Партизан отпутовао у Данску!

Гол у гостима примарни циљ.  Фудбалери Партизана отпутовали су у Данску на дуел са Норшеланом у трећем колу квалификација за Лигу Европе.

Фудбал 08.08.2018 | 11:30
Партизан отпутовао у Данску!
"Желимо да покажемо да то што се дешавало раније није Партизан. Нови тренер донесе нову енергију, играчи желе и могу више, сви хоће да се докажу и то је предност. Ова утакмица доноси нешто ново. Играћемо против добре, младе екипе", рекао је Саша Здјелар новинарима уочи пута.

Партизан ће гостовати данском Норшелана у првој утакмици трећег кола квалификација за Лигу Европа. 

"Играћемо против брзе екипе. Млада су и неискусна, али много брза екипа. У лиги немамо екипу таквих квалитета, да играју много по боковима, један на један. Скаутирали смо их и знамо шта треба да радимо. Гол у гостима је примарни циљ и то да не изгубимо", казао је Здјелар. 

Нови тренер Зоран Мирковић повео је 22 играча. 

Отишли су Филип Кљајић, Владимир Стојковић, Александар Поповић, Мирослав Вулићевић, Немања Милетић, Светозар Марковић, Немања Милетић, Марк Валиенте, Габријел Енаке, Марко Јанковић, Небојша Косовић, Данило Пантић, Ђорђе Ивановић, Саша Илић, Саша Зђелар, Армин Ђерлек, Јован Кокир, Милан Смиљанић, Горан Закарић, Огњен Ожеговић, Рикардо Гомеш и Немања Николић. 

Утакмица ће се играти у четвртак од 19.45 у данском месту Фарум. Реванш је седам дана касније у Београду.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар