Костић бојкотовао ХСВ!

Србин одбио да путује са екипом у Сандхаузен!

Фудбал 13.08.2018 | 14:15
Костић бојкотовао ХСВ!
Око 4.000 навијача ХСВ-а данас је превалило 600 километара како би испратило прву победу својих љубимаца у Сандхаузену (0:3), али један човек није. Србин Филип Костић (25) остао је на северу Немачке.

Репрезентативац Србије је бојкотовао премијерни тријумф клуба у којем је и даље под уговором јер жели да га напусти до краја прелазног рока (31. августа).

"Постојала је идеја да Филип пође с нама, али ми је уочи пута саопштио да има друге планове", потврдио је тренер Кристијан Тиц, а пренео Билд. 

Тиме се само наставља летња трансфер сага око одласка Филипа Костића, који нема намеру да игра у Цвајти за ХСВ и покушава да убрза трансфер иако тренутно нема конкретних понуда. ХСВ се данас растао са Албином Екдалом. Швеђанин је отпутовао у Ђенову на лекарске прегледе и потписивање уговора са Сампдоријом која је пристала да плати тражених 2.500.000 евра.

Када је реч о "случају Костић" и спортски директор Ралф Бекер је јасан:

"Не треба нам нико ко неће да игра за ХСВ. Суштина је да с нама путују само они којима је стало до клуба", поручио је Бекер.

Дакле, ни у Хамбургу више не рачунају на Крагујевчанина и видећемо наредних дана хоће ли Костић коначно наћи нови клуб. ХСВ тражи 8.000.000 евра. 

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар