Милан Ђурић поново у Серији Б!

Нова дестинација бх. нападача Салернитана.

Фудбал 13.08.2018 | 10:45
Милан Ђурић поново у Серији Б!
Милан Ђурић данас је званично представљен у новом клубу, италијанском друголигашу Салернитани.

Досадашњи играч Бристол ситија тако се вратио у Серију Б, гдје је раније са доста успјеха носио дрес Ћезене.

Након не баш сјајне авантуре у Енглеској, 28-годишњи повремени репрезентативац БиХ

"Веома сам срећан што ћу коначно обући овај дрес. Захваљујем се предсједницима Лотиту и Мецароми, који су ме сјајно дочекали у Салерну. Иако сам у протеклом периоду имао неколико понуда, никада нисам имао сумњу, желио сам само у Салернитану. Преговори су били дуги, али окончани су на прави начин. Биће ово велика прилика у мојој каријери и надам се да ћу играти онако како се од мене очекује", рекао је Ђурић заклупски сајт Салернитане.

Ђурић је већ имао прилику да игра на стадиону "Ареки", али у дресу противника Салернитане. Осим Ћезене, у Италији је још наступао за Асколи, Кротоне, Кремонезе, Трапани и Ћитаделу.

"Често сам као гост наступао на 'Арекију', а овај стадион увијек је знао да понуди велике емоције. Имати армију навијача на својој страни је додатни стимуланс и једве чекам да се ставим на располагање тренеру, те допринесем тиму", закључио је нови нападач Салернитане.

Ђурић је наступима у Ћезени привукао пажњу, што му је омогућило да обуче дрес репрезентације БиХ. Сјајне наступе имао је за млади тим, гдје је на четири званична сусрета постигао чак шест погодака.

Заувијек ће остати упамћена његова сјајна партија против Њемачке 2012. године, када је у ремију 4:4 био троструки стријелац.

Касније је наступао и за сениорски тим "змајева", за које је дебитовао 2015. године против Андоре. Укупно је на 14 утакмица постигао седам голова.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар