Бијељина примјер развијеног града

Предсједник Српске демократске странке Вукота Говедарица честитао је грађанима Бијељине, градоначелнику и градској управи крсну славу- Светог Пантелејмона, наводећи да је Бијељина примјер успјешне локалне заједнице у Српској.

Република Српска 09.08.2018 | 14:15
Бијељина примјер развијеног града
„Бијељина је примјер развијеног града, успјешних привредника, надарених интелектуалаца, младих људи који су будућност наше Републике Српске“, поручио је Говедарица.



Он је напоменуо да се Бијељина налази у плодоносној равници и да је позната као пољопривредни крај и најавио да ће након 7. октобра и побједе на изборима, нова Влада посветити максималну пажњу попљопривредним произвођачима.



„Желим свим грађанима Бијељине и Семебрије да заједно учинимо нашу Републику Српску угодним и пожељним мјестом за живот свих генерација“, рекао је Говедарица, који је присуствовао литругији и свечаној литији у поводу славе града.



Славским свечаностима присуствовао је и предсједник РС Милорад Додик, као и министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак и предсједник ПДП Бранислав Бореновић.

БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Мој Вукота

09.08.2018 12:19

Потез кад је СДС подржао Обрена и Мићу им је омча око врата...адио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

09.08.2018 15:49

"душебрижниче" а шта је по теби СДС требао да уради? Није ли чињеница да Бијељина и Добој се одупријеше овој црвеној секташкој најезди у последњој деценији и нешто дуже? Није ли Бијељина једини град у РС а можда и цијелој БиХ чији број становника и васпитнообразовних установа расте? Па људски је прихватити да за такво стање барем мало заслуге припадају и Мићи Мићићу. Није ли чињеница да се на овим сликама виде честити људи са честитим владиком и да нити ће они покушати да преосвећеног Фотија злоупотријебе, а нити би свјатјејши владика себи дозволио да га као његовог претходника 28.8. 2016 у Дервенти на дан вашара начелник општине Симић изведе у кафић са још двоицом свештеника. Имам поприлично година. неке од владика СПЦ сам познавао лично ( не много тачније 4) То ми је било први пут да црквено лице тог ранга видим на таквом мјесту којом приликом сам био помало и саблажњен. Радује ме што примјећујем да долази вријеме кад ће истински побожни људи и без намјера на злоупотребу да буду ближи цркви. А Миле чим изгуби на изборима вјерујем да ће се поново вратити атеизму. Надајмо се добро нек'о би'ће, још је тама, а полако свиће...

Name

Боба

09.08.2018 17:33

Јес' модерна, аууу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Таксират

09.08.2018 18:06

Е мој Вукота, млад си ти још. Не знаш ти шта је БН била: која су ту предузећа била и запосленост док враг није узео шалу. Како се безбрижно живјело и имало шта и чиме славити. Најкраће и најблаже речено: смањи рибу.

ОДГОВОРИТЕ