Е мој слијепце, ти знас! Јел видис да се спрдају по порталима а ти одмах на кварно! Покриј се добро у том свом малом брлогу.