Торонто: Крајиновић експресно елиминисан!

Српски тенисер Филип Крајиновић убедљиво је поражен од Руса Карена Хачанова у два одиграна сета, на старту Мастерса у Торонту.  Крајиновић у Торонту ни сат времена! Експресна елиминација другог рекета Србије на "Роџерс купу".

Тенис 07.08.2018 | 18:45
Торонто: Крајиновић експресно елиминисан!
У свом другом мечу после повратка Филип није могао да пружи већи отпор квалитетном руском тенисеру те је поражен са 6:3, 6:2 за само 56 минута игре.

Крајиновић већ дуже време има великих проблема са повредама и после пораза у Индијан Велсу није играо све до Вимблдона, када је поражен од Николаса Харија са 3-1.

Филип се добро држао до 3:3 у првом сету, али је тада све кренуло низбрдо. Хачанов долази до првог брејка у мечу, а затим и први сет приводи крају. 

У другој деоници меча била је слична прича, други најбољи српски тенисер је водио са 2:1, али је наредних пет гемова освојио Рус, изгубивши само четири поена у том периоду. 

Хачанов се у другој рунди састаје са Шпанцем Паблом Карењо-Бустом, коме је меч предао Јошихито Нишиока.

Филип Крајиновић никако да ухвати ритам од опоравка од повреде.

Српски тенисер је последњу победу уписао у марту у Мајамију, пропустио турнире на "шљаци" због проблема с петом, вратио се на Вимблдону и био одмах елиминисан, док ни месец дана одмора није повољно утицало на њега.

Други рекет Србије доживео је пораз на старту "Роџерс купа" од Карена Хачанова који је био бољи од њега у два сета - 3:6, 2:6.

Меч је трајао свега 56 минута, а за укупно трећу победу Руса у исто толико дуела са Крајиновићем. Српском асу предстоји велики задатак да се врати у форму која га је красила пре незгодне повреде и које су га већ толико пута спутале у каријери.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар