Владан Милојевић: Аршини УЕФА-е нису исправни!

Ојачаће нас њихова казна! “Видећемо какву ће казну да добије Спарта чији навијачи су ушли до половине игралишта”, поручио Звездин стратег.

Фудбал 11.08.2018 | 17:15
Владан Милојевић: Аршини УЕФА-е нису исправни!
Спартак из Суботице је пред вратима, сви размишљају о другом Спартаку, оном из Трнаве, али И казни УЕФА која је погодила одговорне из Црвене звезде.

Црвено-бели су се помирили да ће наредне две утакмице у Европи као домаћини играти без присуства навијача, али очигледно је да тај податак жуља тренера српског шампиона Владана Милојевића.

“То је одлука која може само да нас ојача. Престрога је, јер смо очекивали само једну утакмицу. На пример, навијачи Спарте су ушли на терен до центра. Видећемо шта ће се десити због тога.  Нису исправни аршини. Клуб ће учинити све да смањи казну, али би требало да аршин УЕФА буде другачији. Ми ћемо да будемо концентрисани на игру”, било је све што је Милојевић рекао за казну.

Извесно је да ће због близине реванша у Трнави, тренер црвено-белих Владан Милојевић поново комбинатовати.

“Долази нам још једна екипа у низу која је прошле године изборила излазак у Европу. Спартак јако добро представља Србију у овим квалификацијама. Желим и овако јавно да им честитам на изузетним резултатима у Европи. То је јако добра екипа, која је од прошле године показала континуитет. Има добре играче, доброг тренера, екипа коју краси колектив. Од срца им желим све најбоље у Европи. Не заборавите да ниједну утакмицу у Европи није играо код куће. Добар противник и заслужено је ту где јесте", рекао је Владан Милојевић.

Међутим, није желео Милојевић да говори о појединцима који би сутра могли да добију шансу.

"Ми ћемо се спремити на најбољи могући начин, видећемо у ком ћемо саставу изаћи. Имам све играче на располагању, немамо проблема. Имамо данашњи тренинг, тако да ћемо да видимо ко ће бити у конкуренцији за сутрашњу утакмицу. Али, ко год се нађе, заслужио је и са тим сам доста задовољан. Милић је ван строја, али ни ту није нека драстична повреда, тако да мислим да ћемо га имати јако брзо", истакао је тренер Црвене звезде.

Црвено-бели су коначно дочекали појачањед у нападу. Црвено-белима ће се данас прикључити Бразилац Кафу.

"Видећемо и који је степен његове припреме, али мислим да је прошао комплетне припреме са Бордоом. Када се буде појавио на тренингу, видећемо. Њега смо желели, појачање које ће појачати конкуренцију",додао је Милојевић.

Суперлига 4. коло:
19.00 Пролетер – Напредак
20.00 Бачка – Чукарички
20.00 Динамо – Младост
20.00 Мачва – Војводина
20.00 Рад – Радник

Недеља:
17.00 Земун – Партизан
19.00 Црвена звезда – Спартак

Петак:
Раднички – Вождовац 1:0
Нома 89

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар