Ђоковић: Нисам задовољан!

Новак Ђоковић није у потпуности задовољан својим наступом у првом колу Мастерса у Синсинатију.

Тенис 14.08.2018 | 13:45
Ђоковић: Нисам задовољан!
Српски тенисер је савладао Американца Стива Џонсона 6:4, 7:6 искористивши тек осму меч лопту.

Новак је први сет решио брејком у десетом гему, други је сјајно отворио и повео 3:0, али је Џонсон узвратио са два брејка за серију од четири узастопна гема.

"Нисам задовољан својим наступом. Било је делова меча када сам играо прилично добро, али је требало да играм боље. Требало је да завршим посао раније, али он се борио, узвратио, одиграо неколико добрих поена када је било потребно, са добрим сервисима. Добра страна је што сам остао миран и концентрисан и одиграо неке заиста добре поене у тај-брејку. Генерално, драго ми је што сам победио у два сета, јер је постајала тешка борба, два сата за два сета", рекао је Ђоковић. 

Ђоковић ће у другој рунди Синсинатија, јединог Мастерса који није освојио, играти против Француза Адријана Манарина. Новак је добио сва три међусобна дуела. 

"Покушавам већ неколико година да освојим Синсинати, али услови су прилично другачији. Надам се да ћу напредовати сваког дана и достићи ниво на којем желим да будем. Не постоји лак начин да се напредује. Мораш да радиш напорно и паметно", додао је српски тенисер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар