Шта садржи писмо Предсједнику?

Отворено писмо Предсједнику – од младих поводом Дана младих!

Република Српска 12.08.2018 | 21:56
Шта садржи писмо Предсједнику?
Поштовани Предсједниче,

Користим прилику да Вам се обратим, док још обављате ту функцију, јер чујем да би на мегдан опозицији на предстојећим Парламентарним изборима за исту, могла да стане и премијерка Жељка Цвијановић у име владајуће коалиције.

А њу и не бих да чекам (уколико поштено добије већину гласова), да бих јој поставила ова питања, јер знате, по њеним критеријумима „животни вијек грађана Републике Српске знатно је дужи“ откад ви представљате власт, па би сходно томе могла да остави простора да ми одговори, а мој здрав разум одиста је знатижељан да што прије склопи поједине коцкице.



А знате, мислим да и није баш искрена. Бар посљедњи технолошки цик интернет претраживача Гугл, својим чудом од камере каже тако. Жељка и Ваша супруга са друге стране бетонске барикаде, међ` широком народном масом у Вашингтону, онако необавезно, пред Капитолом, `мјесто наводно у позваној свити о трошку гигантског САД-а, на чину инаугурације Доналда Трампа. И све то опет, онако необавезно, о трошку одвећ анорексичног буџета Републике Српске.

хттпс://www.ртвбн.цом/3849696/да-цркнес-од-смијеха-није-позвана-ангела-меркел-а-позвана-зељка-цвијановиц

Све се знаде шта је и како је, свако дјело дође на видјело.

Иако вјерујући у поштење рада Изборне комисије, такође добро плаћених посматрача појединих политичких странака на пребројавању листића, ипак желим своје дилеме разјаснити с Вама, док још имам времена, наравно. Кренула бих онако хронолошки, унатрашке.

15.01.2018. Емисија 5 до 7 (Алтернативна Телевизија)

Сучељавање младих владајуће партије (СНСД) – Сања Вулић, Живко Милуновић, са представником младих ПДП-а – Никола Дроњак , као и младићем из покрета РЕСТАРТ Српска – Стефан Благић. И два мјесеца од поменуте емисије бунт који су Ваши млади партијски пулени изазвали у мени, и даље не јењава. 

Двоје младих који су као лепезом млатили вашим промотивним пасошем Републике Српске који сте дијелили за дан РС-а 2018., а који притом не знају ни површину ове наше биједне и огољеле земље (или Вам половине БиХ коју жарко желе да одцијепе, а не знају ни колике им маказе требају). Живко Милуновић (!?) чији је политички дијапазон вербалног сучељавања са аргументовано постављеним питањем сведен на једва простопроширену реченицу: „Је л` ви не волите Републику Српску?“. 

Сања Вулић, по којој је за расељавање из ове наше Републике Српске очигледно највећи кривац ружа вјетрова (!?). Па Вас питам Предсједниче, да ли сте их Ви томе учили? И да ли ја мање волим своју земљу ако не дијелим Ваше мишљење? Или њихову глупост? Од њих тада ништа паметно и конкретно нисам чула, па Вас питам Предсједниче, како планирате да срежете куповину карата у једном правцу одавде??

<а хреф="хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=7ЈУЈПпиТXОо">хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=7ЈУЈПпиТXОо

Морам признати да је за крај одвећ минуле 2017. године на мене свакако најупечатљивији утисак оставио такозвани „гратис панорамски лет“ хеликоптером у власништву РС, за Светлану Ражнатовић, њеног насљедника који је ту прилику искористио за дријемку, као и неку тамо непознату жену (вјероватно звездину личну фризерку или шминкерку), под називом „Стижемо у БЛ“, како га је српска мајка на друшвеној мрежи Инстаграм описала (па затим обрисала, кад се прашина око истог мало слегла, но срећом похрањен је на многим порталима). 

Е сад, ако има неки лектор српског језика при Влади РС који може да ми објасни како ријеч која означава пут ка, тачније долазак негдје – „стижемо“, може истовремено да значи – већ бити ту, и обилазити „то“ нешто!?

И наравно, оно најважније питање, што сва та свита сумњиве прошлости, позамашних досијеа лети о државним јаслама? Био то како рекосте „гратис панорамски лет“ за звезду хуманитарку или то био нешто дужи лет на релацији Београд – Бањалука!?

<а хреф="хттпс://www.атвбл.цом/цеца-у-хеликоптеру-подигла-прасину-опозицију-у-рс-на-ноге/"> хттпс://www.атвбл.цом/цеца-у-хеликоптеру-подигла-прасину-опозицију-у-рс-на-ноге/

Обољеле лијечимо хуманитарним бројевима, а Ви новац расипате на пјеваљке, Предсједниче!?

Љето Господње 2014. Моја тада двадесетогодишња рођака Марија настањена у Источном Сарајеву, на свега пар километара удаљености од свога дома, само са оне друге стране, знате тамо у Федералном Сарајеву, око 22 часа увече добија два шамара од непознаог лица бошњачке националности (одокативно малољетног мушкарца, тачније дјечака), само из разлога што је њена пријатељица шетњом кроз град ословила Православним, српским именом. 

Знате Предсједниче, један од та два шамара приписујем Вама. Приписујем га сваки пут када се усудите да распирујете национализам и мржњу, нетрепељивост међу народима, са којим дијелимо ову капу небеску Босне и Херцеговине, хтјели Ви то или не, и свиђало се то Вама или не. Други шамар дефинитивно приписујем оној другој страни, но учили су ме да увијек кренем од свога дворишта.

Знате, мислим да је патриотизам који у својој великој мјери граничи са национализмом (који је погубан уколико државу дијелите са људима шароликих народности и вјерских припадности) само добар инструмент и кључ владавине, како Вас, тако и владајућих у Федерацији. Знате ли да је таква политика Социјалистичко Федеративну Републику Југославију побуцала на најгори начин, кроз грађански рат, етничка чишћења..?? 

Политика национализма, управо оно чему и данас нажалост свједочимо и чију поуку нисмо извукли ни након 25 година. Знате ли Предсједниче како са колегама са факултета који су на студиј у Бањалуку дошли из Федерације, који су бошњачке припадности с времена на вријеме проћаскам о политици? Погнуте главе. 

Погнуте главе ја, погнуте они. Погнуте јер нас је срамота лоших вибрација које вођство Републике Српске и Федерације БиХ непрестано одашиљу једни другима попут отровних стрелица (и јер се од нас очекује да будемо непријатељи).

И знате шта Предсједниче? Баш ме брига да ли се неко зове Азра, Анђела, Стефан или Самир, док у себи има чојство, душу и људскост. Све оно што нам политиком национализма свакодневно искорјењавате, све под паролом Завади па владај.

Истраживачки дух довео ме кроз времеплов yоутубе-а и до 2008. када сте ме баш негативно изненадили чињеницом да сте признали геноцид Срба над Бошњацима у Сребреници (!?). 

Обзиром да сте нарочито посљедњих година онако одсјечни у изражавању потпуно инверзног става по истом питању, питам Вас сад, који је Ваш коначан одговор (осјећам се као Тарик Филиповић у чувеном шоу Тко жели бити милијунаш) по питању Сребренице?

<ифраме срц="//www.yоутубе.цом/ембед/т5кдл8АСд_Y" wидтх="560" хеигхт="314" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен">

И тако идући уназад, дођох и до оних мучних, ратних година када сам била дијете. Знате, оних година за вријеме којих сте се, како то с поносом (!?) волите рећи, Ви бавили бизнисом (кад Вас упитају за поријекло поголеме имовине). И тако, увијек се сјетим сцене, када је тата из војне базе у Маховљанима, на двочасовни допуст, бициклом дошао до Борика (тада смо тамо живјели), у посјету породици.

Ни двадесет минута да је кренуо назад, сирене из Кампуса означиле су узбуну. Ваздушна опасност. Знате ли Предсједниче да тај страх да ли ће мој отац успјети, бициклом понављам, безбиједно стићи у базу, никад нећу заборавити и да га проживим истим интензитетом по сваком сјећању? Срећом, стигао је, што би рекли извукао се. Но браћа, очеви, дједови многих мојих пријатеља нису. Нису успјели да преживе тај проклети рат. Исти онај на који нас опет хушкате.

Па Вас питам Предсједниче, да ми још једном поновите, каквим сте се то бизнисом бавили и гдје сте били док се градила моја Република Српска? „ВАША“ Република Српска (коју сте приватизовали, ојадили), коју не вадите из уста и чије рођендане грандиозно прослављате?

Испод пасуса, у загради, примјетићете неке чудне хијероглифе. То су линкови. Уколико их копирате на било који претраживач (да не кажем Гугл, рећи ћете да тај исти има нешто против Жељке, Вас), дакле Интернет Експлорер, Јаху, Мозила Фајерфокс, отвориће вам се видео аргументација за свако постављено питање.

И за крај, обзиром да годинама користите јавни телевизијско радијски сервис (РТРС), а однедавно и Алтернативну телевизију као платно на којем ћете пројектовати филмове који величају Вашу поштену владавину, искористићу своје право да и ја искористим плашт, те се овај пут потпишем под псеудонимом, да уколико, понављам, опет поштено добијете изборе, по завршетку студија још више не унизим своје мјесто на Бироу рада. У борби са вјетрењачама  

С поштовањем,

„Дона Кихот“

(Б1.инфо)

Коментари / 106

Оставите коментар
Name

ух

12.08.2018 20:00

јој боже... дно дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петко

12.08.2018 20:28

Каква инспирација и глупости, пола нема везе с истином, посебно самар у Сарајеву због имена. Прице за малу дјецу. Додик није вриједан никаквих коментара, ово је сега, а у октобру рудоња свакако одлази , из РС у своју вилу у БГ.

Name

Ре Петар

12.08.2018 21:04

Петко, теби је веома добо јасно, као што је и мени и свима нама, али ти вјешто желиш умањити само један дио лошег односа предсједника према овој нашој напаћеној, покраденој и на ивици економског живота наше вољене РС, за коју се предсједник почео борити тек онда када је почео добро мусти (извините на употријебљеној ријечи), а да ли се зању борио, сви добро знамо да није у току рата и питање је да ли би сјутра да затреба, а многи су животе положили док су се неки богатили. Сваки коментар који и мало покушава станути у одбрану поменутог је сувишан, а ти си Петко један велики обожавалац истог и вјероватно си на исти начин се односио у рату.

Name

ТОРРО

12.08.2018 21:32

ДОНА, МНОГО НЕПОТРЕБНЕ ПАТЕТИКЕ !!! ИСТИНА ЈЕ ДА СЕ РАДИ О ОСОБИ ЧИЈИ СЕ КАРАКТЕР МЈЕРИ СА "МИНУС БЕСКОНАЧНО", ОСОБИ КОЈА ЛАЖЕ КАО ДРВЕНИ ПИНОКИО, ОСОБИ КОЈА ЈЕ ЈАКО ПРИМИТИВНА, НЕОБРАЗОВАНА И ВУЛГАРНА И ОСОБИ КОЈА СВОЈ УНУТРАШЊИ КУКАВИЧЛУК ПРИКРИВА ДРСКИМ И БЕЗОБРАЗНИМ ЈАВНИМ ИСТУПИМА. ОСОБИ КОЈА ЈЕ НА ВЛАСТ ДОШЛА ТЕХНИЧКОМ ГРЕШКОМ И ПУКИМ СЛУЧАЈЕМ И ТАКО ЋЕ СА ВЛАСТИ И ОТИЋИ... ДАКЛЕ БОЉЕ ГА ЈЕ И НЕ СПОМИЊАТИ И ТРЕБА СТРПЉИВО САЧЕКАТИ ДА ОВАЈ РУЖНИ СЛУЧАЈ КАО И СВАКА ДРУГА РУЖНА ВРЕМЕНСКА НЕПОГОДА ЈЕДНОСТАВНО ПРЕСТАНЕ И ДА ПОНОВО ОСВАНЕ НЕКО НОВО СУНЧАНО ЈУТРО !!!

Name

Мајмун

13.08.2018 05:26

Мајмун нас води. Али заслузили смо ми то.

Name

БИТИ ЧОВЈЕК

13.08.2018 05:49

Додик је кад је исина, кад је лаж, ОН је све што жели бити, има избор, слободан да одлучи. ОН је пун мана и грешака, савршен колико то жели, лабилан, стабилан, љуби и мрзи, страхује и страши. Додик не треба бити ништа ни 5 минута а може бити све читаво вријеме, Он не мора а може, буди што јеси - БУДИ ЧОВЈЕК. Бити човјек значи вољети и поштовати себе и све што постоји, живјети на начин да не штетиш себи и другима него да помажеш развој себе и других. Добар човјек је онај који не чини лоше, води бригу за заједницу и поштује све што му је дато у животу. Одувјек сам вјеровао себи. Одувек сам вјеровао САМО себи. Знам да сам Човек. Да иза сваке своје мисли коју преточим у писану и говорну ријеч стојим (али ЗНАМ да огромна већина (Балканске) популације прича Лажи, Глупости да удовољи себи, себи, и само себи... По било коју цјену)...И тако, остао сам Човек. Остао сам досљедан својим рјечима, које су одраз мојих Мисли, које ће бити преточене у Дјела. Јер ја сам ипак НЕКО. Они који мисле да су неко, који само просипају ријечи, који баљезгају и лупетају глупарије без реда и смисла, а да нису свесни ста заправо трабуњају.. НЕК СЕ ЗАПИТАЈУ КО СУ?

Name

ПИСМО МОМ ЗАМИШЉЕНОМ ПРЕДСЈЕДНИКУ!

13.08.2018 06:51

Читам већ дуг све постове о теби мој предсједниче. Ја и моја породица до пред ове изборе СМО ТИ ВЈЕРОВАЛИ И УВИЈЕК БИЛИ ЗА ТЕБЕ. ШКОЛУЈЕМ СЕ ДА БУДЕМ..КО АЛИ....Буним се против друштва у којем је могуће да један човјек не ради апсолутно ништа корисно и да заради милионе, док милиони који раде по цијеле дане једва могу осигурати довољно за јадно постојање. Вођење је вјештина којом друге увјеравамо да желе направити оно што ми мислимо да треба направити. Доброта произлази из карактера - интегритета, искрености, љубазности, великодушности, моралној храбрости и томе сличног. Више од свега, доброта је како се односимо према другим људима. Гријешити је људски. Повремено посрнути је уобичајено. Знати се смијати самоме себи је зрелост. МЛАДОСТ ЈЕ СРЕТНА ЈЕР ИМА СПОСОБНОСТ ВИДЈЕТИ ЉЕПОТУ. КО ГОД ЗАДРЖИ ТУ СПОСОБНОСТ НИКАД НЕЋЕ ОСТАРЈЕТИ. Смисао живота је сарађивати с другима на остварењу заједничког циља. Проблем је једино што нико не зна који је то циљ. Док истина путује цестом, лажи лете на вјетру. Ако не вјерујемо да најгори међу нама имају право на слободу говора, онда уопште не вјерујемо у слободу говора. Страх је главни узрок празновјерја и један од главних узрока окрутности. Побиједити страх је почетак мудрости. Увијек ратујте против својих мана, а његујте своје врлине. Нека сваку Нову годину ПРЕСЈЕДНИЧЕ дочекаш као боља личност. Боље је дискутирати о проблему без налажења коначног одговора него без дискусије дати коначни одговор. Анти-интелектуализам је константа која се јавља у политичком и културном животу, а храни се идејом да демокрација значи да је нечије незнање једнако вриједно колико и противниково знање. Ријеч 'вјера' ми представља проблем. Ја не вјерујем. Морам имати разлог за стварање одређене хипотезе. Ако нешто знам, онда то знам, стога не требам вјеровати. Људи ће заборавити што сте рекли, заборавит ће и што сте учинили, но никад неће заборавити како су се осјећали због вас ДРАГИ МОЈ ПРЕДСЈЕДНИЧЕ. Ако човјек јури за новцем, зват ће га ГРАМЗИВИМ; ако га покуша задржати, зват ће га КАПИТАЛИСТОМ; ако га безбрижно троши, зват ће га РАСТРОШНИМ; ако га никад не успије стећи, зват ће га БЕСПОСЛИЧАРЕМ; ако га ни не покуша стећи, зват ће га НЕАМБИЦИОЗНИМ; ако га стекне без рада, зват ће га ПАРАЗИТОМ; а ако ће га стећи након што је цијели живот поштено радио за њега, ЗВАТ ЋЕ ГА БУДАЛОМ КОЈА НИКАД НИЈЕ ИМАЛА НИШТА У ЖИВОТУ - то сам ја млад и спреман за живот. Живјети овдје не могу јер ОД ОВЕ СРЕДИНЕ (ЗОВИМО ЈЕ МОЈОМ ДРЖАВОМ) не могу добити ништа. Зато размишлам чим завршим бар средњу школу - ЧАО МОЈА ДРЖАВО! ВЈЕРУЈТЕ ПРЕСЈЕНИЧЕ ЈА ИМАМ ТЕК 19 година.

Name

Ре за Писмо...

13.08.2018 11:04

Цему тако добар текст адресирати на Додика. Није он тип за садрзајне текстове, он воли паре. Сасвим просто. Он ти је лик из Кустурициних филмова....бијели сако и златан зуб. И ниста висе. Сви образовани и паметни који га подрзавају за то су добро плацени и зато су уз њега. Сасвим просто.

Name

Ре РЕ ПИСМО

13.08.2018 11:52

Мислим да је ПИСМО МЛАДИЋА ОД 19 ГОДИНА ТРЕБАЛО ОВДЈЕ. МЛАДИЋ ЈЕ ИЗНИО СВОЈ ЛИЧНИ СТАВ, ОСЈЕЋАЈ. ЖЕЉЕ. ..СВАКА ПОХВАЛА ЗА ТЕКСТ а теби Ре поруа: НАПИШИ И ТИ СЛИЧНО - О ТОМЕ ШТА ЋЕМО ДА НАМ ОВАКВА ОМЛАДИНА НЕ РАЗМИШЉА О ОДЛАСКУ.

Name

Сања, ти ли си?

13.08.2018 14:13

Изгледа да и даље остајеш при Дубаију :-Д

Name

Крле

12.08.2018 20:04

Браво!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тукиц

12.08.2018 22:02

А 800 000 становника у нашем ентитету. Живимо као стока. Могли смо бити као ......нема везе ко.......у ког год упремо прстом свак је бољи од нас. Захваљујући Рудоњи и његовим кумовима и кумицима.

Name

сека

13.08.2018 17:08

Све што је у тексту написано стоји. И односи се на све владајуће структуре и у РС и у Федерацији. А могло би се писати и писати. Док је свако од нас чекао свог са ратишта. А није мали број оних који су натјерани да ратују, нису жељели. И ова политика хушкачка поново позива на рат нашу дјецу, мужеве, браћу. Без обзира звао се Петар, Мујо или Илија..... да ли им то треба дозволити народе. Поштени народе, напаћени, гладни али честити народе без обзира на припадност било којој вјери или чему већ.

Name

Бјелобрк

14.08.2018 09:05

Свака ти част дијете. Имам два одрасла сина приближно твоје генерације и поносан сам отац из разлога што размишљају идентично као и ти и никога не мрзе.Бити ће наша дјеца грађани свијета а они који у дјецу усађују зло и мржњу дабогда им се сјеме ископало и дабогда им немо ко насљедити виле на Дедињу. Кад акобогда пођу Светом Петру на рапорт неће моћи ништа понијети са собом а остаће и живјеће српски род и без њих.

Name

Вебер

15.08.2018 16:46

Зар не би на Уставном суду могло да се покрене питање давања концесија на природне ресурсе: давање Станара страној корпорацији, давање Угљевика, давање Гацка, рудника жељезне руде Љубија, рудника Сасе. Па да видимо по којим то законима је страна корпорација могла да концесионо дође у посед наших природних ресурса као да се то ради од државној електропрвреди. Да видимо који ће то суд да одобри, да видим који ће суд да направи хиљаде милијарди штете народу и држави дајући страним корпорацијама толико вредне руднике. Исто је и са концесијама на налазишта нафте, гаса, литијума и осталих вредних хемијских елемената. Који суд и како то може оправдати? Па додик је у оној емисији пред нову годину вама рекао ми смо морали да дамо рудник Станаре, јер ове термоелектране не испуњавају еколошке узслове због високе емисије штетних гасова и њховог технолошког вијека трајања који је при крају, а ми немамо пара да сами градимо. Ето то његово оправдање. Исто се покушавало са давањем слива Горње Дрини страним копоарцијама РВИ итд. Па нисмо ваљда сви издајници, уништитељи који ћемо се продати корпорацијама, финансијском капиталу, економским убицама. Ваљда у овоземлајском животу постоји нешто вредније од новца због чега вреди живети. Нећемо ваљда бити најгора хуља од свих поколења која су дошла након толико векова борбе за ослобођење и опстанак на нашој земљи. Зара да довзолимо да нас ове странке овако без отпора уништавају поткупљући све. Зар је могуће да сада хоће да сада хоће да узму сву нашу земљу и природне ресурсе. Ајде да видимо који ће то судови и судије оправдати. Који ће то судије да оправда отимањерудника Станари, Угљевик, Гацко, Љубија, Сасе и толиких река. Онда ће и те судије доћи на ред да се и њима суди. Како то да сви наши преци који су се борили против туске, аустроугарске, немачке и других окупација нису били толико похлепни да се продају и предају, да признају окупацију, и окупатору дају све што је било на земљи и под земљом. Сва ова питања теба јавно свим политичким субјектима, свим странкама и власти и опоције поставити да се јавно изјесно, јесу ли они за давање природних ресурса страним корпорацијама, или су да то остане у власништву државе.

Name

Ненад Цетојевиц

12.08.2018 20:06

Потписујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајина лука

12.08.2018 20:07

Ће да га погоди у срце ово писмо само тако !!!! Али чекај !!! Он нема срца !! Па кад нема срца према родитељима који већ пет мјесеци траже правду за свог сина како ће га ово писмо онда погодит? Све је ово без везе !! Све је ово пресипање из шупље у празно..Нема овдје живота .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тим

12.08.2018 20:09

Само за Вукоту гласати.....то је награда за младе, радне људе, пензионере, за све који су постени и цестити као Вукота.....а највеца казна за ове "аферасе"...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тим

12.08.2018 20:35

Ђе ћеш за то говедо гласати? Јеси ти луд?

Name

Ре

12.08.2018 20:43

Никад ни један вук није имао санси против цопора вукова..Поготово против оних који хоће да заштите своју “територију” . Вукота је још један великосрбин . Ако такав остане а све се чини да хоће какве ће он промјене моћи урадит. ЕУ ће тражит све оно сто од Додика су тражили или тразе. А то је градјанска БиХ и укидање конструктивности народа. Шта то знаци ? Већина влада мањином.

Name

Г

12.08.2018 21:42

Само Вукота или агонија се наставља. Вукота има и политицке снаге и мудрости, а фала Богу и младости, зивота, да ствари уцини бољим и прихатљивијим за вецину народа.

Name

Ре тим

12.08.2018 21:44

Луд ти је цаца који има пензију од 300 марака и направио те тако безобразним да писес глупости.

Name

Ре тим

12.08.2018 21:45

У праву сте, свако постен це дати глас за Вукоту и СДС јер су они најбољи

Name

Мицо Д

12.08.2018 21:45

Пуна подрска Вукоти

Name

бања лука

12.08.2018 21:46

За Вукоту це сваки постен цовјек дати глас, јер је Вукота без афера.

Name

Финале

12.08.2018 21:47

Подрска Вукоти

Name

Xxx

12.08.2018 21:47

У октобру ВУК побједјује.....

Name

РЕ КРУГ У КРУГ

13.08.2018 04:43

Знаш ли зашто НАРОД КОЈИ ЈЕ ДОШАО СВЈЕСТИ О "ВЕЛИКОМ ШЕФУ" неће њега за владара, Сигурно не знаш да је само твој Шеф највећи простак од прмијера у окружењу. Напр. када си Вучћа видио под шатром да пјева без имало слуха, кад си видио Вучића да псује и потеже "ону ствар" на свој НАРОД, кад си чуо Вучића да простачкии и нељудски блати своје пртивнике...Знај да је сам Вучић скрену пажњу Шефу на његово понашање. Не једном него више пута. Поготв у посљедње вријме када "МАНИРИ ТВОГ ШЕФ" изашли изван сви оквира - ЗНАЈ ДА СВИ СА СТРАНЕ ВИДЕ ДА ТИ ЈЕ ШЕФ ОБОЛИО, АЛИ НЕ ЗНАМ ОД ЧЕГА....СТРАХ, ПАРАНОЈА, ПАРАНОЈА, СТРАХ,...да нема овог НАРОД БИ ГА РАДО ПОНОВО БИРАО ЗА ВЛАДАРА.

Name

Јенн

13.08.2018 05:55

овдје су све Вукотини ботови :) Веома лице на СНС ботове! Теско нама свима додјете ли ви на власт.

Name

Ре Јенн

13.08.2018 07:00

НИСАМ НИКАКВ БОТ, НИСАМ НИЧИЈИ, САМО САМ СВОЈ, ЗНАМ ПРИМЈЕЋИВАТИ И ИМАМ САМО 20 годин; НЕМОЈ МЕ ТИ УЧИТИ КАО ТЕБЕ ТВОЈ ШЕФ, ШТА МОГУ, ШТА ХОЋУ, ЗА КОГА САМ, ПРОТИВ КОГА САМ...ПА БОРИМО СЕ ЗА СЛОБОДУ И ДЕМОКРАТИЈУ БАР СВОЈЕ МИСЛИ.

Name

ааа

13.08.2018 08:11

За Вука и срцем и душом, напријед Вукота!

Name

Напријед

13.08.2018 08:13

Напријед Вукота српски роде, с тобом право до слободе!

Name

Ре

14.08.2018 17:34

Увијек се зналу у природи шта је ВУК и шта ће бити кад удари на СНСД- ОВЦЕ . За ВУКоту .

Name

Круг

12.08.2018 20:13

Фино ти ј ово СзП срочила .Требала си само писати у круг. Да то Миле мозе ка к.рац набити .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

13.08.2018 02:25

Хахаха краљ

Name

Зна ли премијер што је ДОБАР УЧИТЕЉ?

13.08.2018 05:29

Само кратко. Ја би да је тога још, да се дуже чита.Али и ово је довољно - пролазна оцјена (2). Ово је текст о радницима који су једни другима били подршка и у весељу и у тузи, о прековременим сатима који се немилице туку, не би ли се имало за дјецу школоват, прича о поносу ДЈЕЧАКА који с гуштом казују како њихов отац зна радит као ЧИСТАЧ НА УЛИЦИ. Отац радник, отац шчистаћ улица, отац зна и поштује мог учитељу, он га уважавао и о њему водио више рачуна него о себи, прича о жуљавим рукама и прича о клинцима који су, једноставно, поносни на таквог оца јер сам ја ИМАО ДОБРОГ УЧИТЕЉА - који ме данас учини човјеком. Прича је ово о добу кад се чинило да учо, одијело, докторска кецеља и наочале ОДАЈУ ЛИЧНОСТ, и знају живјет у некаквом суживоту, свјесни да једни другима нису сметња, већ да једни другима требају. Па и кад би се догодила каква "учитељица" која се не може начудит како је мали тако пристојан и добар ђак, а старци су му радници, био је то више инцидент него правило. Данас је, дакако, све другачије. Данас је таман тако да нервозни возачи у скупим аутима газе СВОЈ НАРОД, НАРОД НА ТРГОВИМА проследује гладан јер није добио плату мјесецима. Данас се о ДОБРОМ УЧИТЕЉУ (с врха власти) не говори као о умјетничкој дисциплини, народном неком благу којег би се дало заштитити, ако ће, дакако, почети зарађивати. НАПРОТИВ ДОБРОГ ОЦА ВЛАСТ БЛАТИ, ОПТУЖУЈЕ И ЊЕМУ ПОДМЕЋЕ ДА ЈЕ ИЗДАЈНИК СВОГА НАРОДА... Данас се СВОГ УЧИТЕЉА одричемо горе него какве шуге, и стишћемо палчеве да још мало творница купи макар ко... А то могу само они који никад нису видјели с колико њежности мати крпа оне рупе од РАДОВА НА УЛИЦИ, и како њежно руком прелази преко плаве, грубе тканине док је слаже након пеглања, јер мисли да је нико не види. К врагу, да ова екипа на челу с ДОДИКОМ макар једном такне ту грубу тканину, можда би коначно све схватили. Схватили би да су УЧИТЕЉИ одгајали људе, али живот нас ДАНАС ВОДИ ДА ГЛАВИЊАМО ДА НЕ ЗНАМО НИ КУД И КАКО.

Name

Ре Круг

13.08.2018 08:16

Копирас свог газду. Прескоцио си основно образовање!

Name

куку нама са нама

12.08.2018 20:21

ј...бе се њему за овакве прозивке,а и свим осталим,кад засједну на положај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брига

12.08.2018 21:17

Рудоњу ,за критике и аргументе...цовјек је излетио из винкла ,све је устању урадити само да се техерана докопа...да тамо поцне просипати своју памет ,док га амери и британци не отресу ,отрес це га ,одслузио је своје ,распродао све ,народ завадијо и отјерао по бијелом свијету... ако ,га ко мозе вратити у винкло...

Name

Луфт Хамза

12.08.2018 20:25

Многи не контају да је све ово само јос један ,,Нагорно Карабах,,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

www.независникандидат.инфо

12.08.2018 20:29

Ово је за анале! Овако нешто паметно и чињенично одавно није написано! Ауторка даје до знања да још има наде! Ауторку јавност треба да предложи за Нобелову награду! Хвала Ауторки...!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЈВ

12.08.2018 22:32

Слазем се, ово је маестрално... Бравооо!

Name

ре

13.08.2018 02:28

Била дијете у рату а још студира?!? Знаци има јој око 30 и умјесто да “чисти” испите она се бави Додиком.

Name

@ре

13.08.2018 12:52

А циме се ти бавис и ста је поента твог кењања овде? Немој скретати са теме, а има их пуно, аргументованих... Она це бар заврсити факс кад год, а дотицни је свој купио...

Name

Феар

12.08.2018 20:31

Издрзи Додо, Босанци су уз тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Феар

13.08.2018 05:04

и Цроација , од рођења . Дервента се тобом поноси и рођаци жандари старе Југославије.

Name

Оља

12.08.2018 20:34

Покваристе "самаром" све. Таман и да је стваран, несто се друго, много вазније, уз њега провлаци, а то никако не ваља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доктор

12.08.2018 20:35

Браво свака цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТУДЕНТ ИЗ САРАЈЕВА

12.08.2018 20:39

НО КОМЕНТАР.ПИСМО ЦЕ АНАЛИЗИРАТИ ЛУКАЦ ЗА ДОДИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

14.08.2018 18:38

Шта је НО КОМЕНТАР, 'леба ти оног меканог?

Name

мима

12.08.2018 20:42

Браво!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Румунија

12.08.2018 20:46

хттпс://www.б92.нет/инфо/вести/индеx.пхп?yyyy=2018&мм=08&дд=12&нав_цатегорy=78&нав_ид=1430165

ОДГОВОРИТЕ
Name

Овдје

12.08.2018 20:47

Има истине а има измисљених лази. Да је будзет анорексицан па не би се увецале пензије колико толико. Није све тако црмо као сто многи представљају стање у рс. Па има тога 8 сто ваља у рс а ви засљепљени болесним лазима не видите то. Како вама као српкињи не смета кад нас на босанск ппорталима називају геноцидасима и слицно а смета вам кад нас председник зестоко одговори на увреде. Сто се цеце тице та прица уопсте не стоји. Да нас додик не брани од сарајева и странаца зивјели би одавно као у турском царству и ако признајем рјецник му је некада примитиван страсно. Сто се тице Зељке погледајте њену биографију и ста је све радила и гдје. И ским се све састајала у политицкој каријери. А ви је знате само врједјати са најгнуснијим лазима без и једног правог доказа. Ови неандерталци сто се јављају на овај портал су најобицнији улицари. Са много тога се слазем с вама у писму а са неким стварима и не

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Овдје

12.08.2018 21:01

Па колико је само дјеце убијено у протеклом рату колико је богомоља срусено колико куца срусено колико народа протјерано колико народа рањено имас бројеве све три стране колико је кога погинуло и које старосне доби колико цивила па упореди

Name

Ре

12.08.2018 21:03

Хахахаха хајде се поклопи, цуј расле пензије, па дизу кредите мамлазе.. видис ли да покусавају добити изборе јефтиним триковима..

Name

РОМАНИЈА

12.08.2018 21:10

Ти се убиј кад ти је уцитељица из неке сеоске сколе инспирација, твој СНСД и Бисерка су српски народ вратили у камено доба, док они пљацкају народ и србују у јавности лазно, Федерација је отисла 300 година испред РС , то се итекако види по свему. У октобру твоји црвендаци падају а ти плаци од муке. Зивио Вукота

Name

Бања Лука

12.08.2018 21:40

Ти портали пису само о цињеницама, на које нас народ змири.

Name

Бајина лука

12.08.2018 21:52

“Да нас додик не брани од сарајева и странаца зивјели би одавно као у турском царству“ Е сад хајде објасни у којем то Срби царству живе тј. њих већина ? Па у џунгли се већи ред познаје ако ће мо око тога. Сто толико Срба масовно иде код тих странаца гдје ето сасвим случајно и Турци живе а странци нису по теби добродошли на ове просторе . Како то да Вучић и Дациц моле Турке да им економски помогну а овдје као не може ? Јесте ви већи Срби од оних са десне стране Дрине ? Ви као народ због тог болесног менталног склопа пропадате . Нећу ово нећу оно а на крају ? Иди се лијечи код неког доктора али озбиљног без купљене дипломе .

Name

Ззззз

12.08.2018 21:57

Ста ти рече па оста зив..АЛАПАЧО..КОДА КОГА ЧУВА УУУУУ ОД САРАЈЕВА УУУУУ,ЗЕЉКА ПОЛУТАКА,ШПИРИЋ ЗЕНА МУСЛИМАКА ГОЛИЋКА ОД ОЦА МУСЛИМАНА ИТД,,да ти. Ненабрајам онитхе цувају србе МЈЕСАНЦИ ,МИЛЕ ЦУВА ПАРЕ,ФОТОЕЉУ ИТЕРЕС И ЊЕГОВИ АФЕРАСИ,своје итересе..недај бозе даме они висе цувају па макар отисо у ПМ.велис Повецавају пезије јој Будалетино од ММФ знации кад небудее Миле мицемо несqтати, у РС.

Name

Немам име

12.08.2018 22:18

Додите у Сарајево и просетајте .Сарајево није турско царство вец главни град БиХ у којој и ви зивите.Сарајеву не смета србски народ вец Додикова ратнохускацка политика.Коме је висе до рата?!

Name

Ха

12.08.2018 22:34

Рајко ти ли си?

Name

Ре(овдје)алитиц

13.08.2018 01:51

Де мало прикане погледај yоу тубе како твој прецједник казе да је био геноцид у сребреници. Де мало уразуми се кад прецједник дезертер зели да буде патриота. Будзет РС је исцрпљен. Само сендвицари попут тебе могу вјеровати у повецање пензија и плата. Засто неспусте цијене горива кад је барел нафте појефтинио. Неволим црвену секту, неволим милокрада и зељка. Ко воли да млати патриотизмом нек то ради али без мене. Ја цу радије ко миле некад, ици даље а ви ратујте . Ионако незивим ту гдје ви зивите. Сретно вам било.

Name

Ненад Цетојевиц

13.08.2018 05:13

О генициду прицају ови у Сарајеву а ови и Бањалуци некада признају а некада оспоравају. Све по политицкој потреби,па и сам Додик једном признаје па једном не. Тако и у Сарајеву једном дигну велику галаму па онда се усуте јер су и они сами криви за те злоцине. А засто о томе расправљати око цега свако има своје мисљење јест био и није био. То показују и једни и други своју неспособност да обезбједе градјанима бољи зивот док се они бахато богате. Примјер Мунира Субасиц Насер Ориц Бакир и други али ми на све пристајемо само да нас лазу. Сто нас висе краду и лазу ми их висе волимо.

Name

Ре ре овде

13.08.2018 05:40

Ја не могу да схватим да људи све мијесају рат и мир није исто.У рату побијено оволико па ста ако је сад неко погинуо у миру. То је оно ко на поцетку рата када су психопате у политици говорили па ста нека се гине у рату па гине се у саобрацају. Ми смо болесни народ и болесни и охоли

Name

у овом дијело

13.08.2018 07:45

Толико је неписменог свијета, да је просто немогуће схватити шта се жели рећи. А, што се тиче суштине: престаните више са препуцавањем националистицким. У противном вас питам: како гледате на то што велики број наших људи ради у Федерацији. Јер у РС, бар у истоцном дијелу, нема институције у којој је могуће зарадити велику плату. Осим појединаца на врху неких фирми и предузећа, који су наравно блиски власти. Сви тражите да вас неко брани од нецег, а сањате да вам је тамо посао. Тотално лицемјерно. Зашто наши политичари, они пријашњи , а и ови, не уредише и економски не ојачаше овај наш Ентитет па да овамо људи долазе да раде за добру плату, а не да одлазе. Ето, ми смо и у Федерацији, и у Словени,и у Србији,и по цијелој Европи. Ринтачимо, а нико нам не ваља, само ми ваљамо. П.С.По дану ћу ја фино радити у некој лијепој згради за добру плату, а ноћу ћу распалити на друштвеним мрежама пожељну реторику.

Name

Ђорђе

12.08.2018 20:47

"Дан Младих" наша дјеца прослављају данас широм Европе и свијета...

ОДГОВОРИТЕ
Name

За сваке изборе

12.08.2018 20:50

Говорите да су покрадени. Јел доказано и једне године да сте у праву

ОДГОВОРИТЕ
Name

абоб

13.08.2018 08:07

Сви знају да се договоре за сваке изборе али јавно као нема договора а само се врте у круг од рата па до данас па зато народ и неце висе да излази провидни су а једни те исти се врте и увезани са бизнисом лоповским а за народ представе е па зато нас је сад 800 хиљада па изволите и даље али без младих млади одлазеееееееее а ви узивајте у 16 вијеку

Name

За абоб

13.08.2018 12:36

Глупости саме

Name

!

14.08.2018 18:51

Паметњаковићу, шта су глупости? ЈЕСУ ГЛУПОСТИ ОДШТМПАНИ БРОЈ ГЛАСАЧКИХ ЛИСТИЋА ВИШЕ НЕГО ШТО ЈЕ БРОЈ ГЛАСАЧА, јел владајућа гарнитура већ најавила да це покрасти камионе, већ они имају план за крађу и то наравно све дају јавно ДА ЋЕ ОНИ БИТИ КРИВИ као и оне сподобе НА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈИ када су изашли у јавност!

Name

Требињац

12.08.2018 20:53

Одавно нешто боље и писменије нисам прочитао. Браво! А ови црвендаћи су очигледно слијепи и на видеоаргументацију, јер, ружичасте наочале. Још једном, браво!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дали ти

12.08.2018 21:01

Уопсте знас колике је милионе додик уплатио за обољеле колико хуманитарних вецери за обољеле. Колико породица сиромасних је помого. А ста фали хуманитарним бројевима зар то није један вид оомоци угрозенима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјенерал

13.08.2018 05:23

Јер он то из свог џепа?

Name

јест како није

13.08.2018 06:14

Помогао будзетом који је повецао на 10 милиона.А паре у будзету нису његове, вец моје колико и његове.Тако да сам и ја велики хуманитарац,мозда и веци посто сваке године цетири пута дарујем крв.Бруко једна!

Name

За дјенерала

13.08.2018 10:16

Измедју осталог и из свог дзепа. Поуздана информација. За овог сто даје крв лијеп гест и за похвалу ал дај процитај јос једном ста сам написао у коментару. Мјесас ствари

Name

браиндамагед

12.08.2018 21:16

Каква најезда црвених ботова и снсдовских подгузних мува, спомиње се ту и цување нас и подизање пензија и одбрана РС и како би да није Рудоње зивјели у турском царству. Све небулоза до небулозе, спомиње се и овај самар који им смета, јер црвена банда зиви далеко од ентитетских линија, а исте не смије преци ни за сво благо овог свијета. Та велицина и заститник није за два мандата посјетио ни једно повратницко српско село било гдје у федерацији. Па стоко црвена јел ти људи нису за вас Срби? Лако вам је свима србовати из БЛ и Лактаса и бусати се у прса, ајде да вас видим који смије у Боцињу отици гдје такодје зиве Срби само са вехабијама у истом селу и преноцити једну ноц дам му ста год хоце. Мисеви су то највеци устрасени силе се само кад су у вецини дискриминису и друге багателису, а не мозе им до имбецилног мозга доци да це се то исто тако вратити њиховим сународницима тамо гдје су незастицени и у мањини. Одговоран политицар би испостовао другима сва права тамо гдје га се пита а онда би са цврстим аргумwнтима и адутима имао сво право да захтијева истоза своје сународникеу другом ентитету, а ови црвени изроди гласају против конститутивности Срба у хрватским кантонима зарад сицардзијских интереса и пословних комбинација са истим. Бандо ниста вам свето није образа немате мрве једне, цојства ни атом, а за јунаство ни цули нисте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ффф

13.08.2018 05:29

мир сулејмане

Name

Да се зна..

13.08.2018 06:06

Чојства и јунаштва нема. Нема га одавно. Остало заковано у епским народним пјесмама. И нигдје више.

Name

Ре(браиннотдамагед)алитиц

13.08.2018 06:29

Потписујем

Name

ре Браин....

13.08.2018 07:51

Све тацно. А за ффф: шта ти знаци то: Мир, Сулејмане. Дај аргументе, да чујемо и твоје цијењено мишљење и колико си писмен да видимо.

Name

Бања Лука

12.08.2018 21:44

Драгом посиљаоцу овог писма: не знам ко си, али дијелим твоје мисљење. Хвала богу па су некоме оци отворене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАЗО

12.08.2018 22:04

Види КРАВЕ ОД ЧОВЈЕКА КАКО ЈЕ ДОСЛИЈЕДАН! ФУЈЈ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВАХИДБ

12.08.2018 22:06

То је Миле кад му затреба ТАКАВ ЈЕ ЋОВЈЕК ДА ПРИЗНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

13.08.2018 01:16

Па добро Додик ево овако да те питам ко цовек нецовека.. на власти си вец 12 год па имас ли имало образа да сам одес?? Но немас. Али ево овај конентар да буде уклесан у књигу !!! Падас ове јесени !! Одговорно и проверено тврдим !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

13.08.2018 04:31

Све истина али и први коментар говори о интерсним присталицама и јефтиним лицностима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

13.08.2018 05:12

Без обзира на све, свака цаст на храбрости а и на доста аргументованих детаља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пм

13.08.2018 06:30

Овде се стално пише у множини ми ово ми оно ми смо живимо као стока ми немамо ми смо на рубу глади итд замолила бих све да пишу у своје име а не у име свих грађана Р.Српске јер ја се не осећам тако .Хвала лијепо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобар

13.08.2018 07:15

Једно од бољих писама икад написаних! Свака част!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аида

13.08.2018 07:19

Браво ,, Дона ,, !

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

13.08.2018 07:33

Баја не одлази назалост као и сви остали политицари ове РС и БиХ ми одлазимо обицни градјаникоји немамо од цега да зивимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА Овдје

13.08.2018 07:48

Дусо,није овај портал за тебе.Теске лази и измисљотине ми на овом порталу НЕ ПОДНОСИМО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За овдје

13.08.2018 10:25

Хвала за ово дусо. Највисе не волим људе који су засљепљени и слијепо водјени једним порталом и једном политиком. Кад неки политицар да неку изјаву којег ти не волис удји у сустину и дубину онога цега је рецено. Па суди. Немој слијепо бит засљепљена-о једном политиком

Name

Вук

13.08.2018 08:01

Браво госпо-дјо(дјице) све сте то љепо написали ,има тог јос пуно дасе казе о пропустима г_дина трактористе из лактаса

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Пм

13.08.2018 08:13

Није теби добро.Најгоре је кад не примјецујес људе око себе!То ти је болест,једна од најтезих.Потрази помоц,са октобром це ти се јос висе погорсати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ооо

13.08.2018 08:29

Сви смо ми Дона Кихот, у писму је казано све ста народ мисли и осјеца. И псеудонин који користис је доказ до које мјере резим иде. Браво, дјевојко!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сретен

13.08.2018 09:16

срецан сам сто сам неписмен и глуп!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дода

13.08.2018 10:35

Срецан дан младих!! На све цетири стране свијета растјераним од новокомпонованих бораца за народ ! Види им се уцинак борбе за народ бас!!!! Зато су постали милионски богатаси новокомпоновани у рату и после рата постадосе пљацкајуци свој народ под окриљем национализма стјерали у торове локалне кабадахије остаплери предратни пропалитети и сва багра у рату настала дно дна

Name

Ре СРЕТЕН

13.08.2018 12:21

Управо због таквих неможемо постићи ништа.Или си заиста неписмен и глуп или си БАЈИНА ШКОЛА КОЈА САМО ТРАБУЊА У ПРАЗНО. НЕМОЈ СЕ СРАМИТИ, БАР ДАНАС ИМАШ СЛОБОДНО БЕСПЛАТНО ШКОЛОВЊЕ - А КОД БИСИНОГ МИНИСТРА МАЛЕШЕВИЋА СЕ МОЖЕ КУПИТИ И ДИПЛОМА ДОК СИ РЕКАО КЕКС.

Name

Сарајлија

13.08.2018 14:31

Све потписујем сто је господја рекла, сем ових самара, цитав рат сам прво од 14/18 година на првој линији у сарајеву, на марин двору, и тад ме ,а и сад боли нека ствар како се неко yове, дал србољуб, дал кристијан, или мухамед, битно јели цовјек, за самаре не вјерујем, јер је мој колега из фирме у којем радим србин Срдјан, а могу и презиме реци, и улицу гдје на алипасном зиви, и поноси се и свугдје говори да је србин православац, а и ја ко Алмир се тим поносим сто то мозе урадити, у сарајеву ради пола републике српске, и против неких смо медјусобно и ратовали, и нико их рузно ни погледао јније, питајте људе који раде, а невјерујте дебилу од додика и гебелсовој ртрс, посто додик је био сверцер у прослом рату, нек му неко објасни да рат није холивудски филм, него велико срање, јад, биједа, патња, која је била највеца глупост у историји људског рода, јер смо сви у Босни толико слицни, а тако мало разлицити, те хумор, те доброта, само елити одговара квазинационализам, ради богацења, и да би избјегли затворе, људи драги, нит це нестати РС, нит БИХ, дајте да јос мало проyивимо ко људи, ако ниста наса дјеца, да не перу њемацка говна, и да их не гледамо на сликама, и од љета до љета.... ДОСТА ЈЕ ВИСЕ ФАКАТ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

росуље

13.08.2018 23:34

Живио!

Name

Е "Предсједнице"!!!

14.08.2018 08:55

Од првога дана твога предсједниковања, нисам те дозивљаво као свога предсједника. То, не због мене, вец због тебе. Одавно, боље реци од поцетка твога предсједниковања, заједно са представницима власти у посавским опстинама, радио си за стварање 3. ентитета. Неки су, на поцетку, о томе писали, али ево данас је то цињеница. Па ако си продао јасеновацку градју о погрому над србима и...л, онда је јасно да мозес уцинити СВЕ па продати и зиве србе у Посавини или било гдје. Богу се молим да тебе и твоју породицу "награди" према заслуама твојим. Бице тако ако Бог да.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лијепо

14.08.2018 13:09

Лијепо, значи тако Дон Кихот. Претпостављам да ће сад и неки Санчо Паса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

14.08.2018 13:29

МЕНЕ УОПШТЕ НЕ ЗАНИМА, ни шта ти радиш, ни колико си покрао, ни колико си отео, утајио, продао, ни за колико се ти продајеш, ни како се зовеш ме не занима, МЕНЕ ЗАНИМА, ДА ТИ КАО ПРЕДСЕДНИК(ЈОС КОЈИ МЈЕСЕЦ) ОВЕ назовимо је државе, РИЈЕШИШ УБИСТВО - а знаш да је убиство - рече ти - Шта хоће Д.Д. убили му једно дијете... И ЗНАШ ДА СУ У ПИТАЊУ ВИШЕ ПОЧИНИОЦА ЈЕР рече ти множину - ˝УБИЛИ˝, ДА КАЖЕШ КО СУ, ЗБОГ ЧЕГА, ЗАШТО, КОГА ШТИТИШ, ОТКУДА ТИ ПРАВО ДА ШТИТИШ, ОТКУДА ТИ ПРАВО ДА ОМАЛОВАЖАВАШ ЖРТВУ ЗЛОЧИНА, РОДИТЕЉЕ И ЉУДЕ КОЈИ САМО ХОЋЕ ДА УБИЦЕ НЕ ШЕТКАЈУ СЕ МЕЂУ ГРАЂАНИМА - или тебе БАШ БОЛИ КУ*** ЗА ГРАЂАНЕ А? Ако те боли - ИЗЈАСНИ СЕ ЈАВНО, СВАШТА ТВОЈА УСТА ИЗГОВОРИШЕ - НЕЋЕ ТИ НИ БИТИ ПРОБЛЕМ ИЗГОВОРИТИ И ТО! Па да завршиш мандат КАО НЕКО ИОЛЕ НОРМАЛАН, да те памтимо ко нормалног председника а не ... СА ДИЈАГНОЗОМ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

14.08.2018 16:39

Писмо садрзи спремни ствари са братиом и право фоца Ронхиле само немојте заборави ти вратити народу сто сте покрали и оплацкали од народа да вас врацају из Фоце да вратите народно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

говори

14.08.2018 19:06

КО СУ УБИЦЕ? ГОВОРИ-КОГА ШТИТИШ-ЧИЈЕГ СИНА-РОЂАКА-КУМА-КУР**? ЋУТЊОМ не умањујеш злочин, ВЕЋ СЕБИ СТАВЉАШ ДЕКЛАРАЦИЈУ НА ЧЕЛО-ДА СИ И ТИ КАО ПРЕДСЕДНИК КРИВ! Изјавио си - .... УБИЛИ МУ ЈЕДНО ДИЈЕТЕ??? САД КАЖИ ГРАЂАНИМА КО СУ ТИ ЗЛОЧИНЦИ КАДА ВЕЋ ЗНАШ ДА ЈЕ УБИЈЕН???????????????????????????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одакле си селе

15.08.2018 07:13

Ко Јос мозе њему И зељки да вјерује ,Али има статус нормалне особа,народ умире млади људи а она зивотни вијек се повецао.Он признао да је био геноцид а сад би опет да исправља у скупстини пљује па лизе,страсно какво лицемјерје.

ОДГОВОРИТЕ