Јанковић навукао бијес навијача - иде у Партизан?!

Псовке, увреде, претње…! Кошаркаш Црвене звезде Стефан Јанковић нашао се на удару навијача последњих дана због спекулација да ће прећи у Партизан.

Кошарка 09.08.2018 | 22:20
Јанковић навукао бијес навијача - иде у Партизан?!
Јанковић, који је тренутно на одмору у Канади, наводно жели да напусти ‘црвено-беле’ и постоји могућност да обуче дрес највећег ривала, што је изазвало подељене реакције код навијача.

Део присталица српског шампиона поручује му да би требало да остане, док је велики број и оних који га критикују, јавно вређају, прете и поручују да "више није њихов чим размишља да оде".

Стефанови профили на друштвеним мрежама преплављени су ужасним коментарима који вређају и његову породицу, док из клуба поручују да је и даље њихов играч.

С друге стране, неки наклоњени Партизану га не желе јер је играо за вечитог противника, а неки и говоре да треба да дође и буде предводник нове генерације.

Јанковић има још две године уговора са Звездом, управа је више пута истицала да су сва дуговања према њему исплаћена, али је мало вероватно да ће за крилног центра бити места после реконструкције тима.

На Мали Калемегдан су већ дошла шесторица новајлија, Мохамед Фаје, Били Барон, Мајк Цирбес, Мајкл Оџо, Душан Ристић и Стратос Перпероглу, отишли су Тејлор Рочести, Ален Омић и Матијас Лесор, а на реду је изгледа и Јанковић.

Треба напоменути да Јанковића заступа агенција "БДА Спортс Манагемент" Радета Филиповића, чији представник за Србију је Влада Драгутиновић, бивши играч, а од недавно директор млађих категорија у Партизану.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар