Жестока критика Емерију!

Не знам шта си ти радио последњих шест недеља?! Бивши капитен Арсенала Тони Адамс уопште није задовољан. . .

Фудбал 16.08.2018 | 14:15
Жестока критика Емерију!
Арсенал је започео еру без Арсена Венгера поразом код куће од Манчестер Ситија од 0:2. ТобџијеУнаја Емерија уопште нису одушевиле. Напротив. Деловало је то прилично смушено, можда и због снаге противника. Или неуиграности.

Управо о овоме последњем говорио је и бивши капитен Тобџија Тони Адамс. Каже да је тренер превише ротирао у припремном периоду и да сада нема спреман тим.

"Не знам што је он радио последњих пет-шест недеља?! Заправо, знам шта је радио. Ротирао је све његове играче и дао им је свима по утакмицу. И имали су неке добре резултате, али то је предсезона", каже Адамс.

И објашњава како би то по његовом мишљењу требало да изгледа.

"Од првог минута бих одабрао голмана по мери, последњу четворку и ставио двојицу испред њих. Не верујем да смо добили меч у гостима прошле сезоне. То је несумњиво због недостатка отпорности. Имаш шест седмица у предсезони - уиграј тим! Сви ми навијачи Арсенала желимо да нападнемо титулу, али у овом моменту, реално, нисмо ни близу тога".

Та последња линија на коју је указао Адамс није била претерано поуздана против Ситија, а видећемо како ће то изгледати против Челсија у суботу од 18.30 на Стамфорд Бриџу.

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар