Милан одустао од Сергеја: Он је немогућа мисија!

Леонардо, технички директор Милана, потврдио је да је тај клуб одустао од довођења српског репрезентативца Сергеја Милинковић-Савића.

Фудбал 08.08.2018 | 14:00
Милан одустао од Сергеја: Он је немогућа мисија!
Према писању италијанских медија, Леонардо је током дана имао састанак са Сергејевим менаџером Матејом Кежманом, али трансфера ипак неће бити.

Седмоструки шампион Европе наводно је понудио Лацију 40 милиона евра за једногодишњу позајмицу, плус обавезан откуп за 80 милиона наредног лета или 20 милиона и Ђакомо Бонавентура, плус исти откуп од 80 милиона следеће године. 

"Због прафила Финансијског фер-плеја нећемо моћи да доведемо врхунског везисту. Ако нађемо начин у складу са правилима и изведемо чудо, покушаћемо да неког доведемо, али можда не будемо успели", рекао је Леонардо. 

Он је навео да је Гонсало Игуаин последње звучно појачање у овом прелазном року. 

"Посао попут овог са Гонсалом Игуаином нам много доноси, у склопу је правила, али га је тешко поновити два пута. Правила Финансијског фер-плеја дозвољавају вам да потрошите колико сте зарадили, а ми смо потрошили више него што смемо. Можемо да будемо кажњени суспензијом из Лиге Европе". 

Да би имали могућност да доводе толико скупе играче, ‘Росонери’ ће морати да продају. 

"Милинковић-Савић је сан за многе клубове, али тренутно је немогуће сањати о играчу који за нас вреди превише. Када су ме прошле године питали којег играча из Серије А би изабрао... ја сам хтео њега. Он је модерни везиста са комплетним квалитетима, али финансијски није могуће да га купимо", закључио је Леонардо.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар