Чанак: Моји људи су прошли много...

Тренер кошаркаша Партизана Ненад Чанак каже да је срећан што има поред себе искусне људе и тврди да ће његов тим бити конкурентан на свим нивоима.

Кошарка 14.08.2018 | 13:30
Чанак: Моји људи су прошли много...
Кошаркаши Партизана почели су припреме за нову сезону, а Чанак истиче да је клуб учинио велики напор и да је "скоро 90 одсто екипе на првом тренингу".

Тренер Партизана је навео да се нада да ће нови играчи оправдати очекивања и поверење које су добили.

"Видећемо кад крену утакмице да ли потребно још неко појачање... На високим позицијама било би неопходно", рекао је Чанак.

Говорећи о свом стручном штабу, Чанак је навео да је потпуно задовољан.

"Мени је значајно да поред себе имам два човека која су прошла много тога у овој нашој џунгли кошракашкој, Милана Минића и Сеада Крџалића. Ту је задовољство потпуно",рекао је он.

Чанак је казао да су Цедевита, Црвена звезда и Будућност екипе које имају амбицију да кроз АБА лигу додју до Евролиге, али је додао да су и црно-бели у групи с тим екипама.

"Не сматрам да смо фаворити, али, једноставно, не признајемо им да су бољи док то не покажу на терену. Остале екипе су изузетно незгодне, имамо пример Морнара прошле године... Игокеа има озбиљног тренера, Олимпија се појачала... И у борби за опстанак ће бити занимљиво", рекао је Чанак.

Партизан је закупио халу "Корн Продукт" која ће им бити база.

"То ће доста олакшати клубу. Велики проблем је решен што млађе категорије тренирају овде, нема лимита, хала је наша... Уз бенефит који има први тим у овом тренутку, сматрам да ће Партизан имати бенефит који ће бити видљив за неко време", поручио је Чанак.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар