Меланија поново шокирала јавност

Да одавно немају исто мишљење, супружници Трамп доказали су још једном. И док је амерички председник Доналд Трамп јавно извређао ЛеБрон Џејмса и његову интелигенцију, прва дама Америке стала је у обрану славног кошаркаша.

Свијет 06.08.2018 | 21:24
Меланија поново шокирала јавност
Само неколико сати након што је амерички председник Доналд Трамп извређао кошаркаша ЛеБрон Џејмса и његову интелигенцију, а све због интервјуа који је НБА звезда дала ЦНН-у рекавши како је Трамп поделио њихову земљу, огласила се и прва дама Америке, Меланија Трамп.



Она је путем своје представнице за јавност дала објаву у којој је јасно исказала подршку ЛеБрону. "Чини се како ЛеБрон Џејмс  итекако добро ради за добробит следећих генерација, баш као и што је прва дама одувек охрабривала да се јавно проговара о свим стварима које су за добробит деце.



Као што знате, госпођа Трамп је пропутовала свет, разговарајући пуно с децом и трудећи се омогућити им што бољи и здравији живот, као и да их научи одговорности на интернету, а све путем своје иницијативе "Бе Бест", рекла је Стефани Гришам у изјави и додала како Меланија размишља да посети школи "И Промисе" у Акрону, коју је недавно у свом родном граду отворио управо славни кошаркаш.



Ово иначе није први јавни сукоб ЛеБрон Џејмса и Доналда Трампа. НБА звезда, који је недавно потписао уговор вредан 154 милиона долара с Л.А. Лакерсима, рекао је још док је играо за свој претходни тим "Цлевеланд Цавалиерс" уколико освоје првенство, он неће ићи у Белу кућу и неће се руковати са Трампом.

Трамп је након тога такође одговорио претњама да ће укинути порезне олакшице за спортисте, говорећи власницима тимова да казне, па чак и да откажу уговоре свима који не одају почаст америчкој застави.

Извор: тпортал.хр

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

А је.Србин

06.08.2018 21:41

А је Мелу Србин.Стално се несто опире.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пр.чов.

07.08.2018 05:13

хм!

ОДГОВОРИТЕ