Драма српске породице на КиМ

Мештанка Лепосавића је на Фејсбуку написала да је њена породица доживела тортуру приликом повратка на Косово и Метохију.

Србија 07.08.2018 | 19:54
Драма српске породице на КиМ
Зорица Јанићијевић-Вучетић је навела да је у понедељак на граничком прелазу Јариње стајала огромна колона возила чекајући на прелаз.

”Стајали смо сат време на и још увек смо били далеко од прелаза. Деца су све време поцрцала од врућине и чекања, окренули смо ауто и пошли заобилазним путем на село Муре где нас је сачекала косовска полиција албанске националности”, навела је.

Вучетићева је додала и да су због “кршења њиховог закона и недозвољеног прелаза морали да их приведу у полицијску станицу у Лепосавићу”.

“Док је први џип ишао испред нас, други џип нас је сачекао у Поштењу, пратећи нас. Између два полицијска џипа под ротацијом, као највећи криминалци, приведени смо у станицу са двоје мале деце. После сат и по држећи децу уплакану и на сунцу, муж је молио да пусте само децу."

"Неки полицајци су окретали главу као да се ништа не дешава док су се деца гушила у сузама, све док се грађани Лепосавића нису окупили испред станице, блокирали пут и тражили командира. Пуштени смо тек кад се појавио командир станице Александар Филиповић. Муж је био задржан још сат времена где су од њега тражили, неки полицајци, да у изјави не наводи да смо ја и деца били са њим”, написала је Вучетићева.



(Б92)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

митар

07.08.2018 19:22

Кренула кума са сјецом ливадом и сад треба да је сви жалимоТреба је казнити ко и свакога ко пређе мимо званичног прелаза.

ОДГОВОРИТЕ
Name

чедо

07.08.2018 19:46

Чуј пустили их након два сата??????Па покушај тако ући у Румунију Бугарску преко поља нечеш изаћи ни за пола године.Шта сад треба да ми сви у Србији мислимо како вас малтретирају ни криве ни недужне:::::::::

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

08.08.2018 03:59

Али то је српска земља вјековима па прими подстанаре објавио.

Name

@ре Лазар

08.08.2018 08:55

Изгледа гдје год има утобус срба то је српска земља.......хахахахахахахахахахах јели и вода српска.кокош мачка пас трава парадајз........дојадили сте и богу и народу са тим ""српска"