"Песницама ме ударао у главу"

„Је*** те 'Правда за Давида'. . . Ти и твој Рестарт. . . Доведи камере да те пред њима пребијем. . . “ Уз ове ријечи Дарко Зекић из Шековића синоћ је претукао Стефана Благића, активисту удружења „Рестарт“.  

Република Српска 11.08.2018 | 13:08
"Песницама ме ударао у главу"
Тако је остварио пријетње од прије два мјесеца јавно упућене на друштвеној мрежи Фацебоок. Благић је завршио са повредама главе и руке, полиција обавила увиђај, али Зекић није приведен. По свему судећи, слиједи му само прекршајни налог.

Ударци за прекршајни поступак?

Благић данас за Журнал каже да се напад догодио у центру Шековића те да Зекића није спријечило ни присуство двадесетак људи који су се ту нашли.

„У центру града у Шековићима напао ме Зекић. Песницама ме ударао у главу. Након неколико минута дошла је и полиција и све то смирила. Отишао сам у Дом здравља, данас у полицији дајем изјаву. Задобио сам повреде руке и главе“, испричао је Благић.

Подсјетио је да му је Зекић, иначе симпатизер Савеза независних социладемократа Милорада Додика, јавно запријетио на Фацебооку, а онда и остварио свој наум.

„Био је бијесан, помињао је Рестарт и 'Правду за Давида'“, додао је Благић.

У Полицијској станици Шековићи за Журнал је потврђено да је Благић нападнут те да чекају налаз љекара тамошњег Дома здравља. Међутим, наводе и да батинаш није приведен, јер „није било законског основа“.

„Након што добијемо љекарски налаз, а ако не буде елемената за кривично гоњење, биће поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка. Синоћ није било елемената за привођење. Зекићевим пријетњама бавили смо се прије два мјесеца када су оне Благићу и упућене“, кажу у полицији.

На питање како се полиција бавила пријетњама и да ли је Зекић због њих привођен, одговора није било.

„Поднесена је пријава. Радило се на томе, али не можемо да вам кажемо шта је конкретно урађено“, закључују.

Константни притисци и пријетње 

Удружење „Рестарт“ и група „Правда за Давида“, основана како би се сазнала истина о страдању двадесетједногодишњег Давида Драгићевића из Бањалуке, мјесецима су под притиском власти. Њима се често, уз врло „ниске ударце“, бави и сам предсједник РС Милорад Додик.

Почетком јула, а пред одржавање великог протеста на бањалучком Тргу Крајине, припадници Министарства унутрашњих послова РС на информативне разговоре приводили су грађане који су на било који начин повезани са“Правдом за Давида”.  Међу приведеним тада је био и активиста“Рестарта” Н.Ђ.

Док су у МУП-у о овоме ћутали, информације о застрашивању дошле су и до Давора Драгичевића, оца настрадалог Давида, који је поручио да ће са Трга Крајине отићи тек када буду процесуирани они који су учествовали у убиству његовог сина. Оштре осуде због узнемиравања грађана стигле су и од опозиционих политичара.

У самом врху тада је завладала паника па је Додик рекао да “с гнушањем одбацује сваки покушај сатанизације посланика у Народној скупштини РС који нису подржали извјештај Анкетног одбора у вези са случајем страдања Давида Драгичевића, јер су штитили достојанство парламента”. Како се број грађана огорчених због нерада институција из вечери у вече повећавао, Додик је сматрао да “окупљања на Тргу Крајине треба прекинути”.

„Правда за Давида“ и Бањалучани настављају свакодневна окупљања у центру града у вечерњим сатима тражећи истину о Давидовој смрти.

(зурнал.инфо)

Коментари / 122

Оставите коментар
Name

Реалитиц

11.08.2018 11:12

Прави је милокрадов зекан. Другацији немогу бити уз милокрада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

израелац

11.08.2018 12:38

Па испаде нападач неки неурачунљиви психички несабилни лик, јоп као у странци такав бави се политиком. како уопште може бити неурачунљива и афективна особа у политици, можда по узору на ауторитете у самом врху странке.. хахаха ипак.

Name

ВРС

11.08.2018 13:10

То је циљ милокрада!!! Србе на Србе Циме је тај монструм те људе опцинио или хипнотисао да невиде својим оцима!!! Његов циљ је завади па владај!!!

Name

Ре

11.08.2018 13:17

Ај добио мало иза усију одмах телевизија извјестава. Кад би о свакој туци обавјеставали гдје би доспјели?

Name

КСС

11.08.2018 13:53

Мили младићу,сви смо уз тебе твоју поштену чисту намјеру да својом жртвом омогућиш да нове генерације живе како то заслужују.Ми се тако жртвовали за исту идеју али нажалост до сада нисмо успјели.Зато смо уз тебе и ПРАВДУ ЗА ДАВИДА

Name

НН

11.08.2018 14:25

Ова фашисоидна мафија сваким даном све више показује своје право лице. Фирер им је са шифром, а и они су чим их он води. Ове багре се морамо под хитно ријешити. Болесне људе треба послати на лијечење. Они краду, пљачкају, отимају, убијају, туку, итд. Ко нормалан више то може да трпи? Ови срвени ботови су убице и саучесници у убиству давида и њима ништа није свето. Још као стварали су РС. Срам вас било. Има нас којима је много чланова најуже породице страдало у рату. Ништа нисмо остварили. Само тражимо правду и истину, те миран живот у РС. ови злотвори на власти све узурпирали. Правда и истина побјеђује!!!

Name

Гладијатор

11.08.2018 14:59

ИМА ЛИ НЕГДЈЕ СЛИКА ТОГ МОНСТРУМА ЗЕКОВИЦА ДА ГА ЈА МАЛО ВИДИМ ???

Name

Игипоп

11.08.2018 15:01

Стефо, морас бити спреман добити по глави или вјезбати да се бранис. Како прицас боље је да се науцис бранити

Name

Шековићи

11.08.2018 20:34

Командира полиције у Шековићима је поставио Мићо Краљевић иначе пресуђени отмичар људи и оптуженик за ратне злочине. Тај његов командир је прво радио у судској полицији у Власеници да би на Мићину иницијативу примљен у МУП РС и то одма за командира. Зна Микула какве кадрове поставља, и ти кадрови раде како он каже. Благићу је батинање спремљено у општини Власеница и Полицијској станици Шековићи. Све је то унапријед договорила клика да дјечака који се супроставља режиму избатинају. За такав партијски подвиг они увијек изаберу овакве будале као што је Зекић. Наравно Зеки је обећана награда и прекршајна санкција. ОВО ЈЕ ДОКАЗ КАКО РЕЖИМ СТРАХОВЛАДА. прво иду УПОЗОРЕЊА, затим ПРИЈЕТЊЕ, потом БАТИНЕ, и зна се на крају је УБИСТВО које наравно полиција окарактерише као самоубиство. НАРОДЕ ГЛАСАЈТЕ ЗА СНСД.

Name

Ре ре

12.08.2018 08:06

А ста це овај децко из БЛ у Сековицима? Да објасни овима из Сековица ста је то демократија?Да им казе да су примитивни сељаци,али да се не брину, јер он је управо досао да их просвјетли.Јос балавац,а вец има комплекс висе вриједности!

Name

ре ре ре

12.08.2018 10:26

Ти си обична будала и теби слични. Ваљда у овој држави постоји слобода кретања. Односно требала би да постоји. Али изгледа МИ НЕМАМО ПРАВО НИ ДА МИСЛИМО СВОЈОМ ГЛАВОМ.

Name

АМГ

11.08.2018 11:17

Требао му је поломит руке и ноге..ово је ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока

11.08.2018 12:01

Јеси фрајер, сједис за тастатуром, користис дебилни ник и пријетис.

Name

Игор

11.08.2018 12:04

Ти такав мангуп на батерије. Овај пут цемо ми који смо вам направили Републику бити далеко и оставицемо вас Алији и Цовицу да вас карају . Нека те бране Миле и Лукац. Вама су за републику довољни само њих двојица изгледа . Смецари сте и кокосари праведну борбу и побједу у рату сте претворили у пораз у миру. Далеко вам куца олошка.

Name

Кими

11.08.2018 12:07

Болесниче АМГ, коме би ти ломио руке и ноге, иди лијечи се магарчино једна!!! Управо је ово политика СНСД и сателита, да се срби туку због политике! Борци су гинули за демократску Републику Српску у којој свако може да изнесе своје мишљење, да критикује и упозоравају на негативности а ово је тиранија.

Name

Хех

11.08.2018 12:09

РЕСТАРТОВО ГА.

Name

Wодолија

11.08.2018 12:10

....интерсантно! Знаци сметају ти сви који се боре за правду и који су против криминала. ...готови сте! Дзаба непрекидно нападас постен народ по порталу.

Name

Петар

11.08.2018 12:13

Благиц нема крампу, он удара аргументима и ријецима. Он ако се дохвати власти, има да вас потамани као пацове.

