Леонардо признао један сан...

Пре годину дана од свих играча Серије А изабрао сам Сергеја Милинковић Савића! "Он је савршен, модеран везни играч, али ми нисмо у финансијској могућности да га ангажујемо".

Фудбал 07.08.2018 | 23:45
Леонардо признао један сан...
Апенини се врте око Сергеја Милинковић Савића. Српски везиста жеља је свих највећих клубова на Апенинима, али многи признају да нису у могућности да испуне захтеве газде Лација Клаудија Лотита.

Српским везним играчем опчињен је и технички директор Милана Леонардо, који је на данашњој конференцији за медије приликом промоције Паола Малдинија признао да Росонери нису у могућности да потпишу најбољег играча Лација.

"Милинковић Савић је сан за многе клубове, нажалост, сада сањамо о играчу који вреди много и није могућ избор за нас", искрен је Леонардо.

Некадашњи спортски директор Пари Сен Жермена открива да је квалитете играча, за којег Лотито сада тражи 150.000.000 евра, препознао још раније.

"Још пре годину дана када су од мене тражили да изаберем једног играча Серије А, то је био он. Он је савршен, модеран везни играч, али ми нисмо у финансијској могућности да га потпишемо", додао је Леонардо.

Милан је успео да се тргне након доласка Елиот Менаџмента и врати се у Лигу Европе. Али мора да води рачуна о Финансијском фер плеју.

"Морамо да будемо пажљиви и да се придржавамо правила. Да бисмо то учинили морамо да повећамо наше приходе. Потребно је времена, немогуће је то учинити одмах", рекао је Леонардо.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар