Фергусон пјевао на растанку

Одлазећи британски амбасадор у БиХ Едвард Фергусон одушевио је присутне на својој опроштајној забави запјеваши хит легендарног Кемала Монтена „Сарајево, љубави моја“.

Босна и Херцеговина 09.08.2018 | 15:45
Фергусон пјевао на растанку
Истина, Ферегусон се помало мучио с ријечима, које је читао с папира, али је најважније да није промашио ритам и тоналитет. Ни емоције.

-Након четири године истраживања и упознавања ове прелијепе и посебне земље, требао сам пјевати: Босно и Херцеговино, љубави моја – написао је Фергусон на блогу кога је насловио „Хвала и видимо се“.

Амбасадор, који ће остати упамћен по изјави да ће му након БиХ у свакој другој држави бити досадано, ипак је додао да му је посао у БиХ био један од најзахтјевнијих у каријери.

– Превелики је број ваших лидера који говоре о вашим разликама. Али, ја их нисам уопште примјетио. Гдје год да смо били, без обира да ли смо пили „сарајевско“, „нектар“ или „карловачко“, сусрели смо се са истом топлином, истом дарежљивошћу и истим смислом за хумор. А, ако се можете заједно смијати, онда сигурно можете заједно живјети, напредовати и бити успјешни – савјет је амбасадора који одлази из БиХ, у којој је дочекао рођење најмлађе ћерке.

– И, гдје год да кренем, гдје год да ме посао одведе, увијек ћу бити амбасадор Босне и Херцеговине – закључио је Едвард Фергусон у емотивном тексту на свом блогу.

(СрпскаИнфо)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Патриот боyс

09.08.2018 13:48

Иди и не врацај се висе дјаво да те носи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

09.08.2018 15:21

Сваки Србин има Фергусона у двористу..

Name

Паметан си

09.08.2018 15:26

Мислећи да ћу прочитати лијепе и уљудне коментаре кад налетих на овог СНСД овца да пр у коментарише.Није ни чудо што Додик побјеђује кад су глас примитивца и академика исти,па значи да је у РСу много више примитиваца,односно присталица СНСД.

Name

То брате

09.08.2018 16:37

То брате енглески сад у Уједињене нације па удри против Срба. Знамо вец све.

Name

Горан

09.08.2018 19:17

Па таква је била и ЈУ, па је ВИ развалисте преко Алије, Туђмана и Кучана ,фуј.

Name

Сарајево, љубави моја

09.08.2018 23:22

Хахаха, мени је некако тузно цитати и гледати колико вам је само мука и поједосте се сто цијели свијет и свака нормална особа препознаје позитивне и културне вриједности овог предивног града са неунистивим духом и предивном дусом. Сарајево, волим те <3

ОДГОВОРИТЕ