Смрт Александре потпуна мистерија

Смрт Александре Божић (20) из Новог Сада, која је у суботу два сата после поноћи извршила самоубиство скочивши са Моста слободе у Дунав, за њене родитеље и пријатеље потпуна је мистерија. Према речима њене мајке Ивоне Драгић, Александра није имала ни један једини разлог да науди себи.

Србија 07.08.2018 | 10:02
Смрт Александре потпуна мистерија
Неутешна мајка каже да још не може да поверује у то да њене Сандре више нема.

- Не знам шта јој се десило. Нико не верује да је мртва. Она није била таква особа. Ништа није указивало на то да би она могла да дигне руку на себе. Куку мени, шта ме снађе. Отишла је моја лутка - јецала је јуче Ивона.

Планирали летовање

Она каже да је дан пре трагедије ишла с Александром у куповину, пошто су планирале породично путовање на море.



- Тог дана смо ишле да уплатимо одмор, да идемо нас троје. Она, син и ја. И уплатиле смо Египат. После смо куповале купаћи костим и вратиле се нормално кући. Александра се спремила за град и изашла с братом. И не знам шта јој се после десило - каже мајка и додаје:

- Могуће да се тада с неким чула. Она је имала неку љубав, али је одавно раскинула с тим дечком. Не верујем да се због тога убила.

Отац је идентификовао

Ивона истиче да Александра није имала никакве трауме код куће.

- Нормална смо породица. Она је студент. Полагала је ове године и пријемни за други факултет и положила је. Полагала је и возачки, а тражила је и аутомобил који ће да купи - прича Ивона и наставља:

- Насмејана је увек била. Волела је живот. Јесте да сам ја разведена, али виђала се редовно с оцем, са родбином. Не знам шта је било, јер њу тог тренутка очигледно није занимало, нити је о нама размишљала.



Александрин брат Лука испричао је да је тело његове сестре идентификовао њихов отац и да ју је препознао по тетоважи.

- Надао сам се да ћемо је наћи, да је жива. Све ми се срушило - каже Лука и препричава шта се десило кобне вечери:

- Сестра, ја и другарице смо отишли у „Лазин салаш“. У једном тренутку ми је рекла да би она ишла кући. Рекла ми је да ће таксијем кући и ништа ми није било сумњиво. Ко би помислио да ће то урадити. Да сам нешто посумњао, не бих је пустио ни трена саму. Два дана смо је свуда тражили - очију пуних суза каже Лазар.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дубравка

07.08.2018 16:02

Кава трагедија! АНДЈЕО! Сауцесце породици,ријеци су сувисне....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВУК

07.08.2018 19:17

Ко може утврдити дал сте сами скочили ил вас је неко бацио, гурнуо? Без свједока? Самоубиство, завршен случај. Не вјерујем у самоубиства.