Name

И Ја Бих Га Намлатио,

11.08.2018 12:52

Шта се мешаш где ти није место,

Name

РЕ АМГ

11.08.2018 12:59

СРАМ ВАС БИЛО. БОГ ВАМ СУДИО. ЈЕЛИ СВАКОМЕ КО СЕ БОРИ ЗА ПРАВДУ ТРЕБА ПОЛОМИН НОГ И РУКЕ? ЗАПИТАТЕ ЛИ СЕ ВИ ИКАД СТА СТЕ? ЈЕСТЕ ЛИ ВИ ЉУДИ? ИМАТЕ ЛИ ИСТА ЉУДСКО ПРИ СЕБИ? ПЛАСИТЕ ЛИ СЕ БОГА ,ДА ЦЕ СУДИТ ВАСИМ ПОТОМЦИМА? ЈЕДНОСТАВНО ,ЈЕСТЕ ЛИ ВИ ЉУДИ ИЛИ ЗИВОТИЊЕ?!! ТАКО САМО ЗИВОТИЊЕ БЕЗ РАЗМИСЉАЊА ГРАБЕ СЕБИ СВЕ СТО МОГУ, НЕ МАРЕЦИ НИ ЗА СТО НЕГО ДА ВАМ ЈЕ ЛАГОДАН ЗИВОТ. ЗАО МИ ВАС ЈЕ. МОЗДА ЦЕТЕ МОРАТИ НЕСТО РАДИТИ КАО И СВИ НОРМАЛНИ ЉУДИ АКО ВАМ СЕКТА ИЗГУБИ ИЗБОРЕ. ВИ СТЕ РЕТАРДИ, ИНВАЛИДИ, .. ВИ НЕМОЗЕТЕ НИСТА НОРМАЛНО РАДИТИ ДА БИ ЗИВЈЕЛИ КА САВ НОРМАЛАН НАРОД.

Name

Ре И ЈА БИХ ГА НАМЛАТИО

11.08.2018 19:57

Слободно му га намлати!

Name

ЗА АМГ

11.08.2018 21:43

Ти си ђубре.ТИ СИ БИЈЕДА И ЈАД.СЕКТО.

Name

!!!

12.08.2018 08:45

Јуначки нема шта. Момка који је своју главу ставио у торбу оног момента кад је први пут проговорио из душе о општем стању у друштву да премлати неки по свему судећи преступник. Ових дана сам мислио до манастира Ловнице и гроба народног хероја Милоша Зекића, сва је прилика да ћу одустати, не због страха, него због срамоте. Имајући у виду да су "Давидове ране" очима Карановим виђене као лакше тјелесне повреде и тиме јавно уринирано по здравом разуму хиљадама и хиљадама људи бојим се да ће увјерење о повредама љекара дз Шековићи да буде такво да је Благић тај случај усањао. Вјерујте да ме ни то неби изненадило. Заиста је несхватљиво како снсд код неријешеног резултата у финишу сам себи забија аутоголове. Правда за Давида!

Name

...

12.08.2018 13:00

у шуму, па се понашај као животиња.

Name

киза

14.08.2018 06:06

Па ови бајини црвенокосуљаси висе не знају ста да раде. Сада прете и насиљем. Водите рацуна црвени кмери ста радите и сетите се оне његосеве Ал тирјанству стати ногом за врат ..... Уосталом ста ви знате ко је био ПП Његос када знате само за бајуууууу

Name

АМГ

11.08.2018 11:19

Какав рестарт и к....дзабољебароси обицн

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јунак

11.08.2018 18:35

Срећне ти ране јуначе! Бој не бије свијетло оружије већ бој бије срце у јунака. Тешка је и болна борба за правду и истину али успјећеш ако останеш на свом правом путу части и поштења. Ове сировине ће да одговарају за своја злодјела. Све ће доћи на своје. Правда ће побиједити. Живјела Република Српска!

Name

Ре. Игор

11.08.2018 22:08

Коју побједу црни Игоре?? видјеш ли ти око себе..

Name

Бмw

12.08.2018 05:32

Све су то голи нељебовици који се надају да це кроз дизање буке у име покојног Давида у јавности запасти за око усраним странкама и кроз то се овајдити ееее јадна вам мајка радите несто како вам сендвици не додију.

Name

ре Бмw

12.08.2018 08:09

Па они су примјетили да то одлицно пролази код неких политицара.Посебно код Бореновица.

Name

Игор

12.08.2018 08:38

49% територије и Ентитет са Владом и свим надлезностима . То је била побједа а ово сто САД ВИДИС је резултат рада послије . Из рата смо изасли са својом ЦАРИНОМ, ПОРЕСКОМ УПРАВОМ, ВОЈСКОМ и најмање 30 000 радноспособних младих људи који су до сад побјегли главом без обзира. То јесте била ПОБЈЕДА ! Ово сад је јад и чемер !

Name

ре БМW

12.08.2018 10:29

Ма немој. Да ли ти имаш петљу да се побуниш и дигнеш свој глас? Не, ти си онај што живи на рачун сиротиње. ФУЈ!

Name

Ккк

11.08.2018 11:22

Тако то ради Баја,ако не мозе аргументима,јер их нема,онда батинама. Еее моји резимски ботиви,кога ви браните.Доци цете и ви и васа дјеца на ред,само полако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За ккк

11.08.2018 14:11

Какве везе има додик с овим, па није га ваљда миле наговорио да ово уради. Бас је њему до тога. Ово су изоловани слуцајеви које треба испитат и најострије казнит

Name

ре ккк

12.08.2018 10:31

Ово је менталитет већинског чланства СНСД. Покрали су све, још само да почну да туку. У ствари почели су.

Name

Логичар

13.08.2018 06:24

Рестартовати, то и јесте једна врста насилног поступка. Човјек је само у складу с тим и поступио, рестартовао га у складу с организацијом којој мали и припада.

Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

11.08.2018 11:25

АКО ОВА ВЛАСТ ОСТАНЕ НЕМА НАМ СПАСА. ОБИЦНИ И НОРМАЛНИ ЉУДИ МОГУ СЛОБОДНО ДА ОДМАХ СЕЛЕ БИЛО КУД ИЗ ОВОГ ЛЕГЛА КРИМИНАЛА. А СТО СЕ ТИЦЕ ПОЛИЦИЈЕ ОНА ЈЕ ЗАБСВА ВРЕМЕНА ИЗГУБИЛА ПОВЈЕРЕЊЕ КОД НОРМАЛНИХ ЉУДИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роботи без мозга и разума

11.08.2018 12:35

Колико су силни сви који подржавају ову власт, очигледан је примјер дешавања већ дужи временски период. Какви су то "људи" који су ту стајали, да не одбране момка од силника који га туче, да га осакати? Каква је то полиција која као чека љекарски налаз, да писе кривичну пријаву, као да су медицински вјештаци, а већина скупљени без икаквих критерија?.. Јадне нам државе, тј. Ентитета, у коме будеш пребијен, осакаћен или чак и убијен, ако си за истину и правду уопште... Колико год нас препадају, увијек ће постојати храбри, слободарски људи, који неће да буду бескичмени роботи, сподобе без разума и минимума морала, људски отпад, ... Полиција нас кажњава за покварен мигавац, чак и без разлога, док слободно ходају кабадахије, које су себи дали улогу и права Бога, који кажњава, дијеле своју правду, са евидентно искривљеним перцепцијама и помраченим умовима... Правда за Давида, правда за све слободне људе !!!

Name

Тмх

11.08.2018 13:26

Гдје да селе? Једино у Стбију. Нигдје дриго нисмо добродосли.

Name

ЗА ККК

11.08.2018 21:44

Сваки удар србина на србина је ДОДИКОВА НАРЕДБА.

Name

Подршка

11.08.2018 11:28

Подршка, Стефане. Ничија није до зоре...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

11.08.2018 18:35

Ма није то ниста тако црно, оцигледно је да овај харамбаса дрзи до своје рјиеци..Стефан је се моро наорузат са спортским реквизитима ..Каква је то туца без бејзболке, монтираца, ланаца..??

Name

Мила

12.08.2018 10:33

Подршка Стефану.

Name

Удри близњег свога

11.08.2018 11:28

Људи моји канте се цорава посла. Овај момак Благиц ја стварно културан момак. Али...њих је висе! Инстутуције власт контролисе. Нарид је напет..подјељен! Медјународна заједнуца је присутна у БиХ вец дузе вријеме. Прати сва десавања....она је довела на власт њима подобне. Она им даје кредите да опстају и остају.. Зато памет у главу... Не играјте се игре која се зове демократија!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цувај главу

12.08.2018 12:51

Културан момак у некултурној провинције...ето, како је просао!

Name

?

12.08.2018 12:59

Демократија, у овде у БЛ постоји??? Озбиљно? Је л´ зато сад ту исту демократију настоје да угуше насилничким понашањем,вербалним пљувањем, према свима који се одупиру тиранији владајућих болесника? Мислиш на ту демократију?

Name

подрска

11.08.2018 11:34

Подршка брате Благиц. Правда за Давида! Идемо до краја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рогатица

11.08.2018 13:36

Драги Благићу, Надам се да су и батине биле благе!

Name

Борац рс

11.08.2018 11:34

МОГ ДА РАДЕ СТА ХОЦЕ. ДОДИК ЛУКАЦ И ЕКИПА ПОЦЕЦЕ НАС УБИЈАТ. ТО ЛУКАЦУ НИЈЕ НИСТА СТРАНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фараон

11.08.2018 12:35

И теби yреба "надодават".Лукац,удри лелемудане и дзабалебаросе.

Name

РЕ

11.08.2018 13:35

ОНИ СУ ПОЦЕЛИ УБИЈАТ. УБИЛИ СУ ДАВИДА.

Name

ЗА РОГАТИЦУ

11.08.2018 21:48

БИЈЕДО РОГАТИЧКА ПАС ЋЕШ ТРАВУ ПО БОРИКАМА КАДА ТИ ДРУГ МИЛЕ ДОДИК И ПРЕДСЈЕДНИК РОГАТИЦЕ НАРЕДЕ. РУДОЊЕ

Name

Wодолија

11.08.2018 11:41

То је слика РС. Благиц пријави пријетње, нико не реагује. Сада је криминалац те пријетње и остварио и опет као да се ниста није ни десило. Као такав, Зекиц има добру сансу да постане и тузилац у Бањалуци. У РС имају заститу изгледа само криминал и криминалаци. ПС: Али и оцигледно је колику панику и страх имају неки од Правде за Давида и народа који истину и правду подрзавају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ентитет опасаног живљења

11.08.2018 11:42

РС је Бгд у малом . Мјесто опасног живљења гдје ниси нико и ништа . Ентитетска полиција , судство и тужилаштво не постоји . Постоји само за буранију. Зато њима и одговара да буде ентитетска јер је могу контролирати како хоће . Како полицију тако и судство . Наравно уз повике : недамо нашу полицију и судство балијама .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тмх

11.08.2018 13:29

Управо тако. Најебали смо скроз.

Name

Н*1

11.08.2018 11:43

ЗЕКИЋУ , ПЕДЕРЧНО И ТИ ЋЕШ ДОЋИ НА РЕД. НЕМОЈ ДА БРИНЕШ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ром

11.08.2018 12:47

ма немој ми реци .Јел би ти да га замјенис . Да и тебе цовјек смири

Name

Н*1

11.08.2018 13:36

,,РОМ" (ЦИГОШ) НИ ТИ НЕЋЕШ БИТИ ИЗОСТАВЉЕН....

Name

Кад смо код гурбетлука

11.08.2018 21:52

Цигош ти је давор јебо те он!

Name

ВБ

11.08.2018 11:46

Водите насилнике са улица. Хоцете демократију, а људи немају право говора и слободног мисљења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чика Куре

11.08.2018 11:49

Мој Благићу шта си се ко цурица распиздио, имаш ли руке јадан не био, врати истом мјером?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игорј

11.08.2018 12:13

Тако је. Кад сми ми могли године младости провести по сумама да им направимо републику могу се и они мало зртвовати. Нема револуције без зртве. Мало прогон, мало робија. Вас цетворица масакрирајте то говно па на робију по 2 године ако треба. Јебес портале и транспаренте.

Name

Лана

11.08.2018 11:56

Ста Зекиц мисли да је силан...Примитивац обицни Овакви попит Зекица и његовог сефа нам дјецу убијају.Неце ова тортура јос дуго трајати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ЛАНУ

11.08.2018 21:52

Тачно. ПРАВДА ЗА ДАВИДА, РОБИЈА ЗА ЗЕКИЋА, КРАЉЕВИЋА И ЛИДЕРЕ СЕКТЕ

Name

ПОДРШКА СТЕФАНУ!

11.08.2018 11:58

Стефане, само издржи јер ова банда неће још дуго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логичар

11.08.2018 13:41

А тебе да туку ти би издржао? То твоје " издржи" је позив да га туку док " твоји" не дође на власт. Јадни дечко, силу ће добити батина. Та твоја утеха је у стилу: "Не липши магаре до зелене траве"

Name

!

12.08.2018 12:54

Логичару не лај.

Name

Радашин

11.08.2018 12:00

Код Милоша Зекића су после другог св рата краве и кобиле добијале пензију мора да је Рудоња дао и неговом потомку кљусини?

ОДГОВОРИТЕ
Name

АМГ

11.08.2018 12:02

Ја сам комад телетине, сировина, олош и волим Милета. Спава Миле спава Милеееее и његово пилеееее, Миле с краја Миле с краја, пиле до дуварааааа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислис

11.08.2018 12:17

Милета Китица.

Name

Wодолија

11.08.2018 12:19

Добар си :-) ! Јос да му се придрузи ккк; Бакица; Петар и остала друзина

Name

ДА, АМГ,

11.08.2018 12:35

Не само сто га волис, оцито је да имате и исту дијагнозу. даце Бог да се излијеците.

Name

Роки

11.08.2018 12:08

То ће све бит страначки хероји ако СНСД побједи. А казну ће платити из касе СНСД-а .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

11.08.2018 12:16

ЦУВАЈТЕ СЕ НАРОДЕ ФАСИЗАМ ЈЕ НА ВЛАСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

злато

11.08.2018 12:33

Позлатиле ти сеНезна ни ста знаци "рестарт" а он би као несто.Иди бери сљиве и набуке ,45км плус два оброка и превоз..

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ЗЛАТО

11.08.2018 13:06

Е ЈАДНА ВАМ МАЈКА САТАНИСТИЦКА. ОД СРЦА МИ ВАС ЈЕ ЗАО. КАД ДЕМОНИ ИЗИДЈУ ИЗ ВАС, СТИДЈЕТ ЦЕТЕ СЕ ЗЕМЉЕ КОЈОМ ХОДАТЕ.

Name

ЗА ЗЛАТО

11.08.2018 21:55

ТОЛИКА ЈЕ ЗЛОБА ЧЕМЕРУ У ТЕБИ ДА НЕЗНАШ ИЗГОВОРИТИ ЈАБУКЕ ИДИ БЕРИ НЕ ДИЛАЈ ДРОГУ.

Name

!

12.08.2018 12:54

Неписмен си. Одмакни се.

Name

Муп У

11.08.2018 12:38

Шта треба да га убије па да онда реагујете. Срам вас било

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

11.08.2018 13:09

ЉУДИ ЈЕЛИ ОВО МОГУЦЕ, ДА НАСОМ РЕПУБЛИКОМ ВЛАДА САМ СОТОНА. А ОВИ ЊЕГОВИ ДЕМОНИ ОВА ЗЛОДЈЕЛА РАДЕ ПОСТЕНИМ ЉУДИМА КОЈИ СЕ БОРЕ ЗА ПРАВДУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

11.08.2018 13:09

ЉУДИ ЈЕЛИ ОВО МОГУЦЕ, ДА НАСОМ РЕПУБЛИКОМ ВЛАДА САМ СОТОНА. А ОВИ ЊЕГОВИ ДЕМОНИ ОВА ЗЛОДЈЕЛА РАДЕ ПОСТЕНИМ ЉУДИМА КОЈИ СЕ БОРЕ ЗА ПРАВДУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДА

11.08.2018 13:11

ТАЦНО. ОВОМ ЗЕМЉОМ ВЛАДА СОТОНА А ТИ РАЗБОЈНИЦИ ПО УЛИЦАМА СУ ЊЕГОВИ ДЕМОНИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БВС

11.08.2018 13:13

ОВО ЈЕ ТА КРАТКА ВЛАДАВИНА АНТИХРИСТА, СРЕЦОМ БРЗО ЦЕ ПРОЦИ, ТАКО И У СВЕТОМ ПИСМУ ПИСЕ. ТЕСКО ВАМА КАД СЕ БОГ УМИЈЕСА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

11.08.2018 13:19

БЛАГИЦУ, ПУНА ПОДРСКА ЗА ТЕБЕ И СВЕ КОЈИ СЕ БОРЕ ЗА ПОСТЕНУ РС. НЕМОЈ ДА ТЕ ОВО ПОКОЛЕБА, И МИ СМО У РАТУ РАЊАВАНИ, ПОВРЕДЈИВАНИ, ЗАРОБЉАВАНИ, МУЦЕНИ, ПРЕБИЈАНИ .. ДА БИ СТВОРИЛИ ОВУ ЗЕМЉУ .. И ВИДИ ДАНАС СТА СЕ ДЕСИ ,ДЕЗЕРТЕРИ ПРЕУЗЕСЕ ВЛАСТ, НАС ОСИРОМАСИСЕ И ОЈАДИСЕ, ОМАЛОВАЗИСЕ .. РУГАЈУ СЕ СА НАМА ,,ОГРАДИ СТО СИ ОДБРАНИО,, .. И СТА МОЗЕМО, НИСТА ДОК ЈЕ ЗЛОЦИНАЦКА ОРГАНИЗАЦИЈА НА ВЛАСТИ. ЗАТО МОЛИМО ТЕ ДА НАСТАВИС БОРБУ, ТИ И СЛИЦНИ ТЕБИ НАМ ДАЈЕТЕ НЕКУ НАДУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

11.08.2018 13:34

АПОСТОЛ ПАВЛЕ КАЗЕ ,ПОЈАВИТ ЦЕ СЕ ЦОВЈЕК БЕЗАКОЊА, СИН ПОГИБЛИ, ПРОТИВНИК ПРОТИВ СВЕГА СТО ЈЕ ПО БОГУ. ПОЈАВА ОВОГ БЕЗБОЗНИКА БИЦЕ СТВОРЕНА СИЛОМ САТАНИНОМ. ТАЈ ЦОВЈЕК ЦЕ БИТИ ПРОТИВНИК СВАКЕ ИСТИНЕ И ДОБРА. БОРБУ СВОЈУ ВОДИТ ЦЕ РИЈЕЦИМА КОЈИМА ЦЕ МНОГЕ ПРЕВАРИТИ ... ПРЕПОЗНАЈЕ ЛИ НЕКО ОВДЈЕ ДОДИКА?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

11.08.2018 13:34

АПОСТОЛ ПАВЛЕ КАЗЕ ,ПОЈАВИТ ЦЕ СЕ ЦОВЈЕК БЕЗАКОЊА, СИН ПОГИБЛИ, ПРОТИВНИК ПРОТИВ СВЕГА СТО ЈЕ ПО БОГУ. ПОЈАВА ОВОГ БЕЗБОЗНИКА БИЦЕ СТВОРЕНА СИЛОМ САТАНИНОМ. ТАЈ ЦОВЈЕК ЦЕ БИТИ ПРОТИВНИК СВАКЕ ИСТИНЕ И ДОБРА. БОРБУ СВОЈУ ВОДИТ ЦЕ РИЈЕЦИМА КОЈИМА ЦЕ МНОГЕ ПРЕВАРИТИ ... ПРЕПОЗНАЈЕ ЛИ НЕКО ОВДЈЕ ДОДИКА?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рогатица

11.08.2018 13:34

Да би нешто ресотово, мораш га начас угасити, Зекић само поштовао опште правило

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wодолија

11.08.2018 14:30

Боље да није, јер када се Благиц рестартује, мозе бити да це бити Зекану проблем.

Name

ВРС

11.08.2018 13:35

Био сам у дворани Борик када Милино обезбједење туце боксерима дјецу

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

11.08.2018 13:35

Био сам у дворани Борик када Милино обезбједење туце боксерима дјецу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоца

11.08.2018 13:37

Тако је то кад немас кила а хоцес у коло

ОДГОВОРИТЕ
Name

тр

11.08.2018 19:50

Зајебани су бета музјаци из снсд-а

Name

Зоки

11.08.2018 14:03

Па какав предсједник СНСДа такви и синпатизери,луди,неписмени и неурацунљиви,боље рецено сав отпад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

11.08.2018 14:06

Лако ти је Зекане туци Благица, волио бих да ударис на мене момцину од 127кг и 195 висине па да видис како Крајисник дере јарца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За зокија

11.08.2018 15:33

А ста ако зеканиц има 150 кила

Name

ре

12.08.2018 08:14

Таки код нас могу само кладе ваљати.Само се тада тразе.Када треба кладе ваљати.А за несто умно,никако.

Name

Стивен Сегал

11.08.2018 14:08

Благицу у теретану па га намлати добро

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

11.08.2018 14:11

Наравно , где нема праве демократије власт ради ста хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крка кркадон

11.08.2018 14:23

Е ти насо да се мангупирас у Сековицима .

ОДГОВОРИТЕ
Name

суца

11.08.2018 15:16

Никакво цудо није ста се догадја кад су у СНСД - у насилници,неписмени који преко странке долазе до разних диплома па онда позиција и ста оцекивати од таквих супљоглавих.Тога има сад све висе.Запосљавају се људи у разне брансе о којима појма немају,а опет само ради избора и гласова.Цувајте главу,јер они смију да бију,а да не одговарају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цопи

11.08.2018 15:49

Дрзи се ти Бања Луке пријатељу, пусти Сековице, нису они цули за демократију. У БЛ свака будала мозе протестовати гдје хоце и како хоце и јос их полиција обезбедјује. То нема нигдје на свијету. То ти је демократија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wодолија

11.08.2018 17:32

е...Бањалука није ни Д од демократије. Да ниси помијесао? Демократију са диктатуром, јер у РС влада диктатура ако до сада ниси могао регистровати.

Name

Ре Wодолија

11.08.2018 18:22

Убједљиво најглупље коментаре остављас..јел то због вруцине..или то од родјења тако

Name

ре цОПИ

12.08.2018 14:03

МОЗАК ТИ ЈЕ НА ПОГРЕШНОЈ СТРАНИ ЛОГИКЕ.

Name

ИСТИНА=СЕКОВИЦИ

11.08.2018 18:12

Само да знате, Благиц је пријављивао оца од Зекица инспекцијским органима због кафанице, коју иначе Зекици држе, а без икаквог разлога. Инспекције их уништиле, и сад је овај одлуцио да га мало нашамара, а заслужио је да га добро намлати. Таквих кафаница има по цијелој РС, и још нешто, мајка од Благица је запослена од стране СНСД-а, 2006 или 2007., у Шумско газдинство у Сековицима, и дотична не ради ама бас ништа, јер ништа и не зна.Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сица

12.08.2018 05:48

Истина.

Name

wхитеy

13.08.2018 06:05

Ето, то треба јавно тај Зекиц да изадје и да казе, овако испаде Благиц муценик и апостол.

Name

За Wодолију

11.08.2018 19:50

Само писи,коментари су ти ок.Поздрав.Свагдје има људи и нељуди.Имам пријатеље у Сековицима.Битно је да народ вец схвати да мора доци до промјене и демократије на нацин који је својствен цивилизацији,а не ово дивљаство које имамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жеки

12.08.2018 04:37

Сви на изборе, "Прозор мора пасти" Ако не срушимо овај режим почеће нас одреда убијати

ОДГОВОРИТЕ
Name

мјесас појмове

12.08.2018 08:16

Данас се не казе висе Прозор.Данас се казе Wиндоwс !

Name

Дејан

12.08.2018 06:57

Ајде објавите слику тог малог баје из Шековића, има нас широм РС који би му радо, по њиховом рецепту показали да није СНСД једини који има право на силу... Дајте да му утјерамо страх у кости, да ни у Шековићима не буде спокојан, а о одласку из тог села и не помисли..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

12.08.2018 10:25

Пријетис на даљину.Иди у Сековице.Гарантујем да цес га наци врло брзо.За 5 минута.

Name

Петко

12.08.2018 08:02

Када се дјеца баве политиком.Овај цак зна и ста је то партократија !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

12.08.2018 10:53

Значи почели су са шакама, ТО СЕ ЗОВЕ НЕМОЋ. Да очекују и обични грађани НАСИЛНО ПОНАШАЊЕ ХОШТОПЛЕРА ради давања несебичне подршке? Од земље гдје се убице шетају слободно, свашта је очекивати а и од црвених кмери. Страначки залуђеници, секташи обиљежени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гога

12.08.2018 14:32

А и овај мали лупа ко Максим по дивизиј па кад добије иза усију онда куку мени зови све телевизије да извјеставају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тања

13.08.2018 06:04

Е бас тако...нема кога није прозивао по фејсбуку.

Name

Бошњак_Приједор

12.08.2018 21:19

СССС = Србин србина сјекиром сјеце :-) Браво Милеееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

13.08.2018 13:57

Мозда те замјенио са оним гаравим мигрантом,посто сте идентицни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Огорчење

13.08.2018 17:47

Олошу Зекићу, бандо једна. Нећете нас више тући.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еx Зворницанин

13.08.2018 20:27

Стефане.....ГЛАВУ ГОРЕ!!!! Немој дозволити да те тамо неки никоговиц поколеба у твојим постеним и цеститим активностима.Ти као репрезент нормалне омладине,као млад цовјек који мислис својом а не тудјом главом,си досао у ту РУПУ гдје мозе доци свака будала,и пробао си да им објаснис здраворазумски неке ствари.....ТЕБИ СВАКА ЦАСТ.А тај дебил.....тај олос који је диго руку на тебе....ни сам није свјестан да је диго руку на себе самога......Слијепац,ком је неко платио фласу пива,хајде добро-мозда му је и посао обецан,диго је руку на тебе и разбио те од батина.А знас ли јос,засто те разбио?Зато пријатељу,сто си ти-такав цестит и постен и твоја организација Рестарт Српска,ти и сви други око тебе представљају својеврсно ОГЛЕДАЛО,у ком они сви виде своја одвратна прљава нециста недјела....Зато те они мрзе......Ти освјесцујес људе....то њима не одговара....малоумницима.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еx Зворницанин

13.08.2018 20:29

Стефане.....ГЛАВУ ГОРЕ!!!! Немој дозволити да те тамо неки никоговиц поколеба у твојим постеним и цеститим активностима.Ти као репрезент нормалне омладине,као млад цовјек који мислис својом а не тудјом главом,си досао у ту РУПУ гдје мозе доци свака будала(и бит призната ако хоце платит туру пица),и пробао си да им објаснис здраворазумски неке ствари.....ТЕБИ СВАКА ЦАСТ.А тај дебил.....тај олос који је диго руку на тебе....ни сам није свјестан да је диго руку на себе самога......Слијепац,ком је неко платио фласу пива,хајде добро-мозда му је и посао обецан,диго је руку на тебе и разбио те од батина.А знас ли јос,засто те разбио?Зато пријатељу,сто си ти-такав цестит и постен и твоја организација Рестарт Српска,ти и сви други око тебе представљају својеврсно ОГЛЕДАЛО,у ком они сви виде своја одвратна прљава нециста недјела....Зато те они мрзе......Ти освјесцујес људе....то њима не одговара....малоумницима.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

14.08.2018 10:26

Није те удерао то је само размјена мишљења и аргумената на српски начин

ОДГОВОРИТЕ