Луда Јувентусова журка! Роналдов гол на дебију!

Навијачи полудели за Португалцем, Дибала дао два комада! Традиционални меч првог и Б тима Јувентуса у месту Вилар Пероса завршен као и претходних година, уласком навијача у терен.

Фудбал 12.08.2018 | 20:40
Луда Јувентусова журка! Роналдов гол на дебију!
Кристијано Роналдо је стигао! Навијачи Јувентуса први пут су га видели на терену у дресу Старе даме, а Португалац им је одговорио голом у традиционалном пријатељском дуелу са Б тимом у месту Вилар Пероса.

Меч је, опет традиционално, прекинут у пре 90 минута, када су навијачи утрчали на терен како би поздравили своје миљеника и добила бар неки део опреме.

Из овог месташца надомак Торина је породица Ањели, која је власник Старе даме, па се тамо сваког лета организује овакав сусрет.

Малени стадион Комунале био је тесан да прими све навијаче заинтересоване да виде Роналдов деби у црно-белом дресу, али и то како би могао да изгледа овај “нови Јуве”. 

И као у неком холивудском сценарију, управо је Роналдо постигао први гол на мечу у седмом минуту када је избегао офсајд замку и рутински затресао мрежу на одушевљење навијача.

Десет минута касније Јувентус је дуплирао предност после аутоголаКапелинија, а потом је Пауло Дибала са два поготка, у 31. и 40. минуту, а коначних 5:0 поставио је Клаудио Маркизио у 53. минуту.

А онда, као што је обичај, навијачи су у 72. минуту утрчали на терен, прекинули меч и организовали праву црно-белу журку на терену.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар