Популарни глумац промијенио навике

Посао је црногорском глумцу увек био на првом месту, али онда је пред округли рођендан схватио да мора под хитно све променити.

Србија 07.08.2018 | 12:10
Популарни глумац промијенио навике
"Волим да радим свој посао и радим га од 16. године. Мени је посао у крви. Последње три године скоро па нисам имао слободан дан. Све сам издржао, али то није добро. Треба научити уживати у неким успесима. Сада се трудим да направим неки баланс у животу, време је",  рекао је недавноглумац.

Признаје да му највећи порок посао. "Ту се највише дајем. Знам да би требао мање да радим и више  да уживам. Тек сада сам схватио да треба да креирам живот тако да што више времена проведем угађајући себи. Бавићу се спортом, здравије ћу живети и треба ми мало више слободног времена", био је искрен Андрија. 



"Схватио сам да понекад треба тражити срећу и у ономе што имам поред себе",  додао је недавно глумац Андрија Милошевић који је хтео да постане фудбалер, али онда се ипак одлучио за глуму. Отишао је на пријемни испит на Академији и прошао из прве.

Резултати његовог новог режима су више него видљиви, а највише га хвали његова девојка Александра Томић (29), а управо се она недавно на свом Инстаграм профилу похвалила савршеном заједничком фотографијом са догађаја на којем су добили лавину комплимената.



"Синоћ сам промовисала мог новог, јако згодног и мршавог дечка", написала је покрај њихове заједничке фотографије његова десет година млађа девојка која је блистала у зеленој хаљини с чипком.

Андрија данас слави 40. рођендан, а многи га виде ове године као младожењу. "Супер се слажемо. У нашем односу нема неког затезања. Најважније је бити једноставан, и у послу, и у животу", рекао је Андрија за српско издање магазина Глориа и рекао да се не оптерећује брачним водама. "Не знам када ће се то догодити. Кад буде – биће."

Извор: Курир.Стил

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Тиито

07.08.2018 17:39

Питаћу те ја за баланс кад стигну гремлини....

ОДГОВОРИТЕ